Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στα καταστήματα ρούχων δοκιμάζεις ρούχα που τα δοκίμασε πριν μια ιδρωμένη, μια με μύκητες και πάει λέγοντας.Λέω εγώ τώρα.

Επίσης στους 60 όταν πλένονται τα ρούχα πεθαίνουν τα μικρόβια.

Σε μικρότερες θερμοκρασίες βάζεις τζιν και μπλούζες.

Εσώρουχα τα πλένεις στο χέρι. 

Από εκεί και πέρα σίδερο για να καούν τα μικρόβια.

Δεν έχω ακούσει να έχει κολλήσει ποτέ κανείς κάτι από τα κοινόχρηστα πλυντήρια.

Αλλά και στα ξενοδοχεία που πάμε, τα σεντόνια και οι πετσέτες που χρησιμοποιούμε τι είναι σάμπως;

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ειναι δυσκολο χωρις πλυντηριο για αρκετο καιρο επλενα στο χερι και εχω γινει εξπερ ο ευκολος τροπος για να πλυνεις στο χερι

οσα ρουχα εχουν λεκε και θελουν τριψιμο τα τριβεις στο νυπτηρα για να μην ταλαιπωρεις την μεση σου βολευει πολυ οδοντοβουρτσα για μικρους λεκεδες και βουρτσα για μεγαλυτερους . Αφου τελιωσεις τα βουρτσισματα ριχνεις υλικο στην λεκανη γεμιζεις με νερο βαζεις τα ρουχα ανακατευεις καλα με το χερι η με ενα κομματι ξυλο πχ σαν πλαστη ας πουμε. Αφηνεις για κανα 10λεπτο τουλαχιστων μετα ανοιγεις την βρυση του μπανιου να τρεχει τερμα και σταδιακα ανακατευεις με τον "πλαστη" σε 3 -5 λεπτα δεν θα εχουν ιχνος σαπουναδας τα στιβεις και ετοιμα για απλωμα . Εχεις γλυτωσει το μεγαλο ζορι τα σκυψιματα. και τα ρουχα εχουν καθαρισει. Το κακο ειναι οτι χαλας πολυ νερο

Δημοσ.

Ναι. Τελικά πλενω στο χερι, αν και καθε 2 βδομαδες εχω προσβαση και σε πλυντήριο. Το σκύψιμο και τα σκασιματα στα χερια ειναι το χειρότερο.

Ευτυχώς πρόβλημα με το νερο που ξοδευω δεν εχω.

Να ρωτησω, με την ευκαιρία. Μπλουζες τις στιβετε με περιστροφή; Εννοώ το ενα χερι αντιθετα απο το αλλο; Και αν ναι - αυτο κανω και εγω - δεν υπαρχει περιπτωση να ξεχειλωσουν;

Δημοσ.

Ναι. Τελικά πλενω στο χερι, αν και καθε 2 βδομαδες εχω προσβαση και σε πλυντήριο. Το σκύψιμο και τα σκασιματα στα χερια ειναι το χειρότερο.

Ευτυχώς πρόβλημα με το νερο που ξοδευω δεν εχω.

Να ρωτησω, με την ευκαιρία. Μπλουζες τις στιβετε με περιστροφή; Εννοώ το ενα χερι αντιθετα απο το αλλο; Και αν ναι - αυτο κανω και εγω - δεν υπαρχει περιπτωση να ξεχειλωσουν;

Το στίψιμο δεν κάνει καλό στο ρούχο, ρώρα σε πετσέτες κτλ ναι, άφοβα.

Δημοσ.

Ενα στιψιματακι να φυγουν τα πολλα νερα δεν νομιζω να ειναι τοσο κακο ειδικα οταν πλενεις και στο χερι...Εμενα πχ σημερα μου βγηκε ο κ..... να πλενω και να...τωρα βρεχει!!Γαματο???

• Like 2
Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ. Αλλο ενα προβλημα που προστίθεται επομενως, τα νερα που θα σταζουν μετα.

Αν πάρεις σκόνη και θες να τα πλύνεις στο χέρι τότε μπανιέρα. Μπορείς να πάρεις και μια μικρή σκάφη να βάλεις πχ κάποιο εσώρουχο να "μουλιάσει" με χλωρίνη. Πω τι μου θύμησες τώρα, τι πατέντες είχα κάνει σαν φοιτητής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...