nzeppos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα Metro είναι έρωτας και όντως, βρείτε τα βιβλία και διαβάστε τα πριν παίξετε τα παιχνίδια. Και αν έχετε Xbox One/PS4, τσιμπήστε το Metro Redux: άπειρο value for money... Διάβασα το Metro 2033 πολύ πριν παίξω το ομώνυμο παιχνίδι και πραγματικά έμεινα άφωνος. Τέτοια ατμόσφαιρα σε βιβλίο είχα πολλά χρόνια να βιώσω (σκεφτείτε ότι το διάβαζα βράδυ στο Kindle με όλα τα φώτα σβηστά, τρόμος). Must-read για οποιονδήποτε φίλο των post apocalyptic μυθιστορημάτων. Δυστυχώς το 2034 δεν ήταν εξίσου καλό, ειδικά μέχρι τα μισά του βιβλίου (στην πορεία κάπως βελτιώθηκε αλλά και πάλι δεν υπάρχει σύγκριση). Όσο για τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά, αν και ξέφυγαν πολύ από την ιστορία του Glukhovsky (η οποία νομίζω προσφέρεται περισσότερο για παιχνίδι τύπου adventure παρά για FPS με πιστολίδι χωρίς έλεος) . Πιστεύω όμως ότι διατήρησαν μεγάλο μέρος από την απίστευτη ατμόσφαιρα των βιβλίων. Και φυσικά τεράστιο respect για τα Metro trailers. Με το 2035 δυστυχώς γίνεται ό,τι και με το προηγούμενο, πάλι αργεί χαρακτηριστικά να μεταφραστεί στα αγγλικά (σημ. το προτιμώ στα αγγλικά αφού μπορώ βρω το ebook τζάμπα...) Αγαπαμε Train Simulator Άσε, έχω τον διπλανό μου στη δουλειά που έχει μανία με τα τρένα κάθε είδους, ψηφιακά και πραγματικά. Το μοναδικό παιχνίδι που παίζει είναι το Train Simulator και κοντεύω να μάθω τα πάντα για αυτό! Καταλαβαίνω την "τρέλα" του όμως, αφού έτσι ήμουν κι εγώ κάποτε με τα υποβρύχια (ειδικά αυτά του WWII). Επί χρόνια είχα εναλλάξ λιώσιμο Silent Hunter 3-5 (κυρίως το 3), διάβασμα ιστορικών βιβλίων (ντουζίνες μεταχειρισμένων αγορασμένα από alibris, αφού πολλά είχαν 20+ χρόνια να επανεκδοθούν) και παρακολούθηση σχετικών ντοκιμαντέρ. Operation Metro BF3 > all Σωστός. Σε αυτή την πίστα: 1) Παίρνεις medic με defibrillator σε 64άρη χάρτη. 2) Κάθεσαι πίσω από τους άλλους και ορμάς ταλιμπάν μέσα στους καπνούς όσο οι άλλοι ξαναγεμίζουν τα όπλα, κάνοντας συνέχεια ανανήψεις. Ειδικά εκεί στις σκάλες που κατεβαίνουν (αριστερά από τις κυλιόμενες) ήταν ιδανικό σημείο. 3) Βγαίνεις άνετα μέσα στην πρώτη τριάδα, χωρίς να έχεις γράψει ούτε ένα kill (αρκετές φορές είχα βγει και πρώτος, όταν σε "κανονικό" TDM δεν πλησίαζα τη δεκάδα ούτε για αστείο). 4) Ξεδίνεις για λίγη ώρα και παράλληλα ανεβάζεις levels αβέρτα. Όσο για το αφιέρωμα, κατά τη γνώμη μου Red Dead Redemption > all. Έχω πάθει κάτι με αυτό το παιχνίδι, δεν μπορώ να περιγράψω πόσο απίστευτο ήταν. Το δευτερόλεπτο που θα ανακοινωθεί το RDR2 θα κάνω preorder κι ας κοστίζει όσο θέλει. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2016 από nzeppos 4
Agnwstos_X Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Chase the Express στο PS. Το λεει και το ονομα! 1
Cr3sp0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Διάβασα το 2033 πολύ πριν παίξω το ομώνυμο παιχνίδι και πραγματικά έμεινα άφωνος. Τέτοια ατμόσφαιρα σε βιβλίο είχα πολλά χρόνια να βιώσω (σκεφτείτε ότι το διάβαζα βράδυ στο Kindle με όλα τα φώτα σβηστά). Must-read για οποιονδήποτε φίλο των post apocalyptic μυθιστορημάτων. Δυστυχώς το 2034 δεν ήταν εξίσου καλό, ειδικά μέχρι το πρώτο μισό του βιβλίου (στην πορεία κάπως βελτιώθηκε αλλά και πάλι δεν...) Όσο για τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά, αν και ξέφυγαν πάρα πολύ από την ιστορία του Glukhovsky (η οποία προσφερόταν περισσότερο για παιχνίδι τύπου adventure παρά για FPS) . Πιστεύω όμως ότι διατήρησαν μεγάλο μέρος από την ατμόσφαιρα των βιβλίων. Με το 2035 γίνεται ό,τι και με το προηγούμενο, αργεί ξανά χαρακτηριστικά να μεταφραστεί στα αγγλικά (σημ. το προτιμώ στα αγγλικά αφού μπορώ βρω το ebook τζάμπα...) --σπόιλερς-- Κανονικά αν θυμάσαι στο βιβλίο Metro 2033 δεν υπήρχαν παρά ελάχιστοι εχθροί, ιδίως στο πρώτο μισό, μπορεί και τα 2/3 (πάει καιρός από τότε που το διάβασα). Όλα ήταν στη φαντασία των χαρακτήρων. Πώς όμως θα φτιάξεις shooter και μάλιστα FPS όταν στο μισό παιχνίδι δεν υπάρχει ούτε ένας κακός για να ρίξεις μια σφαίρα; Καλά, όσο για το Last Light, σύνδεση με το 2034 δεν υπάρχει καν.
kaklikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Chase the Express στο PS. Το λεει και το ονομα! Μπραβο ρε φιλε ! Απο την ωρα που δημοσιευτηκε το αρθρο ψαχνω να βρω πως λεγοταν αυτο το παιχνιδι και δεν μου ερχοταν με τιποτα! Παιχνιδαρα!
antonioP@pa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κ μένα παιδιά μ αρέσει το τραινάκι ... Αρκεί να με στο τέλος...
Human Soul Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν βάλατε το dead space...uncommentable
21century Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει ο σιδηρόδρομος γιατί πέρα από τα παιχνίδια αποτελεί αγαπημένο μέσο μεταφοράς με πολύ επαφή με την φύση..καλό review..
Regulus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τα Metro είναι έρωτας και όντως, βρείτε τα βιβλία και διαβάστε τα πριν παίξετε τα παιχνίδια. Και αν έχετε Xbox One/PS4, τσιμπήστε το Metro Redux: άπειρο value for money... Ωραίο το παιχνίδι αλλά διαβάστε τα βιβλία και αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει τον κόσμο που περιέχεται σ' αυτά.
aris1986 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πρωτο πρωτο επρεπε να ειναι το final fantasy VII... 1
4saken Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καταλαβαίνω την "τρέλα" του όμως, αφού έτσι ήμουν κι εγώ κάποτε με τα υποβρύχια (ειδικά αυτά του WWII). Επί χρόνια είχα εναλλάξ λιώσιμο Silent Hunter 3-5 (κυρίως το 3), διάβασμα ιστορικών βιβλίων (ντουζίνες μεταχειρισμένων αγορασμένα από alibris, αφού πολλά είχαν 20+ χρόνια να επανεκδοθούν) και παρακολούθηση σχετικών ντοκιμαντέρ. Αυτα ειναι....εγω εβλεπα πλοια στην κερκυρα και οροσπαθιυσα
4saken Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 προσπαθουσα να υπολογισω range,tonnage, και aob.... + καμια δεκαρια βιβλια για υποβρυχια...
fou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πρωτη μου αναμνηση απο παιχνιδια με τρενα: Express Raider στα "ουφαδικα"
lupus_Hegemonia Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το Call of Juarez... βλέπω 3-4 τίτλους ίδιους.Ποιό είναι το κανονικό και ποιά είναι τα expand disks;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα