zio10 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μίλησα και με άλλους λογιστές και μάλλον στρεφόμαστε προς Επέκταση Δραστηριοτήτων για την ΟΕ του πατέρα μου και δημιουργία της σελίδας στο όνομα του. Τα έξοδα είναι απειροελάχιστα αν και η διαδικασία κάπως πολύπλοκη. Γιατί πολύπλοκη; Το να προσθέσεις έναν κωδικό ακόμα δεν είναι και τόσο δύσκολο (εκτός αν είναι τελείως άσχετα αντικείμενα και είναι πιο δύσκολο γι'αυτό το λόγο).
alagond3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί πολύπλοκη; Το να προσθέσεις έναν κωδικό ακόμα δεν είναι και τόσο δύσκολο (εκτός αν είναι τελείως άσχετα αντικείμενα και είναι πιο δύσκολο γι'αυτό το λόγο). Είναι τελείως άλλο πράμα και θέλει τροποποίηση καταστατικού με χαρτούρα και τρέξιμο σε υπηρεσίες. Δεν είναι τίποτα, 1-2 χαμένες μέρες είναι για τον πατέρα μου και μερικά λεφτά στον λογιστή 1
mentoras99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μίλησα και με άλλους λογιστές και μάλλον στρεφόμαστε προς Επέκταση Δραστηριοτήτων για την ΟΕ του πατέρα μου και δημιουργία της σελίδας στο όνομα του. Τα έξοδα είναι απειροελάχιστα αν και η διαδικασία κάπως πολύπλοκη. Αρα οντως αυτο φαινεται να ειναι η συμφεροτερη λυση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα