Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν το βουρτισμα πεταχτό μετά με διάρκεια.

ΟΚ, αλλά μιλάμε για έντονο και με διάρκεια ή και μικρά πεταχτά;

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μετα το σκανδαλο με το φιλι του skiabox εχω αρχισει να αναρωτιεμαι για την σημαντικοτητα και την σωστη εκτελεση του φιλιου

Ε μα πάτε τα φτιάχνετε μα παγοκολόνες και αγροίκους τι να σας κάνω.

Μετά ζηλεύετε αυτά που δεν έχετε.

Δημοσ.

Άσχετο: σιχαίνομαι τον ελληνικό καφέ (τοκλασσικό), δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και ούτε θέλω.

Αν η κοπελα μου έπινε ελληνικό καφέ, θα το σκεφτόμουν να τη φιλήσω.

Το ίδιο ισχύει και με το γάλα νουνου

Πινω Ελληνικο καφε και βαζω γαλατακι νουνου μεσα...Ελα να σε φιλησω συμφορουμιτη μου!!χαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Ε μα πάτε τα φτιάχνετε μα παγοκολόνες και αγροίκους τι να σας κάνω.

Μετά ζηλεύετε αυτά που δεν έχετε.

Έχεις σκεφτεί να κατουρήσεις?

• Like 2
Δημοσ.

Εχω την αίσθηση μάλιστα ότι οι πλειοψηφια των ανθρώπων δε δινει βάση σε αυτό, ιδιως απο τη στιγμή που με τον αλλο έχει ουτως ή άλλως ολοκληρωμένη σχέση, οπότε και δεν υπάρχει ο ερεθισμός στο οποιοδήποτε, ακομα και τυχαίο, άγγιγμα του άλλου.

Μην το λες... Εγώ τα έχω με την δικιά μου 2+ χρόνια και φτιάχνομαι με το παραμικρό!

• Like 1
Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι: Θα ηταν λογος για μια γυναικα αν καποιος δε φιλαει καλα να μην ξαναβγει μαζι του; (και μιλαω για τα πρωτα ραντεβου προφανως)

Και το λεω αυτο καθως θυμαμαι γνωστο μου, να μου το 'χε πει αυτο οντας απειρος στην αρχη αλλα διαφωνουσα γτ πιστευα οτι δεν ισχυε σε καμια περιπτωση και ηταν αλλος λογος.

Δεν είναι και πυρηνική φυσική το φιλί... μια-δυο φορές και το έμαθες.

Τώρα αν η άλλη είναι κανένα ψώνιο μπορεί και να το χρησιμοποιήσει ως αιτία χωρισμού.

Αν ισχύει αυτό τότε δεν αξίζει ως άτομο για σχέση. Αν όμως δεν ισχύει, τότε ας κοιτάξει ο φίλος σου μήπως έκανε κάτι άλλο λάθος.

Χαχαχαχα εχετε πολυ γελιο!!Εφυγα ευχαριστω για την παρεα!!

μην ξεχάσεις να φιλήσεις με πάθος τον φίλο σου γιατί θα παρεξηγηθεί   :P  :P  :P  :P

• Like 2
Δημοσ.

Εμείς κάνουμε σχετικά συχνά κάτι πεταχτά αλλά γλώσσες και τέτοια μόνο σε ειδικές περιπτώσεις που πρόκειται να ακολουθήσει κάτι. Σαλιαρίσματα στο άκυρο δεν κάνουμε ούτε εμείς. Μόνο κανένα χούφτωμα μπορεί να παίξει.

Δημοσ.

Εμενα μου την εσπαγε η πρωην που εβαζε πολυ γλωσσα.. Να μου καθαρισει τα δοντια ηθελε;;

ε ναι δε βάζουν και γλώσσα τελευταία...

μαλακία

αλλά το κάνω κι εγώ

πάω με το ρεύμα, τι να κάνω

Το ερωτημα ειναι: Θα ηταν λογος για μια γυναικα αν καποιος δε φιλαει καλα να μην ξαναβγει μαζι του; (και μιλαω για τα πρωτα ραντεβου προφανως)

Και το λεω αυτο καθως θυμαμαι γνωστο μου, να μου το 'χε πει αυτο οντας απειρος στην αρχη αλλα διαφωνουσα γτ πιστευα οτι δεν ισχυε σε καμια περιπτωση και ηταν αλλος λογος.

οχι το να μην φιλάει καλά δεν ειναι λογος για να μην είσαι με κάποιον... το να μη φιλάει καλά γιατι δεν ξέρει

αλλά το να μην φιλάει καλά γιατί είναι γενικότερα κρύος είναι σοβαρός λογος

Δημοσ.

Αν κι έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποιο είναι το ακριβές ερώτημα της stavi πλέον, απλά να πω ότι κι εγώ πιστεύω πως όταν είσαι χρόνια με κάποιον, απ' τον ενθουσιασμό περνάς στο σεβασμό.

Όχι ότι εξαφανίζεται παντελώς ο ενθουσιασμός, αλλά πέφτει σε ποσοστό. Εξαιρούνται οι έφηβοι, η παρουσία των οποίων θεωρώ ότι είναι έκδηλη και σε αυτό το νήμα. Αυτοί δε σκέφτονται και κάτι άλλο.

Τέλος πάντων, πιστεύω πως οι περισσότεροι που είναι καιρό μαζί, παύουν να φιλιούνται παθιασμένα σε άκυρες φάσεις. Με το άκυρες εννοώ εκείνες που δε μπορεί ή είναι δύσκολο/μη επιθημητό να οδηγήσουν σε ερωτική συνεύρεση τη δεδομένη στιγμή.

Π.χ. σε ένα χαλαρό περίπατο, όταν της ανοίγεις την πόρτα, όταν «τσουγκρίζετε» στο σπίτι την ώρα που κάνει ο ένας ή και οι δύο δουλειές, και πολλές άλλες στιγμές καθημερινότητας.

το ερώτημα μου έχει δημιουργηθεί ως εξής

όπως είπα και πιο πάνω, θεωρώ ότι ανάλογα με το χαρακτήρα που έχει ο καθένας συνάδει και το τρόπος που φιλάει, οδηγει και κάνει σεξ.

Πολλοι ήταν αψογοι στο χειρισμό και στη τεχνική του φιλιού ομως φαινόταν ότι δεν το έκαναν γι'αυτούς αλλά για να εντυπωσιάσουν εμένα... οπότε και το εκλάμβανα, το αισθανόμουν δηλαδή.

Κάποιος άλλος που ήταν γενικότερα κρύος όταν φιλούσε πάλι φαινόταν σαν το φιλί να μην του λέει τίποτα, απλά το θεωρούσε μέρος των προκαταρκτικών πριν το κυριος γεύμα. 

Συμφωνώ με όσα λες phanispal και τα βρίσκω λογικά..

γιαυτό και ειχα γράψει νωρίτερα ότι δε μιλάω για παντρεμένα ζευγάρια που ούτως ή άλλως καταλήγουν εκεί, αλλά για νεαρά ζευγάρια.

Όσον αφορά τώρα αυτό που γράφω οτι οι άλλοι κάνουν κάτι προκειμένου να κερδίσουν εντυπώσεις και όχι για να το ευχαριστηθούν οι ίδιο, το συναντάω συχνά στους ανθρώπους και ειναι κάτι που με ξενερώνει πολύ. Μπορει να με συνεπάρει πραγματικά κάποιος ότι το κάνει γιατι το απολαμβάνει, οτιδήποτε άλλο μου φαίνεται fake

Δημοσ.

καθόλου το βρίσκω αποκρουστικό

Γενικά οι επαφές με άλλους ανθρώπους(ακόμα και οι πιο απλές) είναι πολύ αποκρουστικικές για εμένα.

• Like 1
Δημοσ.

καθόλου το βρίσκω αποκρουστικό

Γενικά οι επαφές με άλλους ανθρώπους(ακόμα και οι πιο απλές) είναι πολύ αποκρουστικικές για εμένα.

Shaolin μοναχός είσαι? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...