malaperda Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/01/blog-post_2184.html
notist Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ναι είναι πολιτιστικό προϊόν η barbie με τα σκυλάκια της που πρέπει να πληρωθεί 29,99!!! για τους καλλιτέχνες. Διαβάστε το άρθρο έχει πολύ γέλιο.
Bspus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Να παρουν τα μετρα τους. Να κοψουν οτι θελουν, να δουν τα ποσοστα της πειρατειας να πεφτουν και να χαιρονται. Να εχουν να λενε οτι κατι κανανε. Ετσι και αλλιως οποιος θελει να κατεβασει κατι παρανομα παντα θα εχει τροπο φτανει να ψαξει λιγο
kotsos72 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ο τελευταιος που θα αποφασισει για την καταπολέμηση τηςς πειρατείας Μπαλτα θα εισαι εσυ Τα αμερικανακια θα χτυπησουν τα χερακια και συ θα τρεξεις να υποκλιθεις
JoooJ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πολύ φοβάμαι πως αργά η γρήγορα η άνεση που έχουμε να κατεβάζουμε πειρατικά στην ελλάδα θα κοπεί. Οπότε πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε και να λαμβάνουμε τα μέτρα μας. Να έχει υπόψην του όμως ο κ. Μπαλτάς και οι φίλοι του, ότι όσο η τσέπη μου παραμένει άδεια ό,τι απαγόρευση και να βάλουν, € από εμένα δε πρόκειται να δουν. Αν δε μπορέσω να βρω κάτι με πλάγιο τρόπο δε παίζει να το αγοράσω. Και να ήθελα δηλαδή δε μπορώ. Και σίγουρα δεν ισχύει μόνο για μένα αυτό. Και μια που πιάσαμε και την ηθική, εχώ κι εγώ μια ερώτηση. Πόσο ηθικό είναι να είσαι άνεργος χωρίς εισόδημα, να φορολογείσαι με 10.000€ και στο τέλος να καλείσαι να δώσεις τα μισά από το “φανταστικό" σου εισόδημα σε φόρους και χαράτσια; 4
TheAccountant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ο τυπος ειναι τραχανάς μεγάλος. Για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ λογους λοιπόν η πειρατεία στην χώρα μας ΒΟΛΕΥΕΙ. Εκτός και αν θελει να βλέπει συνάλλαγμα να φευγει απο την χώρα σε δικαιώματα στο hollywood, στην MS κλπ κλπ... γιατι κατα κύριο λόγο περι ξένων δικαιωμάτων πρόκειται. Επιπροσθετα, σε μια χώρα που μαστίζεται απο 30-40% ανεργία και χαμηλότατους μισθούς δεν πας να βγάλεις απο μυγα ξυγγι, και τέλος πάντων θα πάρουν το τριτο το μακρύτερο απο κάποιον που δεν έχει. Αν έχουν σκοπο να μπλοκάρουν τα site κατεβάσματος, by all means κάντε το. Γελάνε και οι πέτρες με τέτοια φίλτρα. Ακομα και στις χώρες που αυτά έχουν επιβληθεί ουσιαστικά τίποτα δεν άλλαξε. Τέλος τέλος... αισθάνομαι ιδιαίτερα νόμιμος κατεβάζοντας όποια ταινία γουστάρω, αφου ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ αγοράζοντας τον σκληρό δίσκο στον οποίο αποθήκευσα το υλικό. Αφου τα πλήρωσα, θα τα κάνω οση χρήση θέλω.
Silverage Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Θα χρησιμοποιώ vpn. Τί δουλειά έχει ο σκληρός δίσκος με τα δικαιώματα; 1
adi32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Στα σκυλαδικα που οι νταβατζηδες κοβουν πλαστες αποδειξεις και οι τραγουδισταραδες που τους κλεβουμε τα πνευματικα τους δημιουργηματα και δηλωνουν μισθο 500ε εχει παει να βαλει ποινες? 1
TheAccountant Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Θα χρησιμοποιώ vpn. Τί δουλειά έχει ο σκληρός δίσκος με τα δικαιώματα; Τιποτα ιδιαιτερο, απλα πληρώνω φορο δικαιωμάτων κατα την αγορά του...
Silverage Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα ιδιαιτερο, απλα πληρώνω φορο δικαιωμάτων κατα την αγορά του... Ε; Τί φόρο πληρώνεις για τις ταινίες αγοράζοντας τον δίσκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα