Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν βάζω τίποτε από τα 2 το πρωί. Αλλά αν έβαζα ένα από αυτά, βούτυρο φυσικά.
Vapir Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Γενικά δεν μ αρέσουν τόσο τα λιπαρά , προτιμώ υδατάνθρακες αλλα αν ήταν να φάω σίγουρα θα έτρωγα βούτυρο, η μαργαρίνη δεν μ αρέσει ούτε σε μακαρόνια IT SUCKS! Εγώ βάζω φυστικοβούτηρο στη βρώμη με νερό που τη κάνω χυλό και γίνεται γαμάτη. 100γρ βρώμη + 2 σκουπ πρωτεΐνη σοκολάτα + 2 κουταλιές της σούπας κακάο + 1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο+ λίγη βανίλια + λίγος χυμός πορτοκάλι μαζι με ζεστό γάλα για να λιώσουν όλα, πέρσι τέτοια εποχή έτρωγα 3-4 φορές τη μέρα αυτό μέχρι που το σιχάθηκα αλλα τον πρώτο μήνα μ άρεσε τόσο .. το ένα το έτρωγα πριν κοιμηθώ :3
-Dimitris- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ποσες θερμιδες τρως για πρωινο; Ολα αυτα που ειπες εχουν γυρω στις 900. 4 φορες τη μερα κιολας, 3600. Δεν ετρωγες τιποτα αλλο η ειχες ΚΑΙ αλλα φαγητα; Τι μεταβολισμο εχετε ρε μερικοι μερικοι. 2
Lanike71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μαργαρίνη. Δε βλέπω λόγο για ζωϊκό λίπος.
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μαργαρίνη. Δε βλέπω λόγο για ζωϊκό λίπος. Ενώ τα υδρογονωμένα λιπαρά απείρως καλύτερα ε; 2
Lanike71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ενώ τα υδρογονωμένα λιπαρά απείρως καλύτερα ε; Δεν είμαι ειδικός, απλά λέω ότι λένε οι γιατροί περί ζωϊκού λίπους. Τώρα αν ξέρεις ότι παίζει κάτι με τις μαργαρίνες, καλό είναι να κάνεις μία αναφορά λεπτομερή και να εξηγήσεις τι ακριβώς περιέχουν.
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 με τι θα μπορούσα να το συνδιάσω? τώρα το τρώω σκετο και μου αρέσει αλλά θέλω να το κάνω ακόμα ποιο "τούμπανο"-παχυντικό. τι ταιριάζει γενικά? παει με τα παντα το φυστικοβουτυρο.θες νουτελες μελια μαρμελαδες φρουτα σαλτσες ζαμπονια τα παντα οτι εχει ορεξη κανε το combo.μονο μην το παρακανεις
ALLisCHAOS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πάντα έβλεπα τα αμερικανάκια στις ταινίες να τρώνε το φυστικοβουτυρο και ήθελα να βρω να δοκιμάσω. Τελικά μια μέρα στο SM έπεσα πάνω του τυχαία και πήρα. Μια φορά έφαγα και απο τότε παίζει να υπάρχει ακόμη στο ράφι, πολύ χάλι... 1
gatokoritso Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ειναι αναλογα ποιο θα παρεις καποια εχουν πολυ βαρια γευση.
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν είμαι ειδικός, απλά λέω ότι λένε οι γιατροί περί ζωϊκού λίπους. Τώρα αν ξέρεις ότι παίζει κάτι με τις μαργαρίνες, καλό είναι να κάνεις μία αναφορά λεπτομερή και να εξηγήσεις τι ακριβώς περιέχουν. Μια αναζήτηση στο ιντερνετ θα σου λύσει τις απορίες. Υπάρχει πολύ υλικό. Με λίγα λόγια, το ζωικό λίπος έχει θετικά για τον οργανισμό, αλλά εννοείτε ότι σε μεγάλες ποσότητες δεν είναι καλό για τον οργανισμό. Η μαργαρίνη όμως έχει λιπαρά που έχουν κατασκευαστεί με χημικές διαδικασίες (υδρογονωμένα λιπαρά ή τρανς λιπαρά). Με μέτρο στη κατανάλωση, το βούτυρο είναι πιο καλή επιλογή.Άμα προτιμάς ένα προιόν χημικής διεργασίας απο ένα φυσικό προιόν, δικό σου πρόβλημα. Υπάρχουν και μαργαρίνες χωρίς τρανς λιπαρά αλλά συνήθως άμα κοιτάξεις τα συστατικά θα τα δεις κρυμμένα με διάφορες ονομασίες (μερικώς υδρογονωμένα φυτικά έλαια, επεξεργασμένα φυτικά έλαια, μερικώς υδρογονωμένα πολυακόρεστα κ.α) Ενδεικτικά κάποια link: http://authoritynutrition.com/butter-vs-margarine/ http://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/nutrition-and-healthy-eating/expert-answers/butter-vs-margarine/faq-20058152 http://www.webmd.com/cholesterol-management/features/truth-about-saturated-fats 3
Silverage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πάντα έβλεπα τα αμερικανάκια στις ταινίες να τρώνε το φυστικοβουτυρο και ήθελα να βρω να δοκιμάσω. Τελικά μια μέρα στο SM έπεσα πάνω του τυχαία και πήρα. Μια φορά έφαγα και απο τότε παίζει να υπάρχει ακόμη στο ράφι, πολύ χάλι...Και εμένα που είχα πάρει δεν μου άρεσε καθόλου. Καταρχάς νόμιζα οτι ήταν γλυκό, αλλά αυτό ήταν λίγο αλμυρό.Κάτι Reeses που είχα πάρει και είχαν γέμιση φυστικοβούτηρο ήταν ωραία όμως.
Vapir Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ποσες θερμιδες τρως για πρωινο; Ολα αυτα που ειπες εχουν γυρω στις 900. 4 φορες τη μερα κιολας, 3600. Δεν ετρωγες τιποτα αλλο η ειχες ΚΑΙ αλλα φαγητα; Τι μεταβολισμο εχετε ρε μερικοι μερικοι. bulk με 5000-6000calories 2 προπονήσεις τη μέρα + cardio
thomasG4 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και εμένα που είχα πάρει δεν μου άρεσε καθόλου. Καταρχάς νόμιζα οτι ήταν γλυκό, αλλά αυτό ήταν λίγο αλμυρό. To αυθεντικό φυστικοβούτηρο πρέπει να είναι αλμυρό, όχι γλυκό. Άμα είναι γλυκό είναι γεματό γλυκαντικές ουσίες. Καλύτερα να βάλεις λίγο μέλι στο φυστικοβούτυρο άμα το θες πιο γλυκό. 1
Silverage Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το ξέρω αλλά αλλιώς το φανταζόμουνα. Νόμιζα οτι ήταν γλυκιά πάστα απο φυστίκια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα