Razor_7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το ερωτημα ειναι: Θα ηταν λογος για μια γυναικα αν καποιος δε φιλαει καλα να μην ξαναβγει μαζι του; (και μιλαω για τα πρωτα ραντεβου προφανως) Και το λεω αυτο καθως θυμαμαι γνωστο μου, να μου το 'χε πει αυτο οντας απειρος στην αρχη αλλα διαφωνουσα γτ πιστευα οτι δεν ισχυε σε καμια περιπτωση και ηταν αλλος λογος.
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Το ερωτημα ειναι: Θα ηταν λογος για μια γυναικα αν καποιος δε φιλαει καλα να μην ξαναβγει μαζι του; (μιλαω για τα πρωτα ραντεβου) Εγω δεν εχω απαντηση γτ δε μου εχει συμβει,αλλα γνωστος μου που μου'χε πει αυτο καθως ηταν απειρος στην αρχη,διαφωκουσα γτ πιστευα οτι δεν ισχυε και ηταν αλλος λογος. Αν σου αρεσει πολυ ο αλλος οχι δεν υπαρχει θεμα αν φιλαει απειρα ή ατσαλα..Κανεις και την δασκαλα 3
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Λογω απειριας δικαιολογητ τη γινεται ομως οταν μυριζει η ανασα του αλλου;
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Λογω απειριας δικαιολογητ τη γινεται ομως οταν μυριζει η ανασα του αλλου; - spray αναπνοης - βουρτσισμα στα δοντια - καλη υγιεινη στοματος - λιστεριν - τσιχλες - Να μη τρωμε μλκιες που οδηγουν σε δυσπεψια κτλπ κτλπ
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Βρε αμα βγεις και πιεις αλκοολ οσο λιστεριν και σπρευ και βουρτσισμα να εχεις βαλει.....
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αλκοόλ και τσιγάρα και φαγητό. Εντάξει θα μασήσεις καμια τσίχλα. Δεδομένου ότι δεν θα έχεις φάει πριν σκορδαλιά 1
phanispal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αν κι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποιο είναι το ακριβές ερώτημα της stavi πλέον, απλά να πω ότι κι εγώ πιστεύω πως όταν είσαι χρόνια με κάποιον, απ' τον ενθουσιασμό περνάς στο σεβασμό. Όχι ότι εξαφανίζεται παντελώς ο ενθουσιασμός, αλλά πέφτει σε ποσοστό. Εξαιρούνται οι έφηβοι, η παρουσία των οποίων θεωρώ ότι είναι έκδηλη και σε αυτό το νήμα. Αυτοί δε σκέφτονται και κάτι άλλο. Τέλος πάντων, πιστεύω πως οι περισσότεροι που είναι καιρό μαζί, παύουν να φιλιούνται παθιασμένα σε άκυρες φάσεις. Με το άκυρες εννοώ εκείνες που δε μπορεί ή είναι δύσκολο/μη επιθημητό να οδηγήσουν σε ερωτική συνεύρεση τη δεδομένη στιγμή. Π.χ. σε ένα χαλαρό περίπατο, όταν της ανοίγεις την πόρτα, όταν «τσουγκρίζετε» στο σπίτι την ώρα που κάνει ο ένας ή και οι δύο δουλειές, και πολλές άλλες στιγμές καθημερινότητας. 1
anwnymh29 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Βρε αμα βγεις και πιεις αλκοολ οσο λιστεριν και σπρευ και βουρτσισμα να εχεις βαλει..... Αγαπη ειναι να φιλιεσαι με παθος ακομα και μετα απο σκορδαλια (κανονας:να εχετε φαει και οι δυο) 6
redhotstef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αγαπη ειναι να φιλιεσαι με παθος ακομα και μετα απο σκορδαλια (κανονας:να εχετε φαει και οι δυο) Στο πρωινό ξύπνημα.. Μετά τη βραδινή σκορδαλιά 1
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Βρε αμα βγεις και πιεις αλκοολ οσο λιστεριν και σπρευ και βουρτσισμα να εχεις βαλει..... Εντάξει ρε φιλε στομα ειναι .... εγω νομιζα μηπως μυριζες σκορδιλα ή κατι αλλο και εγω δεν καπνιζω και ειχα γκομενα που καπνιζε δεν ειχα προβλημα την δεχομουν οπως ηταν. 1
Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ή αφού έχεις φάει σκορδαλιά για πρωινό, η οποία είχε μείνει από χθες το βράδυ
redhotstef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Άσχετο: σιχαίνομαι τον ελληνικό καφέ (τοκλασσικό), δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε θέλω. Αν η κοπελα μου έπινε ελληνικό καφέ, θα το σκεφτόμουν να τη φιλήσω. Το ίδιο ισχύει και με το γάλα νουνου
DDevil Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ή αφού έχεις φάει σκορδαλιά για πρωινό, η οποία είχε μείνει από χθες το βράδυ Εγω στο σεξ δεν σιχαινομαι παντως να κάνω πραγματα. Τωρα στο στομα αμα δεν υπάρχει καμια οσμη οντως ασχημη δεν υπάρχει θεμα αλλα ειναι και άλλη φαση να ειναι καθαρη η αλλη με την πουδριτσα της το αρωματάκι της εκει και αν .... θα κανεις! Τεσπα περιεργες κουβεντες απογευματιατικα θα φτιαχτουμε μονοι μας 1
Jethro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πολύ. Πάντα έδινα πρωινό φιλί πριν φύγουμε για δουλειά και μετά σκεφτόμουν όλη μέρα όταν γυρνούσαμε σπίτι που θα ξαναφιληθούμε Το φιλί δεν είναι μόνο για να φτιαχνόμαστε αλλά και να εκφράζουμε αγάπη. Και τα καλύτερα φιλία παραδόξως μου τα έχουν δώσει όταν ήταν μες στο κλάμα σε δύσκολες στιγμές, αν εξαιρέσουμε τα εφέ της μύτης. 1
phanispal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Πολύ. Πάντα έδινα πρωινό φιλί πριν φύγουμε για δουλειά και μετά σκεφτόμουν όλη μέρα όταν γυρνούσαμε σπίτι που θα ξαναφιληθούμε Το φιλί δεν είναι μόνο για να φτιαχνόμαστε αλλά και να εκφράζουμε αγάπη. ΟΚ, αλλά μιλάμε για έντονο και με διάρκεια ή και μικρά πεταχτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα