φιρίκι Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σίγουρα μπορεί να αποδειχτεί ότι δεν αξίζει. Αλλά αν μιλάμε για τόσα χρόνια φίλο εγώ σίγουρα από αυτόν θα ξεκινούσα, θα του έλεγα τι με ενόχλησε και ανάλογα θα έβλεπα και θα έκανα. Νομίζω κιόλας ότι θα ξεκινούσα ήδη με μια διάθεση συγχώρεσης ας πούμε, σε τέτοιες φιλίες αξίζει και δεύτερη ευκαιρία, κρίμα είναι. Μα του μίλησα -τρεις φορές για τρια διαφορετικά πράγματα και δυστυχώς έκανε τον ανήξερο. Η απάντηση/στάση αυτή, αλίμονο, ήταν η αναμενόμενη και ήταν επίσης παντελώς ψεύτικη (ξέρω καλά τον πρώην φίλο μου και νυν παπάρα). Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη ...άντε και κουρέψου γίδι Προσθήκη: Το ζητούμενο για 'μένα στις σχέσεις είτε φιλικές είναι είτε ερωτικές αλλά και στις επαγγελματικές και τις διαπροσωπικές είναι η ισοτιμία, η ειλικρινής επικοινωνία και ο σεβασμός προς τους άλλους. Ολα αυτά προϋποθέτουν οτι δεν σκέφτεται κανείς μονάχα την παρτάρα του και τις κ@...ς της. Ο ακατονόμαστος έπαιξε κι' έχασε -πιο σωστά, μάλλον, κέρδισε μια γκόμενα που του κολακεύει το εγώ και μαζί του προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια κι' έχασε έναν αφοσιωμένο φίλο. Το επέλεξε όμως γι' αυτό και λέω οτι φέρει την ευθύνη. 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μα του μίλησα -τρεις φορές για τρια διαφορετικά πράγματα και δυστυχώς τον ανήξερο. Η απάντηση/στάση αυτή, αλίμονο, ήταν η αναμενόμενη και ήταν επίσης παντελώς ψεύτικη (ξέρω καλά τον πρώην φίλο μου και νυν παπάρα). Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη ...άντε και κουρέψου γίδι Εκεί οκ, το επιβεβαιώσες! Αυτό λέω, να το συζητήσει μαζί του πρώτα, με καλή διάθεση!
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το ότι κουτσομπολεύει τα πεθερικά σε άλλους δεν το βρίσκω κακό, πολύ πιθανό να τους αξίζει. Το ότι ο φίλος σου της είπε κάτι προσωπικό σου ήταν δίκο του λάθος και προφανώς δεν της είπε καν να μην το πει παραέξω. Οπότε με τον φίλο σου πρέπει να τα βρεις, όχι να κατηγορείς αυτήν επειδή δεν τη γουστάρεις. Φυσικα αυτος φταιει και αυτος που μιλησε για κατι προσωπικο του αλλου ,αλλα και αυτη.Οταν σου λεει ο αλλος κατι προσωπικο ξενου δεν χρειαζεται να σου πει μην το πεις παραεξω εκτος και αν εχει iq τυποπιτας και δεν της κοβει καθολου.Περαν τουτου δεν την αφορα και δεν ειναι δουλεια της να συζητα τα του φιλου του αντρα της. Εαν γινοταν το αντιστροφο και ελεγε αυτη στον αντρα της για την κολλητη ή φιλη "πηγε και απατησε τον αντρα με τον φουρναρη" και ο αντρας με την σειρα του στον φιλο ,ο οποιος μετα εβγαινε παραεξω και ελεγε ρε την πουτ@ν@ρ@ εκανε αυτο και εκεινο ποιος φταιει μονο η γυναικα? 4
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αξίζουν δεν αξίζουν αυτοι γιατι να πέσεις επίπεδο και να δίνεις τροφή σε τρίτους για αρνητικά σχόλια? Εσυ δηλαδή δεν λες ποτέ κακίες για κανέναν? Οταν σου λεει ο αλλος κατι προσωπικο ξενου δεν χρειαζεται να σου πει μην το πεις παραεξω εκτος και αν εχει iq τυποπιτας και δεν της κοβει καθολου. Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας προσωπικό.
φιρίκι Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εκεί οκ, το επιβεβαιώσες! Αυτό λέω, να το συζητήσει μαζί του πρώτα, με καλή διάθεση! Μαζί σου κι' εγώ, συμφωνώ, ιδίως στο <<με καλή διάθεση>>. Δυστυχώς όμως όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να κρύψουν τις πομπές τους συχνά το γυρνάνε στο τσάμικο και στο παράλογο κι' άντε μετά να βγάλεις άκρη. Προσπαθώ να πω, ανεπιτυχώς μάλλον γιατί συγχύστηκα τωρα που τα θυμήθηκα, οτι το να κατηγορείς την γκόμενα παραβλέποντας την στάση του φίλου είναι λάθος προσέγγιση. Χρειάζεται να τα σταθμίσει κανείς όλα.
