Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ο πιό στενός μπακάλης

Θέλω να φτιάξω έναν στενό "μπακάλη", όσο πιό στενό γίνεται, στα ντουλάπια της κουζίνας μου. Εντάξει όσο πιο στενό εννοώ να είναι μέχρι 10cm μαζί με μηχανισμούς. Όσον αφορά του μηχανισμούς, επειδή έχω δεί πως τα βαγιονέτα που χρησιμοποιούνται για τους μπακάληδες έχουν ένα πλάτος και χάνεται χώρος, υπάρχει πατεντιάρικος τρόπος για να τα φτιάξω; Ας πούμε για παράδειγμα να είναι μηχανισμός για συρτάρια αλλά με σιδερένια πλαινά που ταυτόχρονα είναι και ο μηχανισμός με τα ροδάκια! (είμαι σίγουρος πως λίγοι θα το κατάλαβαν αυτό καθώς πρέπει να έχει ασχοληθεί κανείς).

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Ζόραν, ο μπακάλης που έχω εγώ μπαίνει σε ντουλαπάκι με πλάτος εξωτερικά 14,5 και εσωτερικά περίπου 11,5. Πιο στενό ψάχνεις;

Δημοσ.

Τι είναι ο μπακάλης;! Μπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία;

_________________4e89fc7c5e2fa.jpg

μμμμ  πιστεύω οτι γίνεται αυτοσχέδια , αν βρεις τα ροδιακια κτλ και κόψεις εσυ τα μέταλλα (όπως μου δίνεις να το φανταστώ)

• Like 3
Δημοσ.

Μπορεις ανετα να το κανεις αν βρεις σκαρες απο ψυγειο τις παλιες και τις κοψεις, κολλησεις οπως θες. Μαζι με γωνιες μεγαλες.

Αλλιως παιξε μονο με γωνιες καθετες παραλληλες

http://2.bp.blogspot.com/-JMojypi7MSY/TywjghvNZaI/AAAAAAAAATo/AuZxC7NZvm0/s400/1_tall_pantry.jpg

Δημοσ.

To πιο απλο που μπορω να σκεφτω ειναι μηχανισμοι συσταριου στα πλαινα και μικρα ροδακια στο πατωμα.2,3 εκατοστα οι μηχανισμοι , φθανει ο χωρος για αναψυκτικα, μπαχαρικα κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειχα ιδεα τι ειναι ο μπακάλης.

Μόνο εμένα όταν διάβασα τον τίτλο μου φάνηκε ότι ο ζοραν το "γύρισε" σε πρόστυχα μοτίβα?

Η αλήθεια είναι πως οχι! Με προβληματισε και εμενα αν μαρκαλευει το μπακαλη! :P

• Like 5
Δημοσ.

To πιο απλο που μπορω να σκεφτω ειναι μηχανισμοι συσταριου στα πλαινα και μικρα ροδακια στο πατωμα.2,3 εκατοστα οι μηχανισμοι , φθανει ο χωρος για αναψυκτικα, μπαχαρικα κλπ

Δεν μπορεί να πατάει στο πάτωμα γιατί υπάρχει κάτω από την κουζίνα περιμετρικά η φάσα, είναι σηκωμένη η κουζίνα 10εκ. από το πάτωμα.

Όμως, έχεις δεί τέτοιο μηχανισμό που περιγράφεις;

Δημοσ.

'Ισως μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο με οδηγούς συρταριών στα πλαϊνά (ίσως και περισσότερους αν είναι βαρύ?) και να στερεώσεις τα ράφια στο μπροστινό και πίσω ξύλο με μικρές γωνίες ή αυτά τα μεταλλικά σκατουλάκια που μπαινοβγαίνουν με το χέρ). Ετσι θα χάνεις χώρο μόνο στα σημεία που είναι οι οδηγοί και θα βάλεις τα ράφια σε άλλο σημείο. Για να μην πέφτουν τα πράγματα μπορείς να βάλεις λεπτές βέργες στο πλάι που θα μπαίνουν σε τρυπούλες στα μπροστινά και πίσω ξύλα.

post-304125-0-02272600-1453713749_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...