bluesattack Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Όμως το να μην μπορω να εμπιστευτω κάτι στην γυναίκα μου χωρίς να το ξεφουρνιζει είναι σοβαρό πρόβλημα (εμπιστοσύνη ,συνεννόηση κτλ) Kαθολου σοβαρο θεμα.Αν δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριαζανε.Κουτσομποληδες και οι δυο θα ειναι 2
fotaras13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι συνεχώς αυτό που έγινε γιατί θεωρώ πως είναι τρομερά άδικο. Γενικά η ζωή είναι άδικη. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν τα λες σωστά, αυτό που μας περιγράφεις είναι ψύλλοι στα άχυρα. 1
cosmos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Απορώ τί κάθεστε και συζητάτε... Η μαλακία έγινε... τώρα αν το κάνεις συζήτηση στον φίλο σου ή στην γυναίκα του..μόνο τσακωμούς θα προκαλέσει...δεν διορθώνεις τίποτα.... Αν σε ενόχλησε τόσο πολύ...προσέχεις για να έχεις...και την επόμενη φορά δεν ξαναλες στον συγκεκριμένο κατι που πιστεύεις ότι θα μαθευτεί. Αν είναι καλό φιλαράκι...θα ρθει μόνος του να σου δικαιολογηθεί... Μυστικό που το ξέρουν πάνω από ένας...παύει να είναι μυστικό!!!
kfyros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ο "φιλος" σου πρεπει να ειναι καλο μουλαρι. Ειναι και ο λογος για τον οποιον ειναι με μια τετοια. Πρεπει να τη φοβατε. χαχα. Μου κανει εντυπωση παντως που εκεινο που συζητησε ηταν πχ κάποιο δικο σου προσωπικο και δεν συζητησε ας πουμε δικιές του μλκιες. Γιατι ειναι σιγουρο πως εκεινα που θα τον καιγανε στο παρελθον δεν θα της τα ειπε! Αυτό παίζει. Γιατί δε φτάνει που οι περισσότεροι είμαστε χειρότεροι κουτσομπόληδες, είμαστε και χαζοβιόληδες.. 1
george_gr1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δε ξέρω αν εισαι παντρεμένος αλλα δύσκολα ένα ζευγάρι δεν θα κουτσομπολέψει μυστικά φίλων γνωστων, μεταξύ του. Όσον αφορα αν επηρεάζει η γυναίκα τη σχέση σου με φίλο, αδελφό κτλ, εγώ όταν πάω να δω κάποιον ποτε δεν ρωτάω την γυναίκα του αν μπορώ να πάω η τον ίδιο μήπως έχει πρόβλημα η γυναίκα σου κτλ. Ούτε σκύλος ειναι, ούτε φανταρος
mentoras99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σας.μια γυναικα ολα τα μπορει. π.χ να διαλυσει μια αντροπαρεα στην παρουσα περιπτωση.ημασταν τρια ατομα παρεα απο το στρατο 15 ετη και βαλε.ο τριτος της παρεας που παντρευτηκε τελευταιος πηρε μια γυναικα απο την χαλκιδα η οποια μολις βλεπει εκκλησια κανει σταυρους μεγαλους σαν το μποϊ της αλλα για βοηθεια στον διπλανο που πειναει ουτε λογος.το λεω για να σας βαλω στο κλιμα.απο την αρχη υποπεσανε στην αντιληψη μου καποια πραγματα οπως οτι μιλαγε σε ατομα τριτα για τα πεθερικα της(τους γονεις του φιλου μου),ωσπου εφτασε και σε μενα.μπροστα σε κοινη παρεα ειπε κατι που με αφορα και ειναι εντελως προσωπικο,κατι το οποιο προφανως της ειχε πει ο φιλος μου.μιλαμε ανοιξε η γη κατω απο τα ποδια μου οταν το εμαθα.ηταν κατι που δεν την αφορουσε διολου!ενιωσα βαθεια προσβεβλημενος .εγω τωρα δεν μπορω να της τα ψαλω ευθεως γιατι θα εκθεσω τον ανθρωπο που μου το ειπε.μεσα μου ομως βραζω!προφανως και η παρεα μας δεν προκειται να ειναι ξανα η ιδια γιατι εχει χαθει πλεον η εμπιστοσυνη.αν λοιπον σκοπος της ηταν να "σπασει"την παρεα μας,προφανως και τα καταφερε. Γιατι ψαχνεσαι; Ειπες τη μαγικη λεξη: Χαλκίδα! Οσες εχω γνωρισει απο Ευβοια, ακομη και θεοσεβουμενες, ειχαν ενα προβλημα στα μυαλα! Πολυ 'εαυτουληδες' και παρτακηδες, συμφεροντολογες με ολη τη σημασια της λεξης, και αργα η γρηγορα σε σφαζουν στο γονατο!!! Την παρτη τους μονο, και ας κοψουν οι αλλοι τον λαιμο τους! Μακρια απο Ευβοια!
kalodrei Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ο φίλος σου φταιει , δεν επρεπε να της πει τιποτα προσωπικο δικο σου, τι περιμενε δηλαδη απο μια γυναικα ? καποια στιγμη αν ακουγε απο σενα κατι που δεν τις αρεσε θα στην ελεγε αναμενομενο , μερικοι δεν εχουν καταλαβει το Bros before hoes .
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 καλημερα σας.μια γυναικα ολα τα μπορει. π.χ να διαλυσει μια αντροπαρεα στην παρουσα περιπτωση.ημασταν τρια ατομα παρεα απο το στρατο 15 ετη και βαλε.ο τριτος της παρεας που παντρευτηκε τελευταιος πηρε μια γυναικα απο την χαλκιδα η οποια μολις βλεπει εκκλησια κανει σταυρους μεγαλους σαν το μποϊ της αλλα για βοηθεια στον διπλανο που πειναει ουτε λογος.το λεω για να σας βαλω στο κλιμα.απο την αρχη υποπεσανε στην αντιληψη μου καποια πραγματα οπως οτι μιλαγε σε ατομα τριτα για τα πεθερικα της(τους γονεις του φιλου μου),ωσπου εφτασε και σε μενα.μπροστα σε κοινη παρεα ειπε κατι που με αφορα και ειναι εντελως προσωπικο,κατι το οποιο προφανως της ειχε πει ο φιλος μου.μιλαμε ανοιξε η γη κατω απο τα ποδια μου οταν το εμαθα.ηταν κατι που δεν την αφορουσε διολου!ενιωσα βαθεια προσβεβλημενος .εγω τωρα δεν μπορω να της τα ψαλω ευθεως γιατι θα εκθεσω τον ανθρωπο που μου το ειπε.μεσα μου ομως βραζω!προφανως και η παρεα μας δεν προκειται να ειναι ξανα η ιδια γιατι εχει χαθει πλεον η εμπιστοσυνη.αν λοιπον σκοπος της ηταν να "σπασει"την παρεα μας,προφανως και τα καταφερε. Έκανες παρέα με λάθος ατομα / φίλοι απο αναγκη. That said, παρτο σαν καλό και κοψε κάθε "δεσμούς" /thread Not really Είναι τέτοιος ο μέσος όρος της ηλικιας που παιζει να ισχυει... 1
NT1G Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ... Ο δυτικος κοσμος εχει δοσει πολυ αξια στις γυναικες. ... Έτσι είναι φίλε, ισότητες, ίσες ευκαιρίες και άλλα τέτοια τραγικά του δυτικού κόσμου. Κανονικά ξύλο όταν αντιμιλάνε, κλεισμένες στο σπίτι, και με μπούρκα όταν βγαίνουν έξω, πάντα με συνοδεία άντρα και μισό μέτρο πιο πίσω από αυτόν, όπως κάνουν οι σωστοί Άραβες. 5
chrisxkar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Έτσι είναι φίλε, ισότητες, ίσες ευκαιρίες και άλλα τέτοια τραγικά του δυτικού κόσμου. Κανονικά ξύλο όταν αντιμιλάνε, κλεισμένες στο σπίτι, και με μπούρκα όταν βγαίνουν έξω, πάντα με συνοδεία άντρα και μισό μέτρο πιο πίσω από αυτόν, όπως κάνουν οι σωστοί Άραβες. τον λιθοβολισμο ξεχασες εαν καψει το φαγητο
splashboogie Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγω παντα λεω οτι αν υπηρχει διαβολος σιγουρα ειναι θυληκο. Οσο ομορφες ειναι αλλο τοσο επικινδυνες μπορει να γινουν. Οι γυναικες μπορουν να βγαλουν πολυ κακια, ειναι λιγοτερο συναισθηματικες σε συγκριση με τους αντρες, ειναι πιο αδιάφορες και ψυχρες, παιζουν καλο θεατρο και τους ειναι πιο ευκολο να πουν ψεματα. Αυτοι ειναι και οι λογοι ομως για τους οποιους μπορουν να επιβιωσουν καλυτερα απο τους αντρες. Γενικα εχουν υψηλοτερο ενστικο επιβιωσης. Ο δυτικος κοσμος εχει δοσει πολυ αξια στις γυναικες. Οι περισσοτεροι αντρες ζουνε μονο για αυτες! Μολις ερθει μια γυναικα σε παρεα φιλων να δεις πως αλλαζουν οι συμπεριφορες! Λες και ολα αυτα τα χρονια τις φιλίας να μην σημαιναν τιποτα! Και οντος τα χρονια δεν σημαινουν τιποτα. Να κανεις λοιπον φιλους, ανθωρπους οι οποιοι ειναι αληθινοι. Εκει εχεις πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να απαγοητευτεις (αν βρεις ). Εκανες μλκια που δεν αντεδρασες εκεινη τη στιγμη, και τωρα βραζεις μεσα σου...... Εγω θα προτεινα να πεις το παραπανο σου στον φιλο σου και οτι γινει. Κοινωνιολογία το βασικό πτυχίο?? Τρομερή ανάλυση και εύστοχη και ΟΛΑ τα καλά. Όχι μπράβο.
defacer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Κοινωνιολογία το βασικό πτυχίο?? Τρομερή ανάλυση και εύστοχη και ΟΛΑ τα καλά. Όχι μπράβο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ακόμα σε ηλικία πτυχίου και ότι δεν έχει πεθάνει ακόμα η ελπίδα. Νταξ the irony να διαβάζεις κάτι τέτοια και κάτι bros before hoes επειδή λέει "οι γυναίκες δημιουργούν πρόβλημα". 1
ScorpioX777 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ακόμα σε ηλικία πτυχίου και ότι δεν έχει πεθάνει ακόμα η ελπίδα. Νταξ the irony να διαβάζεις κάτι τέτοια και κάτι bros before hoes επειδή λέει "οι γυναίκες δημιουργούν πρόβλημα". Πραγματι ειναι ανησυχητικο να βλεπεις τετοιον μισογυνισμο απο νεα παιδια.Στα ποιο πολλα θεματα που αφορουν γυναικες τα ιδια πραγματα.Εγω μια φορα εχω προσεξει οτι οι νεες κοπελες ειναι με διαφορα πιο εξυπνες απο τα νεα αγορια,και ειδικα οταν συζητας ειναι η μερα με την νυχτα. 1
mentoras99 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Πραγματι ειναι ανησυχητικο να βλεπεις τετοιον μισογυνισμο απο νεα παιδια.Στα ποιο πολλα θεματα που αφορουν γυναικες τα ιδια πραγματα.Εγω μια φορα εχω προσεξει οτι οι νεες κοπελες ειναι με διαφορα πιο εξυπνες απο τα νεα αγορια,και ειδικα οταν συζητας ειναι η μερα με την νυχτα. Για τον μισογυνισμο δεν φταινε οι αντρες. Φταινε οι γυναικες με τη συμπεριφορα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις