kathytherion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γιατί όχι; Με σωστή αποθήκευση δεν παθαίνουν τίποτα, είναι φτηνά και έχει λογική αυτό που λέει ότι κανείς δεν θα κλέψει μια στοίβα δισκάκια! Αυτο, επισης μπορω να δωσω απο μια κοπια σε γονεις, συντροφο κλπ να τα χουν σπιτι τους. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δεν αξιζει τον κοπο το dvd. Εξωτερικος δισκος 40ευρο τα 320γβ 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 δεν αξιζει τον κοπο το dvd. Εξωτερικος δισκος 40ευρο τα 320γβ Από την άποψη ότι δεν τραβάνε την προσοχή ίσως αξίζει. Τον δίσκο αν τον βρουν θα τον κλέψουν λογικά, τα dvd μάλλον όχι. Όπως και να 'χει, αν μιλάμε για τόσο σημαντικά αρχεία καλό είναι να υπάρχουν 2-3 backup. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Και μια ωραία πρωία πας να αντιγράψεις κάτι από το ντι βι ντι και σου πετάει πρόβλημα και τον πίνεις..
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Και μια ωραία πρωία πας να αντιγράψεις κάτι από το ντι βι ντι και σου πετάει πρόβλημα και τον πίνεις.. Ε καλά αυτό μπορεί να συμβεί και με δίσκο ή φλασάκι Γι'αυτό λέω 2-3 backup και ένα από αυτά ας είναι δισκάκια. 1
Razor_7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αυτο, επισης μπορω να δωσω απο μια κοπια σε γονεις, συντροφο κλπ να τα χουν σπιτι τους.Ουτε η λιστα λαγκαρντ τοσο σημαντικα στοιχεια ;p 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το στικάκι δεν το συνιστώ καθώς μου έχει τύχει με 2 διαφορετικά στικάκια να τα πάω σε κάποιο φωτοτυπάδικο να ανοίξουν ένα αρχείο για εκτύπωση και δεν μπορούσαν να ανοίξουν καν τον φάκελο τους πετούσε ένα σφάλμα, όταν επέστρεψα σπίτι είχανε σβήσει εντελώς όλα τα δεδομένα από μέσα. Να συμβεί βέβαια αυτό είναι σπάνια περίπτωση αλλά μπορεί να γίνει, ο εξωτερικός σκληρός είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω. Καλό και το dvd αρκεί να μην υποστεί κάποια γρατζουνιά ή φθορά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά. 1
leonidas_fs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά εντάξει μήπως υπερβάλουμε λίγο;;; Τι σκατα στην NSA ή στην CIA δουλεύεις; Η πιο απλή και αποδοτική λύση: 1) Κάνε account στην Google (εαν δεν έχεις ήδη) 2) Κατέβασε το Google Drive στο λάπτοπ σου 3) Άνοιξε το Google Drive και επέλεξε να κάνει synchronize τον φάκελο που έχεις όλα τα αρχεία σου. Τωρα οτιδήποτε αλλαγή κάνεις στον εν λόγω φάκελο, θα γίνεται αυτόματα upload και synchronized με το account σου στην Google. 1
kathytherion Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά εντάξει μήπως υπερβάλουμε λίγο;;; Τι σκατα στην NSA ή στην CIA δουλεύεις; Η πιο απλή και αποδοτική λύση: 1) Κάνε account στην Google (εαν δεν έχεις ήδη) 2) Κατέβασε το Google Drive στο λάπτοπ σου 3) Άνοιξε το Google Drive και επέλεξε να κάνει synchronize τον φάκελο που έχεις όλα τα αρχεία σου. Τωρα οτιδήποτε αλλαγή κάνεις στον εν λόγω φάκελο, θα γίνεται αυτόματα upload και synchronized με το account σου στην Google. Ωραιο κολπο αυτο, ποσα γιγα μπορω ν αποθηκευσω ομως? Γιατι θελω ενα διακοσαρι μες στο νερο...
leonidas_fs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 15GB σου δίνει το free plan του Google Drive!βεβαια μετα αν θες μπορεις να αγοράσεις, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό!
stergiosL2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 50gb σου δίνει το megaupload δωρεάν μετά έχει και αλλα πολλά πακέτα . η γνώμη μου περί κλοπής είναι πως δεν σε σώνει τίποτα (εκτός αν το κουβαλάς μαζί σου ). τωρα όπου και αν το κρύψεις στο σπίτι θα το βρούνε γιατί αυτή είναι η δουλειά τους . για το μόνο που πρέπει να αγχώνεσαι είναι τα δεδομένα σου και τα αρχεία σου αν πάλι νομίζω δεν τον νοιάζει τον κλέφτη για τα αρχεία σου . Αν ήμουν κλέφτης δεν θα με ενδιέφερε τη έχει μέσα το λαπτοπ αλλα η αξία του , έτσι πιστεύω πως σκέφτονται . Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω καλύτερα να έχεις 2-3 backup . και ένα ευχάριστο νέο θα σου πω για να μην φρικάρεις τελείως . Τοσα χρόνια στην δουλειά που κάνω ακόμα δεν είδα να ανοίγουν φοιτητικό σπίτι γιατί ξέρουν που χτυπάνε.
mentoras99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καλα, ως προς το θεμα του backup δεν το συζητω. Αυτονοητο.Ως προς την κλοπη ομως, με απασχολει κι εμενα.Το θεμα ειναι να υπαρχει τροπος να μην μπορουν να το παρουν-βρουν, αλλα να ειναι και πρακτικος. Γιατι αμα θελω κανα δεκαλεπτο καθε φορα που μπαινοβγαινω σπιτι, φεξε μου και γλυστρισα.Διαβασα τι γραψατε εδω.Το να βαλεις συναγερμο οταν εισαι σε ενοικιο, δεν ειναι τοσο ευκολο.Το να κλειδωσεις την πορτα του δωματιου, δεν ξερω, ειλικρινα πιστευετε οτι σωζει; Μιλαμε για επαγγελματιες διαρρηκτες.Το να ξηλωσεις την ντουλαπα σε νοικιασμενο σπιτι, για να το χωνεις, παλι δεν ειναι πολυ πρακτικο.Αυτα τα κλειδωματα πανω στο λαπτοπ, κανουν κατι; Αμα ερθει ο αλλος με 'χοντρη ψαλιδα', δεν το κοβει και παιρνει το laptop? Εδω κλεβουν μηχανες και ποδηλατα, στο λαπτοπ θα κολωσουν;Η μονη 'καλουτσικη' λυση που εχω σκεφτει, ειναι στο πορτ μπαγκαζ στο αμαξι.Θεωρω πχ οτι με τις συνθηκες που ζω (περιοχη, που κινουμαι με το αμαξι κλπ), πιο δυσκολο ειναι να μου διαρηξουν το αμαξι, παρα το σπιτι.Αλλα εχει κι αυτο τη μανουβρα του. Δεν ειναι κινητο, το πεταξες στην τσεπη κι εφυγες.Δεν ξερω. Πειτε καμια ιδεα, μπας και βγαλουμε ακρη. 2
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Okay, ερωτηση Έτσι και εχεις πολλά αρχεία (πες 20tb) πως μπορείς να τα προστατέψεις απο κλοπή ή βανδαλισμό στον χώρο σου? Πείτε καμία ιδέα γιατι δεν θέλω να οργωσω το net σήμερα. Thanks
kathytherion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 50gb σου δίνει το megaupload δωρεάν μετά έχει και αλλα πολλά πακέτα . η γνώμη μου περί κλοπής είναι πως δεν σε σώνει τίποτα (εκτός αν το κουβαλάς μαζί σου ). τωρα όπου και αν το κρύψεις στο σπίτι θα το βρούνε γιατί αυτή είναι η δουλειά τους . για το μόνο που πρέπει να αγχώνεσαι είναι τα δεδομένα σου και τα αρχεία σου αν πάλι νομίζω δεν τον νοιάζει τον κλέφτη για τα αρχεία σου . Αν ήμουν κλέφτης δεν θα με ενδιέφερε τη έχει μέσα το λαπτοπ αλλα η αξία του , έτσι πιστεύω πως σκέφτονται . Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω καλύτερα να έχεις 2-3 backup . και ένα ευχάριστο νέο θα σου πω για να μην φρικάρεις τελείως . Τοσα χρόνια στην δουλειά που κάνω ακόμα δεν είδα να ανοίγουν φοιτητικό σπίτι γιατί ξέρουν που χτυπάνε. μωρε το θεμα ειναι οτι στις γιορτες χτυπησαν στο ακριβως διπλα διαμερισμα! Μ επιασε συγκρυο μολις το μαθα, ελειπα στις γιορτες κιολας... θελω να πιστευω πως ισχυει αυτο που κες γιατι μη φαμταστεις το σπιτι κλασσικα φοιτητικο δεν εχει ουτε πλυντηριο ξερω γω, απλα τυχαινει να εχω laptop αντι για desktop που εχει η συγκατοικος μου. Και να σου πω την αληθεια θα με τσουξει να μου παρουν το 5ετιας λαπτοπ μου που τοτε εκανε 300 ευρω να το σκοτωσουν για 20 ευρω κ να χασω τα αρχεια μου και το προγραμμα μου και φυσικα το εργαλειο μου. Καλα, ως προς το θεμα του backup δεν το συζητω. Αυτονοητο. Ως προς την κλοπη ομως, με απασχολει κι εμενα. Το θεμα ειναι να υπαρχει τροπος να μην μπορουν να το παρουν-βρουν, αλλα να ειναι και πρακτικος. Γιατι αμα θελω κανα δεκαλεπτο καθε φορα που μπαινοβγαινω σπιτι, φεξε μου και γλυστρισα. Διαβασα τι γραψατε εδω. Το να βαλεις συναγερμο οταν εισαι σε ενοικιο, δεν ειναι τοσο ευκολο. Το να κλειδωσεις την πορτα του δωματιου, δεν ξερω, ειλικρινα πιστευετε οτι σωζει; Μιλαμε για επαγγελματιες διαρρηκτες. Το να ξηλωσεις την ντουλαπα σε νοικιασμενο σπιτι, για να το χωνεις, παλι δεν ειναι πολυ πρακτικο. Αυτα τα κλειδωματα πανω στο λαπτοπ, κανουν κατι; Αμα ερθει ο αλλος με 'χοντρη ψαλιδα', δεν το κοβει και παιρνει το laptop? Εδω κλεβουν μηχανες και ποδηλατα, στο λαπτοπ θα κολωσουν; Η μονη 'καλουτσικη' λυση που εχω σκεφτει, ειναι στο πορτ μπαγκαζ στο αμαξι. Θεωρω πχ οτι με τις συνθηκες που ζω (περιοχη, που κινουμαι με το αμαξι κλπ), πιο δυσκολο ειναι να μου διαρηξουν το αμαξι, παρα το σπιτι. Αλλα εχει κι αυτο τη μανουβρα του. Δεν ειναι κινητο, το πεταξες στην τσεπη κι εφυγες. Δεν ξερω. Πειτε καμια ιδεα, μπας και βγαλουμε ακρη. Κι εγω τους ιδιους προβληματισμους εχω πανω στις διαρρηξεις. Αρχικα, δεν αισθανομαι την ιδια ασφαλεια ν αφηνω λαπτοπ στ αμαξι, μπορει να με δει ο οποιοςδηποτε να το κανω αφενος, αφετερου αν μια στις εκατο μου βουτηξουν τ αμαξι θα παρουν δωρο λαπτοπ? Οχι ρε φιλε... Τωρα η πικρη εμπειρια μου απο τη διαρρηξη στο πατρικο, οπου ειχα αφησει λαπτοπ ανοιγμενο στο γραφειο και το βρηκα αθικτο ειναι πως ειτε δεν γουσταραν κουβαλημα, ειτε καταλαβαν οτι ειναι παλιο μοντελο, ειτε φοβηθηκαν πως θα χει λογισμικο μτοπισμου οποτε δεν το πηραν. Εκτος αν ηταν τζανκια κ ηθελα μονο γρηγορο μετρητο και κανα χρυσαφικο γιατι αυτα πηραν( μαζι με 2 μπακατελες κινητα και κατι ψευτικα μπιζου που χα παρει απο ζαρα τα οποια θεωρησαν προφανως τι εινα αξιας λολ) Και επειδη πιασαμε το θεμα των διαρρηξεων( δεν ηθελα και πολυ) ειμαι και στο εξης διλημμα. Θελω το δωματιο μου να ειναι σχετικα μινιμαλ και απολυτα τακτοποιιημενο ομως σκεφτομαι οτι ετσι ειναι πιο ευκολο για τον εκαστοτε διαρρηκτη να το οργωσει, πποτε σκεφτομαι να το χω επιτηδες ανω κατω για να δυσκολεψω λιγο τα πραγματα. ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑ!
thant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μιλαμε για επαγγελματιες διαρρηκτες. Οι επαγγελματίες διαρρήκτες δε θα μπουν μεσα για ενα λαπτοπ, ξερουν που θα χτυπήσουν και τι θα βρουν, αλλα εσεις προφανώς μιλάτε για ερασιτέχνες, πρεζόνια κτλ... Οι περισσότεροι απο αυτούς μπαίνουν μεσα με σκοπο να πάρουν στα γρήγορα οτι βρουν... απο μικροποσα μεχρι κινητά και λαπτοπ. Εγω προτείνω οταν λείπετε απο το σπιτι να αφήνετε σε καποιο εμφανές μερος ενα μικροποσό, πχ 20 ευρω. Ξερω άνθρωπο που του άνοιξαν το σπιτι και επειδή ειχε παρατημένο ενα εικοσαευρω στο τραπεζι δεν του πείραξαν ούτε το λαπτοπ αλλά ουτε τον μισθό του (ειχε πληρωθεί την προηγούμενη μερα) που ειχε στο συρτάρι. Πήραν τα είκοσι και φύγανε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα