zio10 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Πάντως 10 τμ δωμάτιο 12άρι κλιματιστικό έπρεπε να το κάνει φούρνο πολύ εύκολα! 1
TEOKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αν ένα κλιματιστικό δεν ειναι inverter , και η εξωτερική θερμοκρασία είναι γύρω στους μηδέν βαθμούς η και πιο κάτω δεν λειτουργει, απλά θα βγάζει δροσερό αέρα Άλλο κακό με τα συμβατικά είναι ότι όταν πιάσει την θερμοκρασία που του έχουμε ορίσει (συνήθως πλασματικά) σταματάει να λειτουργεί και όταν ξανά ξεκινάει,για λίγο βγάζει κρύο αέρα και φυσικά καταναλώνει περισσότερο προσπαθώντας να φέρει την θερμοκρασία εκεί που πρεπει
kathytherion Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 A.c. και μετα την κεραμικη υπερυθρη θερμανση για κατευθυνομενη θερμανση.. Εχεις χρησιμοποιησει πανελ υπερυθρων? Ειχαν τ αδερφια μου παλιοτερα και δεν το χα σκεφτει ως ενδεχομενο, παροτι και φορητο ειναι και λιγα καιει.
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Εχεις χρησιμοποιησει πανελ υπερυθρων? Ειχαν τ αδερφια μου παλιοτερα και δεν το χα σκεφτει ως ενδεχομενο, παροτι και φορητο ειναι και λιγα καιει. Το "λίγα καίει" ισοδυναμεί με λίγο ζεσταίνει (το έχουμε πει νωρίτερα), άρα αργεί πάρα πολυ να ζεσταθεί το δωμάτιο. Επίσης αυτά τα θερμαντικά ζεσταίνουν μόνο οτι "χτυπά" η ακτινοβολία. Οτιδήποτε αλλο παγώνει. Π.χ. μπορεί να ζεσταίνει το πρόσωπο σου, αλλά το σβέρκο σου θα παγώνει. Τέλος η έκφραση "πανελ υπερύθρων" ειναι μαρκετιστικος ορος για να τσιμπάνε τα κορόιδα. Ολες οι συσκευές αντίστασης-ακτινοβολίας (χαλαζία, αντίστασης, αλογόνου, κλπ) μας θερμαίνουν με υπέρυθρη ακτινοβολία. Τόσο απλά. 3
Kapetanakos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 λοιπον λαδιου τρελη ζεστη φοβερη δουλεια καινε τα αντερα τους αεροθερμα πολυ καλη λυση για μικρους χωρους και αυτα καινε τα αντερα τους. κλιματιστικο ινβερτερ ειναι η καλυτερη λυση για χειμωνα καλοκαιρι. υπαρχουν και θερμοπομποι που καινε 500 βατ (χαμηλη τιμη) δεν ξερω τι αποτελεσματα εχουν ομως.....
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά. Κυκλοφορεί εδώ και καιρό μια πατέντα με τα πυρότουβλα , το κερί και την κεραμική γλάστρα. 2 πυρότουβλα από δεξιά αριστερά. Ένα κερί στην μέση και απο πανω από το κερί η γλάστρα να πατάει πάνω στα πυρότουβλα Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να κάνει δουλειά από την στιγμή που ο άλλος μέσω του indiegogo βγάζει σε παραγωγή το egloo το οποίο βασίζεται στην ίδια αρχή λειτουργίας οπως και η πατέντα https://www.indiegogo.com/projects/egloo-candle-powered-heater
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά. Κυκλοφορεί εδώ και καιρό μια πατέντα με τα πυρότουβλα , το κερί και την κεραμική γλάστρα. 2 πυρότουβλα από δεξιά αριστερά. Ένα κερί στην μέση και απο πανω από το κερί η γλάστρα να πατάει πάνω στα πυρότουβλα Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να κάνει δουλειά από την στιγμή που ο άλλος μέσω του indiegogo βγάζει σε παραγωγή το egloo το οποίο βασίζεται στην ίδια αρχή λειτουργίας οπως και η πατέντα https://www.indiegogo.com/projects/egloo-candle-powered-heater Έχω ακούσει πως δεν κάνει δουλειά (και μου φαίνεται και λογικό να σου πω την αλήθεια....εδώ με τζάκι δεν ζεσταίνεσαι, με ρεσό θα ζεσταθείς;! )
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω βρε παλικάρι. Θα πάω αύριο να πάρω κανά πυρότουβλο να το δοκιμάσω. Γλάστρες και κεριά έχω μπόλικα
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω βρε παλικάρι. Θα πάω αύριο να πάρω κανά πυρότουβλο να το δοκιμάσω. Γλάστρες και κεριά έχω μπόλικα Δοκίμασέ το και πες μας. Είχα δει / διαβάσει ότι δεν κάνει τίποτα.
isay Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδιά. Κυκλοφορεί εδώ και καιρό μια πατέντα με τα πυρότουβλα , το κερί και την κεραμική γλάστρα. 2 πυρότουβλα από δεξιά αριστερά. Ένα κερί στην μέση και απο πανω από το κερί η γλάστρα να πατάει πάνω στα πυρότουβλα Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να κάνει δουλειά από την στιγμή που ο άλλος μέσω του indiegogo βγάζει σε παραγωγή το egloo το οποίο βασίζεται στην ίδια αρχή λειτουργίας οπως και η πατέντα https://www.indiegogo.com/projects/egloo-candle-powered-heater Για αυτή τη λαμακία εχει μαζέψει 260000 δολάρια; Το θερμική αποτέλεσμα της καύσης ειναι το ίδιο με το να αναψει 4 ρεσό μέσα σε ένα ανοιχτό δοχείο! Να το πιο πιο απλά για να μην ενθουσιάζεσαι τζαμπα. Η θερμική ενέργεια που ειναι αποθηκευμένη στο ρεσό (με τη μορφή χημικής - παραφίνη) είναι η ίδια είτε καει σε ταψί, κουβά, πύλινα, κλπ. Τα θετικά : (διότι έχει) -Ωραίο σχέδιο -Ζεσταίνεις την κουπα -Αρωματίζεις το χώρο Λόγω του σχεδιασμου ειναι πιο ασφαλή η χρήση της φλόγας. 1
dhmak Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ή αυτό, για το μπάνιο, λέτε να είναι καλή αγορά ;;
zio10 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ή αυτό, για το μπάνιο, λέτε να είναι καλή αγορά ;; Υπάρχουν ειδικά αερόθερμα για μπάνιο νομίζω. Δεν ξέρω τι διαφορά έχουν ακριβώς, ίσως αντέχουν την υγρασία.
Dare-Devil Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ή αυτό, για το μπάνιο, λέτε να είναι καλή αγορά ;; Nα πάρεις αερόθερμο ειδικά για μπάνιο τα οποία έχουν προστασία απο νερό και υγρασία . IP24 προστασία και πάνω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα