Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

γιατι οχι ταχινι ή φυστικοβουτυρο;

τελευταια αγορασα ονλαην ενα κιλο βουτυρο αμυγδαλο κι αλλο ενα φυστικιου για καπου δεκα ευρω εκαστο. 100% ξηρο καρπο, οχι γλυκοζες και ηλιελαια.

Οκ θερμιδες φουλ αλλα τουλαχιστον ειναι θρεπτικο και εχει ωραια γευση σε σχεση με μαργαρινες κλπ

Ταχινι οκ...αλλα φυστικοβουτυρο;;;για δες καμια συνταγη για το πως φτιαχνεται και μετα ελα να τα ξαναπουμε για το ηλιελαιο

• Moderators
Δημοσ.

όταν λέτε φυστικοβούτηρο ενοείτε σκέτο με ψωμί ή βάζετε και τίποτα άλλο?

σκετο ή οτι θες απο πανω αλλα σιγουρα δεν χρειαζεται βουτυρο απο κατω

Φυστικοβουτυρο με μαγιονεζα!μουρλια!

wtf!?

• Like 2
Δημοσ.

σκετο ή οτι θες απο πανω αλλα σιγουρα δεν χρειαζεται βουτυρο απο κατω

wtf!?

με τι θα μπορούσα να το συνδιάσω? τώρα το τρώω σκετο και μου αρέσει αλλά θέλω να το κάνω ακόμα ποιο "τούμπανο"-παχυντικό.

τι ταιριάζει γενικά?

• Moderators
Δημοσ.

τι να σου πω γουστα εινα αυτα! στην αμερικη συνηθως βαζουν μαρμελαδα. Εμενα πχ μ'αρεσει να κοβω και να βαζω κομματια μπανανας πανω

• Like 2
Δημοσ.

τι να σου πω γουστα εινα αυτα! στην αμερικη συνηθως βαζουν μαρμελαδα. Εμενα πχ μ'αρεσει να κοβω και να βαζω κομματια μπανανας πανω

αυτό ήθελα να καταλάβω, επειδή γενικά οι ξηροί καρποί είναι λίγο υπεύθυνοι σε αλλεργικές αντιδράσεις κυρίως με άλλα φαγητά σε αρκετούς ανθρώπους γιαυτό ρωτάω με τι τα συνδιάζετε για να ξέρω στο περίπου.

Θα δοκιμάσω με φρούτα να δω πως είναι ;)

Δημοσ.

σταξε και λιγο μελι απο πανω, θα σ'αρεσει.

• Like 1
Δημοσ.

Βούτυρο αγνο παίρνουμε στο σπίτι χρόνια τώρα, αυγά με αυτό με φτιάχνουν και ου άλλου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις

Εκείνο στο χρυσό αλουμινόχαρτο

Δημοσ.

με τι θα μπορούσα να το συνδιάσω? τώρα το τρώω σκετο και μου αρέσει αλλά θέλω να το κάνω ακόμα ποιο "τούμπανο"-παχυντικό.

τι ταιριάζει γενικά?

Με μέλι ίσως.

Δημοσ.

Τίποτα από τα δύο. Πάρε ταχίνι.

Μπορεί να ειναι τιγκα στις θερμιδες αλλα ειναι καλες θερμιδες και θρεπτικο. Οταν η καταναλωση γινεται με μετρο ειναι οτι πρέπει. Εγώ το τσακιζω αλλα ειμαι αδυνατος οποτε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα.

τι ταιριάζει γενικά?

Αν θες παχυντικο, βαλτο σε ψωμι και βαλε και μελι ή μαρμελαδα... Ευκολα θα δεις τη ζυγαρια σου να ανεβαινει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...