Προς το περιεχόμενο

windows 7 τερματισμος λειτουργιας


gyiama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα ηθελα μια βοηθεια.  ειχα τα windows7 τα οποια εκανα αναβαθμιση σε win10 αλλα επειτα από πολλα προβλήματα που ειχα με τα 10αρια εκανα ξανα εγακατασταση τα 7αρια. το θεμα είναι το εξης: τωρα με τα 7 όταν αφήσω πολύ ωρα τον υπολογιστη μου χωρις να κανω καμια ενεργεια μπαινει σε αναμονη, πρωτα η οθονη και μετα απο καποια ωρα ολοκληρο το συστημα. πατωντας οποιοδήποτε κουμπι ο υπολογιστης επανέρχεται κανονικα σε λειτουργία. το πρόβλημα είναι ότι αφου επανελθει από κατασταση αναμονης σε λειτουργια,όταν παω και παταω εναρξη -  τερματισμος λειτουργιας, ο υπολογιστης κλεινει κανονικα τα Windows και σβηνει η οθονη αλλα ολοκληρο το μηχανημα παραμενει σε λειτουργια κανονικα χωρις να αναβει κανενα λαμπακι. στην ουσια εχει κλεισει αλλα δεν σβηνουν οι ανεμιστήρες ουτε του κουτιου ουτε του επεξεργαστη ουτε της καρτας γραφικων. το ιδιο ακριβως εκανε και με πριν όταν ειχα τα 7αρια. όταν εβαλα τα 10 τοτε δουλέυε μια χαρα(νοιγοκλεινε κανονικα από οποιαδήποτε κατασταση και να βρισκοταν). τωρα που εβαλα παλι τα 7 κανει παλι τα ιδια!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΤΟ PC/Laptop σου μήπως είναι ASUS? Σε ορισμένους υπολογιστές ASUS και συγκεκριμένα μόνο με τα Windows 7 παρατηρείται αυτό το πρόβλημα.
Πήγαινε ΣΥΣΤΗΜΑ - (δεξί κλικ) - ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - 1394 Controlers - (δεξί κλικ) - ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - (κάνε κλικ στο) ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
και δοκίμασε να κάνεις τερματισμό λειτουργίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σταθερος είναι ο υπολογιστης και ναι η μητρικη είναι asus P5KC. το διαβασα ότι η asus παρουσιαζει τετοια κουσούρια αλλα δεν βρηκα και κατι που να δινει λυση σ αυτό. λεει για update στο bios κλπ τα οποια τα εχω κανει αλλα δυστυχως τπτ. και δοκιμασα αυτό που μου ειπες αλλα παλι τα ιδια. μου κανει εντυπωση που στα 10αρια δεν ειχε κανενα πρόβλημα μ αυτή τη λειτουργεία. παρολο που τα 10 στην ουσια δεν υποστιριζαν σωστα το συστημα μου επειδή είναι παλιο. δεν ειχε drivers για ολες τις συσκευες μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήμουν εξαρχής βέβαιος πως είχες Asus... Αν και μετά από τη ρύθμιση στη διαχείριση ενέργειας στο 1394 Controlers δεν λύθηκε το πρόβλημα, πρέπει (μάλλον - δεν είμαι βέβαιος!) να αλλάξεις κάποια ρύθμιση στο Bios, πράγμα που και να'θελα να σε βοηθήσω, πρέπει να έχω τo PC μπροστά μου.
Εφόσον πάντως λειτουργεί στα 10άρια κανονικά ο τερματισμός λειτουργίας, σημαίνει ότι δεν παίζει πρόβλημα με τον υπολογιστή σου. Είναι καθαρά θέμα ρύθμισης όσο τρέχει Windows 7, διότι η Asus κάπου έχει κάνει μια μ...ία! Δεν είσαι ο πρώτος που αντιμετωπίζει ακριβώς το ίδιο θέμα, πίστεψε με.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτό λεω και γω ότι είναι θεμα ρυθμισης αλλα οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο στο Internet. ολοι μιλανε γενικα και αοριστα και στον καθενα εχει δουλεψει κατά τυχη  κατι που εκανε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...