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Μαζί σου κι' εγώ, συμφωνώ, ιδίως στο <<με καλή διάθεση>>. Δυστυχώς όμως όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να κρύψουν τις πομπές τους συχνά το γυρνάνε στο τσάμικο και στο παράλογο κι' άντε μετά να βγάλεις άκρη. Προσπαθώ να πω, ανεπιτυχώς μάλλον γιατί συγχύστηκα τωρα που τα θυμήθηκα, οτι το να κατηγορείς την γκόμενα παραβλέποντας την στάση του φίλου είναι λάθος προσέγγιση. Χρειάζεται να τα σταθμίσει κανείς όλα. Συμφωνώ. Γι'αυτό είπα να μιλήσει απευθείας σε αυτόν, αυτήν δεν την ανέφερα καν 1
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εσυ δηλαδή δεν λες ποτέ κακίες για κανέναν? "Προσεκε λογκια σου μετρα δοντια σου" Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας προσωπικό. Οτιδηποτε θα σε πειραζε εαν το ελεγαν για εσενα προφανως δεν το λες για καποιον που ειναι φιλος.Κουτσομπολευοντας καποιον δινεις δικαιωμα να κουτσομπολευσουν και εσενα
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εσενα τι σε νοιαζει βρε θεματοθετη τι λεει για τα πεθερικα της?Μπορει να ειναι σκατανθρωποι απεναντι της..Τωρα γι'αυτο το προσωπικο σου που ανεφερε μπροστα σε αλλους μιλησε με τον φιλο σου . Πολυ δραματικος τιτλος.
idomeneas7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 "Προσεκε λογκια σου μετρα δοντια σου" Οτιδηποτε θα σε πειραζε εαν το ελεγαν για εσενα προφανως δεν το λες για καποιον που ειναι φιλος.Κουτσομπολευοντας καποιον δινεις δικαιωμα να κουτσομπολευσουν και εσενα Ο καθένας θεωρει διαφορετικά πράγματα προσωπικά. Δεν ισχύει το "τι θα πείραζε εσένα" εκεί. Εμένα με ξέκοψε φίλη η οποία παρεξηγήθηκε επειδή είπα την ηλικία της σε τρίτο.
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εσενα τι σε νοιαζει βρε θεματοθετη τι λεει για τα πεθερικα της?Μπορει να ειναι σκατανθρωποι απεναντι της..Τωρα γι'αυτο το προσωπικο σου που ανεφερε μπροστα σε αλλους μιλησε με τον φιλο σου . Πολυ δραματικος τιτλος. Αποψη μου ειναι πως αμα της φερονται σκατα αυτος ειναι μαλακας που δεν τους τα χωνει/βαζει στην θεση τους. Εαν δεν της συμπεριφερονται σκατα αυτη ειναι μαλακισμενη γιατι εκθετει τους γονεις του αντρα της και στην συνεχεια τον αντρα της. 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εσενα τι σε νοιαζει βρε θεματοθετη τι λεει για τα πεθερικα της?Μπορει να ειναι σκατανθρωποι απεναντι της..Τωρα γι'αυτο το προσωπικο σου που ανεφερε μπροστα σε αλλους μιλησε με τον φιλο σου . Πολυ δραματικος τιτλος. Πιασάρικος όμως! 1
chrisxkar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Εμένα με ξέκοψε φίλη η οποία παρεξηγήθηκε επειδή είπα την ηλικία της σε τρίτο. Τωρα τι περιμενεις να σου πω...Γυναικες Εγω χτυπησα(βαθουλωμα) το αυτοκινητο φιλου μου 2 ωρες αφου το αγορασε και απλα μου ειπε λαμαρινες ειναι εσυ να εισαι καλα. 5
dollyyy19 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 μετα απο καποια ηλικια,δεν υπαρχει φιλια αλλα γνωριμια......ειδικα αν μπει και γυναικα στην μεση.... 1
anwnymh29 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Αποψη μου ειναι πως αμα της φερονται σκατα αυτος ειναι μαλακας που δεν τους τα χωνει/βαζει στην θεση τους. Εαν δεν της συμπεριφερονται σκατα αυτη ειναι μαλακισμενη γιατι εκθετει τους γονεις του αντρα της και στην συνεχεια τον αντρα της. Καλα αυτα ειναι οικογενειακα τους,τι να πουμε εμεις..αλλα μην σου κανει εντυπωση καποιος/καποια να μιλησει ασχημα για τα πεθερικα του αν τραβαει τα παθη του Χριστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις