Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορεί να πατάει στο πάτωμα γιατί υπάρχει κάτω από την κουζίνα περιμετρικά η φάσα, είναι σηκωμένη η κουζίνα 10εκ. από το πάτωμα.

Όμως, έχεις δεί τέτοιο μηχανισμό που περιγράφεις;

Tιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο απο αυτο που περιγραφει η idomeneas.Απλα προσθεσα και τις ροδες για να αντεχει περισσοτερο βαρος, να μην ειναι στον αερα.Το θεμα ειναι πως θα δουλεψεις/βιδωσεις/τοποθετησεις σε τοσο μικρο χωρο..

Βασικα δεν νομιζω οτι αξιζει η ταλαιπωρια, ειναι μια ανουσια μαχη για να μην μηνει σπιθαμη ανεκμεταλλευτη.Μπορεις να φτιαξεις diy ωραιοτατα ραφια ,ντουλαπακια τοιχου, σε καποιο αλλο σημειο

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 2
Δημοσ.

Τι είναι ο μπακάλης;! Μπορείς να βάλεις καμιά φωτογραφία;

τροφοθήκη στα ελληνικά. Μπακάλη μάλλον τον λένε τα αλάνια της Κοκκινιάς :-)

ο πιό στενός μπακάλης
Θέλω να φτιάξω έναν στενό μπακάλι, όσο πιό στενό γίνεται, στα ντουλάπια της κουζίνας μου. Εντάξει όσο πιο στενό εννοώ να είναι μέχρι 10cm μαζί με μηχανισμούς. Όσον αφορά του μηχανισμούς, επειδή έχω δεί πως τα βαγιονέτα που χρησιμοποιούνται για τους μπακάληδες έχουν ένα πλάτος και χάνεται χώρος, υπάρχει πατεντιάρικος τρόπος για να τα φτιάξω; Ας πούμε για παράδειγμα να είναι μηχανισμός για συρτάρια αλλά με σιδερένια πλαινά που ταυτόχρονα είναι και ο μηχανισμός με τα ροδάκια! (είμαι σίγουρος πως λίγοι θα το κατάλαβαν αυτό καθώς πρέπει να έχει ασχοληθεί κανείς).

Εδώ σε έχω http://ash.gr/shop/CategoryID/557/Category2ID/625/Level/2

• Like 4
Δημοσ.

έτσι:

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

|_|

Με καβίλιες σε καθε οριζόντιο ξυλο.

Και σε τι θα με εξυπηρετήσει αυτός ο σχεδιασμός;

Δημοσ.

Δεν θα το φτιάξω γιατί δεν πίνω CocaCola, μόνο Pepsi!   :-D  (πραγματικά δεν πίνω όμως)

Και πως θα στηρίζεται για να μπαινοβγαίνει ο μπακάλης; Ο μηχανισμός δηλαδή, πού θα μπεί;

Δημοσ.

Ρε συ Ζόραν, σε 6 εκατοστά ωφέλιμου χώρου, τι μηχανισμό περιμένεις να βάλεις; Αμφιβάλω και αν χωράει και η κοκακόλα δηλαδή.

Δεν χωράει. Μόλις μέτρησα ένα κουτάκι μπύρας, είναι σε διάμετρο 7 παρά κάτι.

Δημοσ.

^θα καταρρεύσει από το βάρος του.

Δεν θα το φτιάξω γιατί δεν πίνω CocaCola, μόνο Pepsi! :-D (πραγματικά δεν πίνω όμως)

Και πως θα στηρίζεται για να μπαινοβγαίνει ο μπακάλης; Ο μηχανισμός δηλαδή, πού θα μπεί;

Θα χρησιμοποιήσεις τον αρχαιότερο μηχανισμό: χέρι. Σπρώχνεις κοκακόλα- τραβάς κοκακόλα.

Δημοσ.

Πάρα πολύ καλό, αλλά όπως είπα πριν, το έπιπλο της κουζίνας είναι υπεριψωμένο κατά 10εκ. από το πάτωμα, οπότε το βλέπω λίγο δύσκολο να μπορεί να γίνει αυτό που πόσταρες bluesattack, καταλαβαίνεις τι εννοώ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...