Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετριτις ραδιενεργειας μισ8ος?

ο βασικος μησθος για αυτι τιν δουλεια παιδια?

ροταω σας παρακαλω πειτε μου

ξερω τα ματια σας

• Like 1
Δημοσ.

Ανεκδοτάκι

-Τι δουλειά κάνεις;

-Είμαι μετρητής ραδιενέργειας !

-Ελα ρε και τι μισθό παίρνεις;

-10.000 ευρω τον μήνα

-...ποποοοοοο πολλαααααααα λεφτα

-Ναι αλλά είναι μονο για δυο μήνες μετά θα πεθάνω

• Like 18
Δημοσ.

Καταρχάς μετρητής ραδιενέργειας είναι συσκευή όπως ο Geiger Mueller... επίσης από την ορθογραφία υποψιάζομαι ότι ούτε φυσικός είναι ο TS ούτε έχει σπουδάσει κάτι στο αντικείμενο. Οπότε δεν έχει νόημα αυτό το topic.

Δημοσ.

Καταρχάς μετρητής ραδιενέργειας είναι συσκευή όπως ο Geiger Mueller... επίσης από την ορθογραφία υποψιάζομαι ότι ούτε φυσικός είναι ο TS ούτε έχει σπουδάσει κάτι στο αντικείμενο. Οπότε δεν έχει νόημα αυτό το topic.

Αν ή ορθογραφία είναι δείκτης σπουδών τότε φαντάζομαι δεν με θεωρεις καν απόφοιτο νηπιαγωγείου...

Δημοσ.

Νταξι ο μετρητισ καλος ιναι αλα λιγα λεφτα βασικο πρεπι πουλησις nexus ροτα να μαθισ ορθοραγθια γιατι βγαλει ματια και μετα θελι γιατρο δεν χριαζετε να παρακαλασ

• Like 2
Δημοσ.

Νταξ, ας το κάνει και κανας άλλος, δεν πειράζει.

• Like 5
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που φαντάζομαι τον ts κλεισμένο και κρεμασμένο σε ένα κλουβί, σάν τα καναρίνια που είχαν οι ανθρακωρύχοι;

Είμαι άρρωστος...

Είμαι πολύ άρρωστος...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...