Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά , τον τελευταίο καιρό εχω αγανακτήσει με 3 τελευταία περιστατικά που εταιρίες και Ελληνικές αντιπροσωπίες δεν σέβοντε τους Ελληνες καταναλωτές διότι δεν εχουν μέσα στα προιόντα τους Ελληνικό Manual και οχι μονο δεν εχουν βιβλιαράκι άλλα ουτε καν στο Internet.. 

Πριν 1 μήνα αγοράζω για την ακρίβεια ενα ακριβό πετάλι κιθάρας boss (rc 30 )το οποίο είναι πολύπλοκο , έχει λοιπόν οδηγίες σε όλες τις χώρες ΠΛΗΝ Ελλάδας !!! , μετά απο διαμαρτυρία σε επικοινωνία μου δεν πήρα απάντηση καν...

περιστατικό δευτερο πριν μισό μήνα αγοράζω μια κονσόλα της μάρκας zoom την R16 .. πάλι τα ίδια.. μετά απο επικοινωνία με το εργοστάσιο μου λένε οτι δεν εχουν διαθέσιμο manual.. , μετά απο επικοινωνία με τον Ελληνα αντιπρόσωπο και μετά απο απειλή οτι θα τον καταγγείλω μου εστειλε ενα PDF μεταφρασμένο απο systran translate ο γελοίος ...

Προχθες αγοράζω τον φούρνο Neff  Β14Μ42Ν3και μολις τον σύνδεσα , ανοίγω το σακουλάκι με τα βιβλιαράκια να δώ τις λειτουργίες του ε και   πάλι τίποτα ούτε καν στο site της Neff με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μαγειρέψω γιατί δεν ξερω να τον προγραμματίσω και ούτε εχω όρεξη να παίζω με τα κουμπακια... 

Ποσο μπανανία είμαστε ρε γαμώτο αναρωτιέμαι ωρες ωρες..  ας μου απαντήσει καποιος γιατί  δεν βάζουν Ελληνικό manual ενώ εχουμε Ελληνες εισαγωγείς ποια είναι η δουλειά τους?  .. Για μένα εχουν τελειώσει σαν εταιρίες και δεν πρόκειτε να ξανα αγοράσω δικά τους προιόντα γιατι δεν με σέβοντε σαν καταναλωτή παρακαλώ να μου πεί καποιος σχετικός πως μπορώ να κινηθώ νομικά και αν αξίζει τον κόπο ή αν μπορώ να κάνω κάποια καταγγελία φτάνει πιά μας δουλευουν με τα ίδια μας τα χρήματα! 

Προς γνώση και συμμορφωση θα πρεπει να ζητάμε και να ρωτάμε αν περιέχει Ελληνικες οδηγίες το προιόν που θελουμε να αγοράσουμε και να απαιτούμε και αν δεν εχει να μην το αγοράζουμε!  Όπως επίσης και  η επικοινωνία με τις μαμα εταιρίες να γίνεται στα Ελληνικά και αφηστε αυτοί να κάνουν μετάφραση στην γλώσσα τους, δεν ήμαστε υποχρεωμένοι να μαθουμε ξενες γλώσσες  αλλα ακόμη και αν γνωρίζουμε δεν σημαίνει οτι είναι και η μιτρική μας γλώσσα η την μιλάμε απταιστα, απορώ πόσο ηλίθιο μάρκετινγκ εχουνε μερικές εταιρίες...

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως είναι παραεισαγωγές; Αλλά και πάλι νομίζω ότι κάθε προϊόν που πωλείται εδώ πρέπει να έχει ελληνικό βιβλιαράκι...

• Like 1
Δημοσ.

και που να ξερω εγώ αν ειναι εισαγωγής η παραεισαγωγής και τι με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω, έτσι δεν είναι ? , Εγώ το αγόρασα απο την Ελλάδα αλλα αμα ειναι έτσι υπάρχει και η βουλγαρία δίπλα ή το ebay απλά μετά να μην κλάίνε οτι ο κόσμος τους γύριζει την πλάτη. Κανονικά οτιδήποτε εισάγεται θα πρεπει να εχει το Ελληνικό βιβλιαράκι υποθέτω δηλαδή..  Ολα ειναι πιθανά σε αυτη την χώρα , μάλιστα οι Ελληνες εισαγωγείς όσοι δεν βάζουν και δεν ενδιαφέρονται καν για το συγκεκριμένο θέμα που ειμαι σίγουρος ότι απασχολεί πολύη κόσμο .. Είναι τόσο ανόητοι λοιπόν..  Εχουν ενα τόσο μεγάλο ατού ώστε να εχει εξτρα κίνητρο κάποιος Ελληνας να αγοράσει ενα πολύπλοκο - ακριβό προιόν απο τον Ελληνα  για αυτό και μόνο το λόγο και αυτόι το παραλείπουν...  ζώα με πόδια, άλλο ενα δείγμα οτι δεν είμαστε Ευρώπη και ούτε θα γίνουμε ποτέ σε αυτή την χώρα

υ.π ένας πεινασμένος..

Δημοσ.

Τι λες τώρα. Ένας μου ζήτησε να του φτιάξω ένα εγχειρίδιο για κάτι προϊόντα που έφτιαχνε. 3 μέρες αργότερα και μετά από αλλεπάλληλες συνομιλίες (κατσάδιασμα εκ μέρους του) κατάλαβα ότι ήθελε ενημερωτικό φυλλάδιο προϊόντων.   

