TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Γιατί ο p4 δεν έχει δικιά του...και ακόμα και να έχει η μητρική γραφικά δεν φτάνουν. Αν δεν έχει ξεχωριστή τα ξεχνάει τα facebook και youtube.
Physiciant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καθίστε ρε παιδιά..μέχρι τώρα δηλαδή πως έκανε δουλειά; 1
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Γιατί ο p4 δεν έχει δικιά του...και ακόμα και να έχει η μητρική γραφικά δεν φτάνουν. Αν δεν έχει ξεχωριστή τα ξεχνάει τα facebook και youtube. Εχει η μητρική, για να έχει ddr3 έχει G41 άρα μια χαρά αρκεί! Παίζει και Company of Heroes στα 720p
MechaCorn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά δεν θα ήταν προτιμότερο να δώσει 260-270€ και να κάνει μια σύνθεση σαν του palpatin αλλά με pentium και ssd? (βγαίνει λιγότερο εάν πάρει μικρής χωρητικότητας ssd ή μεταχειρισμένο CPU). Δεν είμαι κανένας τρομερός γνωστής αλλά δεν πιστευω ότι ο celeron θα κρατήσει και πολυ. Σε δύο τρια χρόνια πάλι θα θέλει αναβάθμιση.
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά δεν θα ήταν προτιμότερο να δώσει 260-270€ και να κάνει μια σύνθεση σαν του palpatin αλλά με pentium και ssd? (βγαίνει λιγότερο εάν πάρει μικρής χωρητικότητας ssd ή μεταχειρισμένο CPU). Δεν είμαι κανένας τρομερός γνωστής αλλά δεν πιστευω ότι ο celeron θα κρατήσει και πολυ. Σε δύο τρια χρόνια πάλι θα θέλει αναβάθμιση. Για απλή χρήση κατα 90% ο cely και ο Pentium είναι το ίδιο, δεν είναι όπως παλιά που είχανε fsb κτλ. Αλλά ναι, η ολική αναβάθμιση αξίζει περισσότερο. Μπορεί να δοκιμάσει με τα 10 ευρώ του επεξεργαστή και τον SSD, αν δεν τον καλύψει, ο SSD μπαίνει σε νέα σύνθεση, και πουλάει το παλιό πακέτο Αν έχει τα χρήματα για Pentium ας πάει εκεί φυσικά
MechaCorn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Για απλή χρήση κατα 90% ο cely και ο Pentium είναι το ίδιο, δεν είναι όπως παλιά που είχανε fsb κτλ. Αλλά ναι, η ολική αναβάθμιση αξίζει περισσότερο. Μπορεί να δοκιμάσει με τα 10 ευρώ του επεξεργαστή και τον SSD, αν δεν τον καλύψει, ο SSD μπαίνει σε νέα σύνθεση, και πουλάει το παλιό πακέτο Αν έχει τα χρήματα για Pentium ας πάει εκεί φυσικά fsb? Το κανείς λιγο πιο ξεκάθαρο;
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 fsb? Το κανείς λιγο πιο ξεκάθαρο; Δες σε Socket 478/775 και τα προηγούμεμα. Στο 478 πχ οι Pentium4 είχαν 800mhz data bus (200X4) οι Celeron είχαν 533 (166Χ4). Στο 775 οι Core2Duo είχαν 1066-1333 οι Celeron 800 κτλ Σαν το base clock που έχουμε σήμερα ένα πράγμα! Τσέκαρε Wikipedia, εδώ στα είπα μπακάλικα 1
MechaCorn Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δες σε Socket 478/775 και τα προηγούμεμα. Στο 478 πχ οι Pentium4 είχαν 800mhz data bus (200X4) οι Celeron είχαν 533 (166Χ4). Στο 775 οι Core2Duo είχαν 1066-1333 οι Celeron 800 κτλ Σαν το base clock που έχουμε σήμερα ένα πράγμα! Τσέκαρε Wikipedia, εδώ στα είπα μπακάλικα οκ φιλέ ευχαριστώ για την διευκρίνηση
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχει η μητρική, για να έχει ddr3 έχει G41 άρα μια χαρά αρκεί! Παίζει και Company of Heroes στα 720p Δεν σου κάνω πλάκα,από τότε που το γύρισε σε html5 το youtube έχει γίνει ποιο βαρύ από παιχνίδι. Άλλωστε αν ήταν θα της δούλευε και τώρα καλά το face/tube και δεν θα ψαχνόταν.
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν σου κάνω πλάκα,από τότε που το γύρισε σε html5 το youtube έχει γίνει ποιο βαρύ από παιχνίδι. Άλλωστε αν ήταν θα της δούλευε και τώρα καλά το face/tube και δεν θα ψαχνόταν. Δεν γνωρίζω είναι αλήθεια, αφού έχω παροπλίσει εδώ και πολλά χρόνια το G41.
DoukiMan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 το pc τωρα σερνεται δεν μπορεις να κανεις τιποτα. εγω θελω να μπαινει αξοπ[ρεπως στο ιντερνετ και να τρεχει το office χωρις να σπαει νευρα
Pontikaskorinthos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 το pc τωρα σερνεται δεν μπορεις να κανεις τιποτα. εγω θελω να μπαινει αξοπ[ρεπως στο ιντερνετ και να τρεχει το office χωρις να σπαει νευρα Εγώ θα πάρω το μέρος του Palpatin... Για απλή χρήση και maximum φόρτο τα office, από τους 1155 και μετά, φτιάχνω συστήματα παρόμοια, γύρω στα 40-50 ο επεξεργαστής, άλλα τόσα η μητρική, κανα 30άρι μνήμη, 50-60 1tb σκληρος, 20-30 ευρώ το κουτί και ~40 τροφοδοτικό = Γύρω στα 200-250 βαριά-βαριά... Αν κάπως σφηνώσεις και έναν ssd , το πολύ να πας 300 και έχεις αξιοπρεπές μηχάνημα.... Εδώ και σε skylake φτήνια να πάμε, με 300 ευρώ έχεις υπολογιστή σούπερ...
cabdik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 το pc τωρα σερνεται δεν μπορεις να κανεις τιποτα. εγω θελω να μπαινει αξοπ[ρεπως στο ιντερνετ και να τρεχει το office χωρις να σπαει νευρα φιλε DoukiMan, αυτο που σου προτειναμε, CPU (10€) + SSD, ουσιαστικα μονο τα 10€ θα "πεταξεις", ΑΝ δεν σε ικανοποιησει το αποτελεσμα. τον SSD ετσι ή αλλιως, θα τον χρησιμοποιησεις σε οποιοδηποτε μηχανημα. ακομα κι αν δεις οτι πρεπει να παρεις νεα συνθεση, παλι θα χρησιμοποιησεις τον SSD...! αρα δεν βλεπω το λογο που το σκεφτεσαι..!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα