Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία καρτούλα, αλλά ωραία και τα λεφτά που κάνει.

Με αυτά τα λεφτά παίρνεις μια κομπλέ μητρική, με μια αξιοπρεπέστατη ενσωματωμένη κάρτα ήχου.

Για την χρήση που την θέλεις (και για σύστημα 2.1) προσωπικά δεν θα το έκανα (χωρίς να την έχω δοκιμάσει την κάρτα).

Αν πάλι σου περισσεύουν και δεν έχεις να αγοράσεις κάτι πιο απαραίτητο με αυτά τα χρήματα, τότε πάρτη και κοίταξε να την ευχαριστηθείς (ή να πείσεις τον εαυτό σου ότι πράγματι άξιζε η αγορά).

Δημοσ.

Μητρική έχω αυτήν εδω Gigabyte Z170X-Gaming 7 το θέμα είναι οτι υπάρχει ένα ποσό που είναι πιστωμένο από επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος σε ένα μαγαζί και δεν ξέρω τη να το κάνω :-) Ίσως είναι καλύτερα να πάρω ένα headset με αυτα τα λεφτα http://www.msystems.gr/index.php?category=2415&product=18876

Δημοσ.

για 2.1 σύστημα είναι overkill αυτή η κάρτα. η μητρική σου είναι κορυφαία με μία απλή κάρτα ήχου επάνω που απλώς κάνει τη δουλειά της. εάν είχε 5.1 σύστημα θα σου έλεγα να την πάρεις , εξάλλου μόνο 10 ευρώ διαφορά έχει από το headset.

Δημοσ.

το θέμα είναι οτι υπάρχει ένα ποσό που είναι πιστωμένο από επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος σε ένα μαγαζί και δεν ξέρω τη να το κάνω :-)

Έτσι εξηγείται ... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...