Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμα Κινητηρα


tzioros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω την εξης ερωτηση εχω σκοπο να κανω ενα καθαρισμα-πλυσιμο στο μοτερ του αυτοκινητου το εχει κανει κανεις να μου πει εντυπωσεις και συνολικο κοστος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω κανει σε πλυντηριο, το εχει ανθρωπος που του ειχα καποια εμπιστοσυνη. Σκεπασε δυναμο και ηλεκτρονικα με σακουλα (η μπαταρια εχει καλυμα) εριξε ενα χημικο και μετα νερο με πιεση. Εγινε σαν καινουρια η μηχανη, και ευτυχως πηρε μπρος αμεσως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν αγορασουμε αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια εχει φαει ενα καλο μπουγελο με νερο και πιεστικο στη μηχανη δεν εχεις να φοβασε κατι παρα μονο να προσεξεις δυναμο/ασφαλειοθηκη/πολλαπλασιαστη και ο,τι αλλο δε σου γεμιζει το ματι οτι πρεπει να βραχει πολυ. Εξοπλησου με WD40 να ριξεις σε καθε φυς που θα βραχει οπως και στις μπουζοπιπες και εισαι μια χαρα. Μικρορεταρισματακια μπορει να στα κανει μεχρι να ζεσταθει. Χημικο σου προτεινω swaz η glo440. Δεν θα ριξεις απο αυτα πανω σε λαστιχενιους σωληνες τυπου εισαγωγης αερα. Τους αλλαζει τα φωτα. Οταν τελειωσεις, παρε και ενα spray σιλικονης και ριξε πανω στα πλαστικα μερη του κινητηρα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειστε σιγουροι οτι τις πλενουν με απλο νερο και οχι με βενζινη;

 

Εγω νομιζω οτι βαζουν στην πετρελιερα του αερα βενζινη και την κανουν γυαλι. Χωρις αλλα χημικα.

 

Τα πλαστικα μπορεις να τα κανεις να φαινονται σαν καινουργιας με το εξης τροπο. Τα σκουπιζεις με ενα πανι πρωτα να φυγουν οι σκονες, μετα με ενα πινελο και πετρελαιο τα περνας απο πανω σαν βερνικι, θα γινουν οπως το ειχες πρωτοπαρει. Με την πιεση του νερο δεν ξερω κατα ποσο θα σε βολεψει. Μετα θα πρεπει να τον φυσηξεις παρα μα παρα πολυ καλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βενζινη βαζεις στα δυσκολα ασε που αν το κανεις ολο, δεν ξερω τι παιζει με τις αναθυμιασεις οταν ζεσταθει το μοτερ.. Το πετρελεο κνει δουλεια αλλα αφηνει μυρωδια νομιζω... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...