Άλλη περίπτωση με αγορά ελληνικής σόμπας πέλλετ.  Το εργοστάσιο άλλαξε την εμφάνιση της σόμπας και δεν ενημέρωσε ούτε καν τους αντιπροσώπους. Ένα μήνα αργότερα και μετά από συμβιβασμό εκ μέρους μου τελικά μου στείλανε κάποια καπάκια ώστε να την κάνω να μοιάζει περισσότερο με αυτό που είδα όταν έκανα την παραγγελία στο μαγαζί του πωλητή και φυσικά τα φτιάξανε λάθος. 

Περιμένεις και εγχειρίδιο στα ελληνικά? 

• Like 1
Δημοσ.

Προχθες αγοράζω τον φούρνο Neff  Β14Μ42Ν3και μολις τον σύνδεσα , ανοίγω το σακουλάκι με τα βιβλιαράκια να δώ τις λειτουργίες του ε και   πάλι τίποτα ούτε καν στο site της Neff με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μαγειρέψω γιατί δεν ξερω να τον προγραμματίσω και ούτε εχω όρεξη να παίζω με τα κουμπακια... 

Please οh please πες μου οτι υπερεβαλλες!

Κατα τα αλλα σε ελαχιστες συσκευες εχω βρει σοβαρη μεταφραση στα ελληνικα.

Τα περισσοτερα εχουν αστοχες μεταφρασεις επιπεδου systran translate. (phishing-->ηλεκτρονικο ψαρεμα :blink: )

Δημοσ.

Please οh please πες μου οτι υπερεβαλλες!

Κατα τα αλλα σε ελαχιστες συσκευες εχω βρει σοβαρη μεταφραση στα ελληνικα.

Τα περισσοτερα εχουν αστοχες μεταφρασεις επιπεδου systran translate. (phishing-->ηλεκτρονικο ψαρεμα :blink: )

αν νομίζεις οτι υπερβάλλω ορίστε http://www.neff.gr/B14M42N3.html αν βρείς ελληνικό manual σφύρα.. 

και το καλύτερο

Ηλεκτρονική αίτηση

Μπορείτε να μας ζητήστε οδηγίες χρήσεως ηλεκτρονικά, 24 ώρες την ημέρα ,7 ημέρες την εβδομάδα.

E-mail: [email protected]    καλά ρε μας δουλευουνε οι τύποι?? τι μας λέει τώρα οτι μπορούμε να στειλουμε  mail 24/7  :wacko:  και απο κάτω  Οδηγίες χρήσεως σε έντυπη μορφή (με χρέωση)Μπορείτε να παραγγείλετε οδηγίες χρήσεως σε έντυπη μορφή (με χρέωση) στο Service.τηλ:     210 4277702fax:     210 4277669e-mail:     [email protected]Δευτέρα-Παρασκευή: 07:00 - 15:15 και μιλάμε τώρα για 500 ευρώ φούρνο..

Δηλαδή αν παρει καποιος ανθρωπος καποια ηλικίας τον φούρνο και δεν εχει διαδυκτιο τι γίνεται ?

Δημοσ.

δεν μπορώ οχι  τι σου φαινετε περίεργο? , πρωτον είμαι εργενης και δεν γνωρίζω , δευτερων ο φουρνος βγαζει μια μυρωδιά και δεν ξερω αν πρεπει να καψει πρώτα και τρίτων τι σχεση αν μπορώ η οχι  να μαγειρέψω μπορεί να είμαι ηλίθιος και να μην καταλαβαίνω απαγορεύεται? Τι σχέση εχει με το αν πρεπει η οχι να εχει ελληνικό ενχειρίδιο το αν μπορώ η όχι να χρησιμοποιήσω  το φούρνο?

Αν μπορείς απαντα και στις απορίες μου γιατί αυτη την στιγμή τον εχω ανοιχτό και φοβάμαι να βαλω το φαγητό μου γιατι μυρίζουν οι αντιστασεις και δεν ξερω πως να το χειριστω,  τι λες να κάνω delivery?  Α και επίσης αγόρασα φούρνα με εξτρα δυνατοτητες οχι εναν απλό τον 200 ευρώ με 5 κουμπιά! και κάτι ακόμη για να μάθεις..  ξερεις οτι στην ιαπωνία οι οδηγίες χρήσεως ειναι ιεροτελεστία και δεν νοειτε να μην δεν εχει οδηγίες χρήσης το προιόν και οχι γιατί είναι ηλίθιοι οι Ιαπωνες πιστεψε με το αντίθετο!  και το καλύτερο οτι αν δεν εχει οδηγίες οι ιάπωνες πετάνε το προιόν στα σκουπίδια, το ήξερες αυτό? Μάλλον όχι ε?

Δημοσ.

ναι θελει και καθαρισμα (προφανώς οχι τις αντιστάσεις ) , δυστυχώς δεν θυμάμαι αν πρεπει να είναι ανοιχτή ή κλειστή η πόρτα 

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να μου στιλεις το Link σε παρακαλώ απο της οδηγίες ?

https://portal.bsh-partner.com/portal(bD1lbiZjPTA2MA==)/PORTALFRAME.HTM

Β14Μ42Ν3

βάλε Ν5 αντί για Ν3 και έχει εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά (ίσως σου κάνει)

Ν3 στα ελληνικά έχει εγχειρίδιο εγκατάστασης (και φυσικά έχει εγχειρίδιο χρήσης στα αγγλικά).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...