Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να νοικιάσω έναν μικρό χώρο 10-15 τ.μ πχ και να στήσω ένα home studio γιατί στο πατρικό μου που μένω δεν υπάρχει χώρος.

Επειδή χρήματα πολλά δεν υπάρχουν προσπαθώ να υπολογίσω στο περίπου έστω, τι έξοδα θα έχει κάθε μήνα.

Έχω βρει κάποιους χώρους με ενοίκιο τον μήνα 60-70 ευρώ χωρίς κοινόχρηστα.
Για τον χώρο δεν έχω κάποιες απαιτήσεις αφού θέλω απλά να είναι ένα δωμάτιο με μια μικρή τουαλέτα και υπόγειο.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως να υπολογίσω πόσο θα μου έρχεται η δεη και το νερό.

Όσο αναφορά το νερό το μόνο που θα χρησιμοποιώ είναι το καζανάκι.

Πόσο θα μου έρχεται τον μήνα με πάγια και τα σχετικά?

Ρεύμα, πέρα απ τις κιλοβατώρες που θα καίω που δεν θα είναι πολλές,τα υπόλοιπα πάγια,δημοτικά τέλη,ερτ και δεν ξέρω γω τι άλλο βάζουν πόσο θα βγαίνει τον μήνα?
Οι χώροι έχουν τριφασικό ρεύμα.

Στον χώρο θα μένω 8-10 ώρες.

Θερμοσίφωνα δεν θα χρησιμοποιώ.

Ενημερωτικά οι συσκευές που θα χρησιμοποιώ θα είναι η εξής.

Ένας υπολογιστής με τροφοδοτικό 80 plus.

Μια οθόνη υπολογιστή.

Ένα ζευγάρι ηχεία.

Τέσσερις 5μετρες ταινίες led.

Δημοσ.

60 ευρω ενοικειο, τι ειναι αποθήκη, κουζινα ηλεκτρικη, θερμοσίφωνα, πλυντήρια κλπ δεν εχει, μονο τενιες led?

Λογικά επαγγελματικό χώρο ψάχνει, οπότε δεν θα έχει θερμοσίφωνες και τέτοια...

Δημοσ.

Παιδιά η ερώτηση δεν είναι για τον χώρο(αυτά ενημερωτικά τα έγραψα) αλλά πόσο περίπου θα μου έρχεται η δεη(κυρίως)και το νερό τον μήνα.

Ο χώρος είναι ενα μικρό δωμάτιο(σαν επαγγελματικός χώρος όπως σωστά ειπώθηκε)και φυσικά δεν έχει θερμοσιφωνα,κουζίνα,ψυγείο,πλυντήριο κ.α.

Τον θέλω για συγκεκριμένη χρήση.

Δημοσ.

Παιδιά η ερώτηση δεν είναι για τον χώρο(αυτά ενημερωτικά τα έγραψα) αλλά πόσο περίπου θα μου έρχεται η δεη(κυρίως)και το νερό τον μήνα.

Ο χώρος είναι ενα μικρό δωμάτιο(σαν επαγγελματικός χώρος όπως σωστά ειπώθηκε)και φυσικά δεν έχει θερμοσιφωνα,κουζίνα,ψυγείο,πλυντήριο κ.α.

Τον θέλω για συγκεκριμένη χρήση.

Εξαρτάται πόσο ηλεκτρισμό και ρεύμα χρησιμοποιείς εσύ. Πως θα σου πει ο άλλος πόσο περίπου θα σου έρχεται ο λογαριασμός;

Δημοσ.

Τα πάγια δεν είναι στάνταρ?Εξαρτώνται από τις κιλοβατώρες που καίω?Δεν ξέρω γι'αυτό ρωτάω.

Ρεύμα, πέρα απ τις κιλοβατώρες που θα καίω που δεν θα είναι πολλές,τα υπόλοιπα πάγια,δημοτικά τέλη,ερτ και δεν ξέρω γω τι άλλο βάζουν πόσο θα βγαίνει τον μήνα?

Δημοσ.

Τα δημοτικά τέλη εξαρτώνται από τον δήμο που ανήκεις. Εκείνο που έχει σχέση με τις κιλοβατώρες είναι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις (καθαρά νταβατζιλίκι) του λογαριασμού σου. Εμένα η ΕΡΤ μου έρχεται στάνταρ, αλλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα τετραγωνικά του σπιτιού ή με τον δήμο.

Δημοσ.

Η ΕΡΤ είναι στανταρ.

Επίσης θέλει προσοχή αν είναι δηλωμένο σαν επαγγελματικός χώρος στη ΔΕΗ, καθώς τα δημοτικά τέλη είναι πολύ αυξημένα σε αυτή την περίπτωση.

@dj_takis οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι το ποσό της ΔΕΔΔΗΕ. Από τότε που χώρισε η ΔΕΗ σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ χώρισε και η τιμή της KWh σε 2 (περισσότερα είναι αλλά 2 τα παίρνουν). Βέβαια το πιο πιθανό είναι να χώθηκε και κάποια αύξηση μέσα!... σιγά μην το αφήναν έτσι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...