Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τι σας πωρώνει; Εγώ για παράδειγμα πωρώνομαι με καλό ροκ, στη σωστή ένταση, ειδικά αν έχω πιει αλκοόλ -τη στιγμή που μετά από ωραία επικοινωνία καταλαβαίνω ότι η κοπέλα με θέλει και μου το "λέει" -όταν φτάνουμε στην κορυφή μετά απο ορειβασεία, κοιτάζω τη θέα και είμαι με τα φιλαράκια μου και γουστάρουμε παρά την εξάντλιση -το μεσημέρι του καλοκαιριού στην παραλία που έχω πιάσει σκιά, αιώρα και ατενίζω το άπειρο μόνος με τα τζιτζίκια σε κατάσταση Ζεν -μια ωραία συζήτηση που θα κάνω με κολλητό και θα σκεφτώ ότι θέλω να είμαστε φίλοι μέχρι τα 80 με αυτόν τον τύπο Αυτές οι στιγμές μου λείπουν τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, ότι άλλο κάνω μοιάζει να υπηρετεί αυτές τις λίγες στιγμές "κορύφωσης" , και την ελπίδα να υπάρξουν περισσότερες. Έχετε εσείς τέτοιες στιγμές;
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 -Όταν ετοιμάζομαι να φάω ένα καλό φαγητό / γλυκό και σκέφτομαι την αίσθηση καθώς θα κατεβαίνει στον ουρανίσκο μου. -Όταν ειμαι μαζί με μια κοπέλα και με μια ματιά καταλαβαίνουμε το mood/ συναισθήματα ο ένας του άλλου. -Όταν εχω μια γερή προπόνηση στο gym. -Όταν ειμαι στο κρεββάτι με μια κοπέλα και γινόμαστε ένα. -κλπ που δεν θυμάμαι λόγω νύστας. 1
taazz Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 -Όταν ετοιμάζομαι να φάω ένα καλό φαγητό / γλυκό και σκέφτομαι την αίσθηση καθώς θα κατεβαίνει στον ουρανίσκο μου. Κρεμασμένος ανάποδα τρως; 6
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Κρεμασμένος ανάποδα τρως; Σαν νυχτερίδα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 - Να μπαίνει το Light My Fire η το Rock n roll στο κρεβάτι από τον dj στο μπαράκι και να είσαι με την γυναίκα/γκόμενα...
skipperas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 - όταν σερφάρω πάνω στα κύματα με το ιστιοπλοικό με 7 μποφορ και βάλε, ενώ οι άλλοι τριγύρω μου ξερνάνε - όταν βγαίνω έξω για τρέξιμο, γυρνάω σπίτι λιώμα και αράζω στο καναπέ μετά από ένα καυτό μπάνιο - όταν έχω φτιάξει κεφάλι και πέφτω για ύπνο και γυρνάνε όλα τριγύρω μου 1
nikoskon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 - Όταν τσεκάρω πως μπήκε το μηνιάτικο στο ebanking και διαπιστώνω πως πάλι δεν θα μείνει φράγκο καβάτζα! 4
totem_lost Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 - Τα πρώτα 2 seconds μετά από την πρώτη βουτιά στη θάλασσα. - Μασάζ. - Μπατονέτα στο αυτί - Σεξ μετά από καιρό - όταν έχω φτιάξει κεφάλι και πέφτω για ύπνο και γυρνάνε όλα τριγύρω μου Αυτό παίζει να είναι το χειρότερο. 1
παπι Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πωρωση από το σορταρισμα. Όταν ανοίγω σορτακια, πάντα φωνάζω «σορτ μαδαφακαααααα σορτα μαδαφακαααααα » 2
xristos97 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Η αισθηση του να κανεις πηδαλι (στο ποδηλατο εννοειται) πολυ γρηγορα και για μεγαλο χρονικο διαστημα. Δεν μου ερχεται κατι αλλο.
Razor_7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πωρωση από το σορταρισμα. Όταν ανοίγω σορτακια, πάντα φωνάζω «σορτ μαδαφακαααααα σορτα μαδαφακαααααα »bubblesort?
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 ...η στιγμη που ειχα πριν απο λιγο με ενα κιντερ μπουενο..Τωρα ναι ολοκληρωθηκα! 2
Unabomber Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Back in my days, οταν κατεβαινα απο κατι γκρεμους με το dh bike μου....... Πλεον, οταν βλεπω στο κοντερ απο το καρο μου να κοντευει να γραψει 200mph..... Και τελος, φυσικα οταν τελειωνω ενα project για την δουλεια μου και και το παραδιδω on time!
j0hnn1e Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Back in my days, οταν κατεβαινα απο κατι γκρεμους με το dh bike μου....... Πλεον, οταν βλεπω στο κοντερ απο το καρο μου να κοντευει να γραψει 200mph..... Και τελος, φυσικα οταν τελειωνω ενα project για την δουλεια μου και και το παραδιδω on time! Say hello to the camera (δεν ρωτάω τι κάρο γιατί θα συγχιστώ βραδιάτικα.. άκου εκεί 200mph) 2
Unabomber Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Say hello to the camera Εχουμε πει αρκετες φορες hello.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα