haris013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 όταν λέτε φυστικοβούτηρο ενοείτε σκέτο με ψωμί ή βάζετε και τίποτα άλλο?
SoFiA11 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 γιατι οχι ταχινι ή φυστικοβουτυρο; τελευταια αγορασα ονλαην ενα κιλο βουτυρο αμυγδαλο κι αλλο ενα φυστικιου για καπου δεκα ευρω εκαστο. 100% ξηρο καρπο, οχι γλυκοζες και ηλιελαια. Οκ θερμιδες φουλ αλλα τουλαχιστον ειναι θρεπτικο και εχει ωραια γευση σε σχεση με μαργαρινες κλπ Ταχινι οκ...αλλα φυστικοβουτυρο;;;για δες καμια συνταγη για το πως φτιαχνεται και μετα ελα να τα ξαναπουμε για το ηλιελαιο
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 όταν λέτε φυστικοβούτηρο ενοείτε σκέτο με ψωμί ή βάζετε και τίποτα άλλο? σκετο ή οτι θες απο πανω αλλα σιγουρα δεν χρειαζεται βουτυρο απο κατω Φυστικοβουτυρο με μαγιονεζα!μουρλια! wtf!? 2
haris013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 σκετο ή οτι θες απο πανω αλλα σιγουρα δεν χρειαζεται βουτυρο απο κατω wtf!? με τι θα μπορούσα να το συνδιάσω? τώρα το τρώω σκετο και μου αρέσει αλλά θέλω να το κάνω ακόμα ποιο "τούμπανο"-παχυντικό. τι ταιριάζει γενικά?
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 τι να σου πω γουστα εινα αυτα! στην αμερικη συνηθως βαζουν μαρμελαδα. Εμενα πχ μ'αρεσει να κοβω και να βαζω κομματια μπανανας πανω 2
haris013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 τι να σου πω γουστα εινα αυτα! στην αμερικη συνηθως βαζουν μαρμελαδα. Εμενα πχ μ'αρεσει να κοβω και να βαζω κομματια μπανανας πανω αυτό ήθελα να καταλάβω, επειδή γενικά οι ξηροί καρποί είναι λίγο υπεύθυνοι σε αλλεργικές αντιδράσεις κυρίως με άλλα φαγητά σε αρκετούς ανθρώπους γιαυτό ρωτάω με τι τα συνδιάζετε για να ξέρω στο περίπου. Θα δοκιμάσω με φρούτα να δω πως είναι
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ βάζω φυστικοβούτηρο στη βρώμη με νερό που τη κάνω χυλό και γίνεται γαμάτη. 2
tsifotis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Για πες, απο που το τσιμπησες? http://www.myprotein.com/elysium.search?search=butter Εχει και μια εκπτωση 25% που θα παει στην τελικη τιμη (οταν ειχα παρει ηταν λιγο πιο φτηνα αλλα ακομα αξιζει) 1
evabb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 τι να σου πω γουστα εινα αυτα! στην αμερικη συνηθως βαζουν μαρμελαδα. Εμενα πχ μ'αρεσει να κοβω και να βαζω κομματια μπανανας πανω σταξε και λιγο μελι απο πανω, θα σ'αρεσει. 1
vrwmiaris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Βούτυρο αγνο παίρνουμε στο σπίτι χρόνια τώρα, αυγά με αυτό με φτιάχνουν και ου άλλου μπορείς να το χρησιμοποιήσεις Εκείνο στο χρυσό αλουμινόχαρτο
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 με τι θα μπορούσα να το συνδιάσω? τώρα το τρώω σκετο και μου αρέσει αλλά θέλω να το κάνω ακόμα ποιο "τούμπανο"-παχυντικό. τι ταιριάζει γενικά? Με μέλι ίσως.
fotaras13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τίποτα από τα δύο. Πάρε ταχίνι. Μπορεί να ειναι τιγκα στις θερμιδες αλλα ειναι καλες θερμιδες και θρεπτικο. Οταν η καταναλωση γινεται με μετρο ειναι οτι πρέπει. Εγώ το τσακιζω αλλα ειμαι αδυνατος οποτε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα. με τι θα μπορούσα να το συνδιάσω? τώρα το τρώω σκετο και μου αρέσει αλλά θέλω να το κάνω ακόμα ποιο "τούμπανο"-παχυντικό. τι ταιριάζει γενικά? Αν θες παχυντικο, βαλτο σε ψωμι και βαλε και μελι ή μαρμελαδα... Ευκολα θα δεις τη ζυγαρια σου να ανεβαινει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα