Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας.μια γυναικα ολα τα μπορει. π.χ να διαλυσει μια αντροπαρεα στην παρουσα περιπτωση.ημασταν τρια ατομα παρεα απο το στρατο 15 ετη και βαλε.ο τριτος της παρεας που παντρευτηκε τελευταιος πηρε μια γυναικα απο την χαλκιδα η οποια μολις βλεπει εκκλησια κανει σταυρους μεγαλους σαν το μποϊ της αλλα για βοηθεια στον διπλανο που πειναει ουτε λογος.το λεω για να σας βαλω στο κλιμα.απο την αρχη υποπεσανε στην αντιληψη μου καποια πραγματα οπως οτι μιλαγε σε ατομα τριτα για τα πεθερικα της(τους γονεις του φιλου μου),ωσπου εφτασε και σε μενα.μπροστα σε κοινη παρεα ειπε κατι που με αφορα και ειναι εντελως προσωπικο,κατι το οποιο προφανως της ειχε πει ο φιλος μου.μιλαμε ανοιξε η γη κατω απο τα ποδια μου οταν το εμαθα.ηταν κατι που δεν την αφορουσε διολου!ενιωσα βαθεια προσβεβλημενος .εγω τωρα δεν μπορω να της τα ψαλω ευθεως γιατι θα εκθεσω τον ανθρωπο που μου το ειπε.μεσα μου ομως βραζω!προφανως και η παρεα μας δεν προκειται να ειναι ξανα η ιδια γιατι εχει χαθει πλεον η εμπιστοσυνη.αν λοιπον σκοπος της ηταν να "σπασει"την παρεα μας,προφανως και τα καταφερε.

Δημοσ.

Λες στον φίλο σου ότι έμαθες αυτό κι αυτό κι ότι σε πείραξε. Ανάλογα με την αντίδρασή του βλέπεις τι θα κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι κουτσομπολεύει τα πεθερικά σε άλλους δεν το βρίσκω κακό, πολύ πιθανό να τους αξίζει. Το ότι ο φίλος σου της είπε κάτι προσωπικό σου ήταν δίκο του λάθος και προφανώς δεν της είπε καν να μην το πει παραέξω. Οπότε με τον φίλο σου πρέπει να τα βρεις, όχι να κατηγορείς αυτήν επειδή δεν τη γουστάρεις.

• Like 5
Δημοσ.

Δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με μία που κάνει σταυρούς όταν περνάει έξω από εκκλησία. Η ευθύνη είναι του φίλου σου. Υπάρχουν άνθρωποι για όλα τα γούστα, ας διάλεγε μια άλλη.

Δημοσ.

Αφου δε σε συμπαθει και δεν τη συμπαθεις κοβεις απο το φιλο σου,αφου ουτως η αλλως στο τελος αυτην θα προτιμησει.Και καλο ειναι να μην του πεις τιποτα και δημιουργησεις προβλημα στο αντρογυνο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ με μία που κάνει σταυρούς όταν περνάει έξω από εκκλησία. Η ευθύνη είναι του φίλου σου. Υπάρχουν άνθρωποι για όλα τα γούστα, ας διάλεγε μια άλλη.

Τα 3/4 των Ελλήνων όταν περνάνε έξω από εκκλησία κάνουν σταυρό...:)

• Like 6
Δημοσ.

Προτιμώ παρέες χωρίς κολληματα με φανταστικούς φίλους. Aσε που εχω και βλάσφιμο χιούμορ... Προτιμώ ανθρωπους in my league.

yolo-jesus-meme.jpg

Δημοσ.

Λες στον φίλο σου ότι έμαθες αυτό κι αυτό κι ότι σε πείραξε. Ανάλογα με την αντίδρασή του βλέπεις τι θα κάνεις.

Αναλόγως τι μπαγλαμάς είναι κι' αυτός...

Εχω περίπτωση πρώην φιλικού ζεύγους, φίλοι με τον ακανονόμαστο απ' το Γυμνάσιο εμείς κοντά 20 έτη, που πλέον δεν έχω την παραμικρή διάθεση να τους μιλήσω. Μιλάμε, είναι φορές που αναρωτιέμαι έαν θα τους βοηθούσα εάν τους πετύχαινα εν ώρα κινδύνου (ειλικρινά, μπορεί και όχι, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία).

Εκανα υπομονή πολλά χρόνια, ενόσω παρατηρούσα πολλά μικρά ή μεγάλα πράγματα. Στο τέλος, μίλησα του ακατονόμαστου τρεις φορές για πράγματα που με ενόχλησαν και η απάντηση τρεις φορές ήταν η ίδια, τάχατες δεν είδα-δεν κατάλαβα. Δεν παίζει κάτι τέτοιο όμως... Απλά, δεν ήθελε να παραδεχτεί οτι προτιμάει να σύρεται πίσω απο τις επιλογές της μουσκάρας. Κάτι και τα κόμπλεξ του, κάτι που σαν του πέφταμε και λίγοι εκεί προς το τέλος, κατέληξα στο οτι συμπέρασμα οτι ναι μεν αγαπάμε τους φίλους με τα ελλατώματά τους αλλά υπάρχουν και όρια.

Ναι, η εν λόγω μουσκάρα είναι μανούλα στην χειραγώγηση, εκεί που την παίρνει όμως (σ' εμένα όχι ας πούμε, ίσως να έπαιξε ρόλο κι' αυτό, δεν ξέρω). Το θέμα είναι οτι ούτε με τον ακατονόμαστο την έπαιρνε κανονικά κι' όμως είδα πράγματα απρόσμενα εντέλει, γι' αυτό και καταλήγω οτι για 'μένα είναι ευθύνη του πάλαι ποτέ φίλου μου και νυν παπάρα που τα δέχεται. Το ίδιο πιστεύω για τον φίλο του του maggle στο αρχικό μήνυμα του θρεντ.

• Like 3
Δημοσ.

Το ότι κουτσομπολεύει τα πεθερικά σε άλλους δεν το βρίσκω κακό, πολύ πιθανό να τους αξίζει. Το ότι ο φίλος σου της είπε κάτι προσωπικό σου ήταν δίκο του λάθος και προφανώς δεν της είπε καν να μην το πει παραέξω. Οπότε με τον φίλο σου πρέπει να τα βρεις, όχι να κατηγορείς αυτήν επειδή δεν τη γουστάρεις.

Αξίζουν δεν αξίζουν αυτοι γιατι να πέσεις επίπεδο και να δίνεις τροφή σε τρίτους για αρνητικά σχόλια?

• Like 2
Δημοσ.

Αναλόγως τι μπαγλαμάς είναι κι' αυτός...

Εχω περίπτωση πρώην φιλικού ζεύγους, φίλοι με τον ακανονόμαστο απ' το Γυμνάσιο εμείς κοντά 20 έτη, που πλέον δεν έχω την παραμικρή διάθεση να τους μιλήσω. Μιλάμε, είναι φορές που αναρωτιέμαι έαν θα τους βοηθούσα εάν τους πετύχαινα εν ώρα κινδύνου (ειλικρινά, μπορεί και όχι, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία).

Εκανα υπομονή πολλά χρόνια, ενόσω παρατηρούσα πολλά μικρά ή μεγάλα πράγματα. Στο τέλος, μίλησα του ακατονόμαστου τρεις φορές για πράγματα που με ενόχλησαν και η απάντηση τρεις φορές ήταν η ίδια, τάχατες δεν είδα-δεν κατάλαβα. Δεν παίζει κάτι τέτοιο όμως... Απλά, δεν ήθελε να παραδεχτεί οτι προτιμάει να σύρεται πίσω απο τις επιλογές της μουσκάρας. Κάτι και τα κόμπλεξ του, κάτι που σαν του πέφταμε και λίγοι εκεί προς το τέλος, κατέληξα στο οτι συμπέρασμα οτι ναι μεν αγαπάμε τους φίλους με τα ελλατώματά τους αλλά υπάρχουν και όρια.

Ναι, η εν λόγω μουσκάρα είναι μανούλα στην χειραγώγηση, εκεί που την παίρνει όμως (σ' εμένα όχι ας πούμε, ίσως να έπαιξε ρόλο κι' αυτό, δεν ξέρω). Το θέμα είναι οτι ούτε με τον ακατονόμαστο την έπαιρνε κανονικά κι' όμως είδα πράγματα απρόσμενα εντέλει, γι' αυτό και καταλήγω οτι για 'μένα είναι ευθύνη του πάλαι ποτέ φίλου μου και νυν παπάρα που τα δέχεται. Το ίδιο πιστεύω για τον φίλο του του maggle στο αρχικό μήνυμα του θρεντ.

Σίγουρα μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν αξίζει. Αλλά αν μιλάμε για τόσα χρόνια φίλο εγώ σίγουρα από αυτόν θα ξεκινούσα, θα του έλεγα τι με ενόχλησε και ανάλογα θα έβλεπα και θα έκανα.

Νομίζω κιόλας ότι θα ξεκινούσα ήδη με μια διάθεση συγχώρεσης ας πούμε, σε τέτοιες φιλίες αξίζει και δεύτερη ευκαιρία, κρίμα είναι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...