kathytherion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Οι επαγγελματίες διαρρήκτες δε θα μπουν μεσα για ενα λαπτοπ, ξερουν που θα χτυπήσουν και τι θα βρουν, αλλα εσεις προφανώς μιλάτε για ερασιτέχνες, πρεζόνια κτλ... Οι περισσότεροι απο αυτούς μπαίνουν μεσα με σκοπο να πάρουν στα γρήγορα οτι βρουν... απο μικροποσα μεχρι κινητά και λαπτοπ. Εγω προτείνω οταν λείπετε απο το σπιτι να αφήνετε σε καποιο εμφανές μερος ενα μικροποσό, πχ 20 ευρω. Ξερω άνθρωπο που του άνοιξαν το σπιτι και επειδή ειχε παρατημένο ενα εικοσαευρω στο τραπεζι δεν του πείραξαν ούτε το λαπτοπ αλλά ουτε τον μισθό του (ειχε πληρωθεί την προηγούμενη μερα) που ειχε στο συρτάρι. Πήραν τα είκοσι και φύγανε... εμενα δυστυχως μου πηραν και το μικροποσο, μου πηραν και το μισθο, μου πηραν κ 2 χρυσαφικα κειμηλια της γιαγιας μου! το λαπτοπ γλιτωσε...
thant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς αυτο που ειπα δεν ειναι για σπιτι που ειναι κλειστο για μερες αλλα για καποιες ωρες.
DYEL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 50gb σου δίνει το megaupload δωρεάν μετά έχει και αλλα πολλά πακέτα . Τελευταια φορα που κοιταξα το ημερολογιο μου ηταν 2016 οχι 2008.
Lanike71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εάν είναι τόσο σημαντικά τα αρχεία σου, μήπως πρέπει να σκεφτείς όλους τους κινδύνους; Όπως φυσικές καταστροφές (σεισμός,πλημμύρες) ή φωτιά κλπ. Οπότε θα πας σε ένα φτηνό πρόγραμμα στο google drive και ησυχάζεις.
warlock9_0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τελευταια φορα που κοιταξα το ημερολογιο μου ηταν 2016 οχι 2008. https://mega.nz
CheOnWeb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τελευταια φορα που κοιταξα το ημερολογιο μου ηταν 2016 οχι 2008. https://mega.nz/
kathytherion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς αυτο που ειπα δεν ειναι για σπιτι που ειναι κλειστο για μερες αλλα για καποιες ωρες. Μα ηταν αδειο για 6 ωρες! Εννοειται εχω σκεφτει και φυσικες καταστροφες γι αυτο θα μοιρασω dvd τριγυρω...
stergiosL2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω στο να το κουβαλας στο αμαξι ειναι η καλυτερη λυση . Αλλα , γιατι πιστευεις πως δεν ανοιξαν και το δικο σου διαμερισμα ? οι διαρικτες πριν χτυπησουν παρακολουθουν , δεν πανε οπου να νε σαν τα γιδια . προφανος θα ηξεραν οτι ειστε φοιτητες . Μου ετυχε μια φορα στην δουλεια να βρω σπιτι ενος πελατη (ματσομενος ο τυπος) ανοιχτο , οταν καναμε ελεγχο τη λιπει και τη οχι πριν ερθει η ασφαλια ειδαμε πως τα 2 tablets των παιδιων ηταν απειραχτα , το λαπτοπ την γυναικας του στη θεση του , ο σταθερος του πελατη στη θεση του , και ολα τα αλλα ηλεκτρικα ειδη tv και τετοια στην θεση τους ! αλλα ολο το σπιτι ομως το ειχαν κανει στην κυριολεξια μπου@@λο !!! το μονο που ελειπε ηταν 250 ευρο και μια χρυση αλυσιδα . οποτε οπως καταλαβαινεις δεν τους πολυνιαζουν οι υπολογιστες . Οι περισσοτεροι κλεφτες δεν ασχολουνται με την τεχνολογια και δεν εχουν ιδεα , γιαυτο και δεν τα πειραζουν . server που κοστιζει να εχεις στο σπιτι σου δεν θα το πειραξουν . βεβαια δεν ειναι ολοι ασχετοι αλλα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο , διοτι αυτοι ειναι σχεδον ολοι αλοδαποι η γυγτοι . καθως εγραφα θυμηθηκα αλλο ενα σκηνικο που συνεβει σε φιλο μου , ο οποιος αγορασε περσι ενα ολοκαινουριο πανακριβο λαπτοπ , μετα απο μερικες μερες ανοιξαν το σπιτι τους , πειραν οσα χρυσα βρηκαν και εφυγαν , το λαπτοπ ουτε που το πειραξαν . οποτε οπως καταλαβενεις εχεις λιγες πιθανοτιτες να σου διαριξουν το σπιτι . και πιο πανω το παιδι παρομοια πραγματα λεει εμενα δυστυχως μου πηραν και το μικροποσο, μου πηραν και το μισθο, μου πηραν κ 2 χρυσαφικα κειμηλια της γιαγιας μου! το λαπτοπ γλιτωσε... εγω προτεινω αφου το φοβασαι να το εχεις στο αμαξι σου . οσο για τα αρχεια σου ειμαι σιγουρος πως θα βρεις τη να κανεις , τα παιδια σου πρότειναν πολλες καλες ιδεες . κατι αλλο , αν πουν και βαλουν στοχο ενα σπιτι ουτε συναγερμος δεν το σωνει ! εγγυημενα πραγματα . 1
kathytherion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνω στο να το κουβαλας στο αμαξι ειναι η καλυτερη λυση . Αλλα , γιατι πιστευεις πως δεν ανοιξαν και το δικο σου διαμερισμα ? οι διαρικτες πριν χτυπησουν παρακολουθουν , δεν πανε οπου να νε σαν τα γιδια . προφανος θα ηξεραν οτι ειστε φοιτητες . Μου ετυχε μια φορα στην δουλεια να βρω σπιτι ενος πελατη (ματσομενος ο τυπος) ανοιχτο , οταν καναμε ελεγχο τη λιπει και τη οχι πριν ερθει η ασφαλια ειδαμε πως τα 2 tablets των παιδιων ηταν απειραχτα , το λαπτοπ την γυναικας του στη θεση του , ο σταθερος του πελατη στη θεση του , και ολα τα αλλα ηλεκτρικα ειδη tv και τετοια στην θεση τους ! αλλα ολο το σπιτι ομως το ειχαν κανει στην κυριολεξια μπου@@λο !!! το μονο που ελειπε ηταν 250 ευρο και μια χρυση αλυσιδα . οποτε οπως καταλαβαινεις δεν τους πολυνιαζουν οι υπολογιστες . Οι περισσοτεροι κλεφτες δεν ασχολουνται με την τεχνολογια και δεν εχουν ιδεα , γιαυτο και δεν τα πειραζουν . server που κοστιζει να εχεις στο σπιτι σου δεν θα το πειραξουν . βεβαια δεν ειναι ολοι ασχετοι αλλα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο , διοτι αυτοι ειναι σχεδον ολοι αλοδαποι η γυγτοι . καθως εγραφα θυμηθηκα αλλο ενα σκηνικο που συνεβει σε φιλο μου , ο οποιος αγορασε περσι ενα ολοκαινουριο πανακριβο λαπτοπ , μετα απο μερικες μερες ανοιξαν το σπιτι τους , πειραν οσα χρυσα βρηκαν και εφυγαν , το λαπτοπ ουτε που το πειραξαν . οποτε οπως καταλαβενεις εχεις λιγες πιθανοτιτες να σου διαριξουν το σπιτι . και πιο πανω το παιδι παρομοια πραγματα λεει εγω προτεινω αφου το φοβασαι να το εχεις στο αμαξι σου . οσο για τα αρχεια σου ειμαι σιγουρος πως θα βρεις τη να κανεις , τα παιδια σου πρότειναν πολλες καλες ιδεες . κατι αλλο , αν πουν και βαλουν στοχο ενα σπιτι ουτε συναγερμος δεν το σωνει ! εγγυημενα πραγματα . Πιο πολυ το φοβαμαι τ αμαξι επειδη δεν το χρησιμοποιω συνεχεια οποτε μενει μονο του οταν λειπω.. Καλα ναι, αν το βαλουν στοχο αντε γεια... το θεμα πχ ειναι πως τοτε υπηρχαν χρηματα στο σπιτι οποτε δεν φυγανε μ αδεια χερια, τωρα αν κανουν να μπουν στο φοιτητικο γιαπι το μονο π θα βρουν ειναι το λαπτοπ( αν δεν το κρυψω καλα καλα)
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Okay, ερωτηση Έτσι και εχεις πολλά αρχεία (πες 20tb) πως μπορείς να τα προστατέψεις απο κλοπή ή βανδαλισμό στον χώρο σου? Πείτε καμία ιδέα γιατι δεν θέλω να οργωσω το net σήμερα. Thanks κανεις εεε; Google here i come.
stergiosL2 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 viper2005, on 26 Jan 2016 - 10:37 AM, said: Okay, ερωτηση Έτσι και εχεις πολλά αρχεία (πες 20tb) πως μπορείς να τα προστατέψεις απο κλοπή ή βανδαλισμό στον χώρο σου? Πείτε καμία ιδέα γιατι δεν θέλω να οργωσω το net σήμερα. Thanks κανεις εεε; Google here i come. 20 tb !?!?!? περαστικα σου φιλος!
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 κανεις εεε; Google here i come. 20tb σημαντικά αρχεία;! Τριπλό backup πάλι. Το ένα σε άλλο χώρο και το άλλο ίσως σε cloud. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο! (Εκτός από το να κάνεις μια διαλογή ίσως ) Άσχετο αλλά το ξέχασα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση το μήνυμα που έλεγε ότι δεν ενδιαφέρονται για λάπτοπ, έχω εντελώς άλλη άποψη (όπως και εμπειρία δυστυχώς!)
Razor_7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μια απορία την έχω τί είναι αυτά τα 20τέρα εκτός από 4k τσόνδες. 1
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 20 tb !?!?!? περαστικα σου φιλος! thanks man 20tb σημαντικά αρχεία;! Τριπλό backup πάλι. Το ένα σε άλλο χώρο και το άλλο ίσως σε cloud. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο! (Εκτός από το να κάνεις μια διαλογή ίσως ) Άσχετο αλλά το ξέχασα, μου έκανε μεγάλη εντύπωση το μήνυμα που έλεγε ότι δεν ενδιαφέρονται για λάπτοπ, έχω εντελώς άλλη άποψη (όπως και εμπειρία δυστυχώς!) το προβλημα ξερεις ποιο ειναι; οτι χρειαζομαι τουλαχιστον 1tb τον χρονο εξτρα για τα δεδομενα που παραγω/μαζευω. So, πως μπορεις να προστατεύσεις αυτα τα δεδομενα; να παρω σκληρους και να τους βαλω σε safe? Μια απορία την έχω τί είναι αυτά τα 20τέρα εκτός από 4k τσόνδες. οχι 4κ pr0n. επισης υπαρχουν τετοιο volume στους Public trackers?
leonidas_fs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 κανεις εεε; Google here i come. Το μονο που μπορώ να σκεφτώ για τέτοιο όγκο δεδομένων ειναι ενα γρήγορο NAS!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα