Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοιχοι απο πετρα,ειναι μονωμενοι απο μονοι τους.η σκεπη κανει την ζημια.θελει πετροβαμβακα κατω απο κεραμυδια,αλλα και πανω απο τα ξυλα που κανουν το ταβανι.λογικα θα εχει,αλλιως ειναι τυπου σταυλος.....

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω Κατεβει Αθηνα για δουλειες, που κανονικα ολο to καλοκαιρι ειμαι σε νησι. Θα το κλαψω λιγο το μουνι μου, αλλα χωρις πλακα πεθαινω. Με το air condition ολη μερα, και το δωματιο κατω απο 30 δε πεφτει. Ειναι σαν να βαζεις κλιματιστικο μεσα σε φουρνο μικροκυματων. Ενω σου ρχεται ενας καποιος κρυος αερας σε καποιες φασεις, μεσα τα κυτταρα σου νιωθεις να βραζουν, και ταυτοχρονα νιωθεις και την ανατριχιλα απο το A/C. Χωρις πλακα πειτε καμμια μοντα γιατι δε με βλεπω να τη παλευω και θα μαι αυπνος oσo θα βρισκομαι Αθηνα.

Δημοσ.

Μπορω να συνδυασω κλιματιστικο με χρηση υγραντηρα? Μετα απο πολυωρη χρηση μου ριχνει πολυ την υγρασια και ο ξυρος αερας μου φερνει δυσπνοια και πονολαιμο

Δημοσ.

Σε άλλη φάση δες τα λάστιχα του παραθυρου μηπως καποιο ειναι κομενο σχησμενο και μπάζει απο εκει τρελά ή το στοκάρισμα εκει είναι μάπα και χάνει πολύ όσο για τη σκεπή πάντα μέσα στο σπίτι υπάρχει κάποια αποθηκούλα που οδηγεί στο μέσα χώρο της σκεπής για τσεκάρισμα ίσως να μην έχουν στρώσει κάποιο υλικό καλά και να βράζει την πλάκα μπετού (ταβάνι) με συνέπεια να πυρώνει και να βράζει όλο το σπίτι.Εμένα πάντως μου βρομάει η σκεπή να έχει γίνει τίποτα κάποιο υλικό να ξεχάστηκε στο τέλος και απλα να μαζευεται ολοι η ζεστη μεταξυ σκεπής και ταβανιου και να πυρώνει

Σε εμάς επειδή η σκεπή έχει ένα κενό σαν αποθηκούλα έτσι ίσα ίσα για να είναι επισκέψιμη αν εχει θεμα και εχει μέσα τα τις κεραίας ενισχυτές μας έχουν στρώσει ένα υλικό σαν βαμβάκι και τε΄ραστια κομμάτια φενιζολ και το σπίτι έχει πολύ καλες θερμοκρασιες σε σχεση με εξω

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχω Κατεβει Αθηνα για δουλειες, που κανονικα ολο to καλοκαιρι ειμαι σε νησι. Θα το κλαψω λιγο το μουνι μου, αλλα χωρις πλακα πεθαινω. Με το air condition ολη μερα, και το δωματιο κατω απο 30 δε πεφτει. Ειναι σαν να βαζεις κλιματιστικο μεσα σε φουρνο μικροκυματων. Ενω σου ρχεται ενας καποιος κρυος αερας σε καποιες φασεις, μεσα τα κυτταρα σου νιωθεις να βραζουν, και ταυτοχρονα νιωθεις και την ανατριχιλα απο το A/C. Χωρις πλακα πειτε καμμια μοντα γιατι δε με βλεπω να τη παλευω και θα μαι αυπνος oσo θα βρισκομαι Αθηνα.

Μήπως το a/c δεν είναι αρκετά μεγάλο για τον χώρο? Αν όχι, μήπως έχει κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Εδω μου λεει οτι θελω 12800 btu και εχω 9αρι.

http://www.helppost.gr/ypologismos/btu-klimatistiko-air-condition/

Τεσπα αν το ανοιξω απο μεσημερι, μεχρι το βραδυ μπορει να μου κατεβασει απο 30 βαθμους στους 24-25, και μετα να το βαλω στη συντηρηση. Το θεμα ειναι οτι μου καει ολη την υγρασια και δεν μπορω να αναπνευσω. Για αυτο ρωραω οτι εφοσον ριξω τη θερμοκρασια πως κραταω και την υγρασια κοντα στο 40%

Δημοσ.

Ποιος ανεβαινεις εκει πανω, ποιος ξεγυμνωνει ολα τα κεραμιδια, και μετα να μονωσει και να τα ξαναβαλει. Μιλαμε για τρελο κοστος, πολλες εργατοωρες και παλι ποσο σιγουρο θα ναι οτι αυτο ειναι στανταρ το προβλημα

Είναι μεγάλο κόστος αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Ο ιδιοκτήτης του ρετιρέ σε μένα το ίδιο έκανε. Του πήγε ένα 10χίλιαρο οι μονώσεις (που κανονικά αυτό μπαίνει στο κοινόχρηστο της πολυκατοικίας) αλλά το πλήρωσε από τη τσέπη του!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλα 10 χιλιαρικα ειναι αστειο, δε μπλεκω καν. Απλα πλεον σκεφτομαι να δωσω 600-700 και να αλλαξω το παλιο κλιματιστικο. Αν το AC ειναι μεγαλο για το χωρο επηρεαζει καθολου αρνητικα? Λεω να βαλω κανα 18αρι να τελιωνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...