stavi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλό βιντεάκι και δεν βρισκω ότι ειναι τα 10 χειρότερα όλα αυτα μπορείς να τα κάνεις εγώ ειχα ένα μαλάκα γκόμενο που με ρωτούσε για να μου τη σπάσει έφαγες σκορδο; χωρίς να εχω φάει στην αρχή ψάρωνα αλλά μετά το κατάλαβα και του το είπα και το έκοψε αλλά ηταν σπαστικό
Mau-Maus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν είναι καλός ο άλλος στο φιλί όχι επειδή δεν ξέρει αλλά επειδή είναι κρύος, τότε δεν θα είναι πουθενά καλός όχι μόνο στο φιλί!!Εγώ πάντως δεν φιλάω ποτέ άγνωστες! Όταν παίζει φάση σεξ μόνο δεν υπάρχει το φιλί ούτε σαν ενδεχόμενο, δεν είμαι τρελός! Το φιλί υπάρχει μόνο όταν υπάρχει και συναίσθημα σε καμιά άλλη περίπτωση.. 1
The_Judas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Με βάση αυτά που γράφεις καταλήγουμε στο ότι: Είτε έχεις κακό γούστο στους άντρες είτε είναι οκ αυτοί αλλά σου αρέσει να τους υποτιμάς και να τους μειώνεις. Οπως είπα και πριν δεν είναι πυρηνική φυσική το φιλί. Προυποθέτει όμως χημεία μεταξύ των 2 ατόμων. 2
Aztec Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ή στιγμή του ραντεβού που κανείς κίνηση να φιλησεις για πρώτη φορά είναι ανεπανάληπτη 7
aneurysm Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 εξαρταται που τα δινεις τα φιλια... καλο ειναι οταν εισαι μεσα σε σχεση τα φιλακια δινονται πιο χαμηλα... 1
defacer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Άπειρο γέλιο ότι καταλαβαίνεις σ' αυτό το thread άμεσα την ηλικία και τη φάση στην οποία βρίσκεται ο καθένας. Όταν είσαι μικρός το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι είναι το χαμούρεμα, εκεί δε θα διαφωνήσει κανείς για τη σημασία του φιλιού, παμ παρακάτ. Όταν είσαι όχι τόσο μικρός αλλά με νέα σχέση πάλι λογικό είναι να δίνουν και να παίρνουν τα φιλιά και τα φασώματα. Σε μάκρος χρόνου δε μπορώ να φανταστώ πάθος χωρίς φιλί αλλά δεν είναι πλέον το μόνο πράγμα που σε απασχολεί καθημερινά οπότε αναγκαστικά περιορίζεται η συχνότητα στα γλωσσόφιλα από do it again why not σε μερικές φορές τη μέρα (και πάλι νομίζω μιλάω εκ του ασφαλούς). Και ιδιαίτερα όταν δεν έχεις και την πολυτέλεια να βγάζεις τα μάτια σου όλη μέρα γίνονται και upgrade τα αναπάντεχα γλωσσόφιλα στο σπίτι σε αναπάντεχα πεσίματα μιας και για σεξ θέλει να κλείσεις ραντεβού. 2
mylo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τελικα οταν φιλατε η σας φιλανε εχετε ενοιχτα τα ματια η οχι;
SlickNick Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Τελικα οταν φιλατε η σας φιλανε εχετε ενοιχτα τα ματια η οχι; Κλειστά πάντα! Άμα τα κρατάς ανοιχτά είναι περίεργο.
g_alkis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αφού σε χαλάει το ρημάδι, γιατί το πίνεις;
alsakari Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Γνώμη μου είναι το φιλί μπορεί να είναι εξίσου ερεθιστικό όπως και το σωστό άγγιγμα,και όχι βέβαια να το βλέπεις σαν "αναγκαίο προκατακτικό".Και για να το επεκτείνω για μένα δεν υπάρχουν "προκατακτικά".Η ερωτική πράξη αρχίζει απο την στιγμή που αγγίζεις ή φιλάς τον άλλον,γιατί είναι πρωτίστως εγκεφαλική.Γίνεται πρώτα στο μυαλό και το σώμα ακολουθεί. Τα μάτια κλειστά.Σας έχει τύχει να φιλάτε τον άλλον με ανοιχτά μάτια,και να αλληλοβλεπόσαστε απο τόσο κοντινή απόσταση και ξαφνικά να βάλετε και οι δύο τα γέλια; 3
gdriver Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 το φιλί είναι αναγκαία προέκταση εκδήλωσης τρυφερότητας και «γρήγορης» απόδειξης του ενδιαφέροντος σου. όμως όταν ο άλλος στη σχέση δε δείχνει διάθεση για κάτι έστω και τόσο απλό κάποια στιγμή καταθέτεις και εσύ τα όπλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εγώ και σε μεγάλη σχέση φίλαγα γιατί μας άρεσε και των 2. Αλλά όχι όλη μέρα όλη τη ώρα. Αυτά τα σκηνικά που βγαινεις έξω και σαλιαρίζεις μπροστά στους άλλους δε τα κάναμε ποτέ, όχι για λόγους ευπρέπειας και καλά, αλλά αν θέλω να φασωθώ θα το κάνω με την ησυχία μου κι όχι στα μπαρ και στα γκούντις σαν 15χρονο. Ασε που έτσι κρατάς φιλιά και χάδια για ειδικές στιγμές και έτσι δε χάνουν την αξία τους, και συνεχίζουν να σε καβλώνουν ακόμα και αν εισαι πολύ καιρό με το ίδιο άτομο. Ενω αν καθε τρεις και λίγο φιλάκια για τη φιγούρα,ξεθυμαινει το πάθος. (προυπόθεση να μην εχει παίξει αδελφοποίηση που ειπε ο φίλος πιο πάνω, βλέπω κάτι τέτοια ζευγάρια και ειναι μεσ τη γκρινια)
*nenya* Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Διάφορες σκέψεις περί φιλιού: ~Αν ο άλλος δεν έχει μάθει να φιλάει στα 28 του, εγώ θα του μάθω;;; ~Τα πολλά σάλια είναι αηδία. [Άνθρωπο φιλάω ή σκυλί;] ~Αν τα πρώτα 2-3 φιλιά είναι απογοητευτικά τότε δεν θέλω να δοκιμάσω κι άλλα. Σημαίνει ότι πιθανότατα δεν έχουμε χημεία. ~Τα φιλιά δεν πρέπει να λείπουν απ'την σχέση! [Είτε μιλάμε για σχέση μηνών είτε 10ετίας.] Αλλιώς χωρίς φιλιά, χωρίς ερωτισμό, χωρίς πάθος τί είμαστε ξερωγώ; Φίλοι ή αδέλφια;! ~Τα ζευγαράκια που το παρακάνουν με τα φιλιά σε καφετέριες, εστιατόρια κλπ., get a room dammit! Βγάζουν και ήχους ρε, δεν τους νοιάζει τίποτα λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει. ~Επίσης, πολύ ενοχλητικό να υπάρχει ζευγαράκι στην παρέα και να κάθονται να φιλιούνται ενώ υποτίθεται βγήκαμε όλοι μαζί να πούμε τα νέα μας, να μιλήσουμε ξερωγώ... 6
mylo Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Διάφορες σκέψεις περί φιλιού: ~Αν ο άλλος δεν έχει μάθει να φιλάει στα 28 του, εγώ θα του μάθω;;; ~Τα πολλά σάλια είναι αηδία. [Άνθρωπο φιλάω ή σκυλί;] ~Αν τα πρώτα 2-3 φιλιά είναι απογοητευτικά τότε δεν θέλω να δοκιμάσω κι άλλα. Σημαίνει ότι πιθανότατα δεν έχουμε χημεία. ~Τα φιλιά δεν πρέπει να λείπουν απ'την σχέση! [Είτε μιλάμε για σχέση μηνών είτε 10ετίας.] Αλλιώς χωρίς φιλιά, χωρίς ερωτισμό, χωρίς πάθος τί είμαστε ξερωγώ; Φίλοι ή αδέλφια;! ~Τα ζευγαράκια που το παρακάνουν με τα φιλιά σε καφετέριες, εστιατόρια κλπ., get a room dammit! Βγάζουν και ήχους ρε, δεν τους νοιάζει τίποτα λίγη διακριτικότητα δεν βλάπτει. ~Επίσης, πολύ ενοχλητικό να υπάρχει ζευγαράκι στην παρέα και να κάθονται να φιλιούνται ενώ υποτίθεται βγήκαμε όλοι μαζί να πούμε τα νέα μας, να μιλήσουμε ξερωγώ... έχω πετύχει σε λεωφωρείο τέτοια φάση σε σημείο που νόμιζα πως θα πηδηχτούν μπροστά μας.
*nenya* Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Χαχ ναι, πολλές φορές! Με πιάνει νευρικό γέλιο και όταν βλέπω κάτι 15χρονα να καβαλιούνται στα παγκάκια και να σαλιαρίζουν σαν να μην υπάρχει αύριο [θα μου πείτε αυτά δικαιολογούνται ως ένα σημείο...ορμόνες έχουν βαρέσει κόκκινο + δεν έχουν και πού να πάνε να βγάλουν τα ματάκια τους]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα