Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σαββατο κατεβαίνω αθήνα για 3 μέρες και θα ήθελα κάποιο μεσημεράκι να πάω για τσιπουράκι με την γυναίκα μου.

Εδώ στη πόλη μου είμαστε συνηθησμένοι με το 50άρι να φαίρνουν και 1-2 πιάτα με μεζέ μέσα στην τιμή που συνήθως παίζει στα 3 με 3,5€.

Υπάρχει κάτι ανάλογο ΄στο κέντρο της Αθήνας και αν όχι που θα μου προτίνατε να πάω που να έχει ωραίο περιβάλλον και ''τιμέ λογικέ'' ;

Παλαιότερα είχα πάει στο μοναστηράκι στους διόσκουρους και αν θυμάμε καλά τσιμπάνε αρκετά στις τιμές με τον μεζέ έξτρα!!

Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

Δημοσ.

Πετράλωνα στα άνω Τρώων και Μερκούρη. Θα πήγαινε πολύ και Μεταξουργείο στο πεζόδρομο το μεσημέρι. Για τσίπουρα εκεί μου αρέσει από κέντρο.

• Like 1
Δημοσ.

"50άρι να φαίρνουν και 1-2 πιάτα με μεζέ μέσα στην τιμή που συνήθως παίζει στα 3 με 3,5€."

Αυτό που λες δεν παίζει στην αθηνα ουτε κατα προσέγγιση, τουλάχιστον απο αυτα που ξερω εγω, μονο καφε θα βρεις σε αυτήν την τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Πετράλωνα στα άνω Τρώων και Μερκούρη. Θα πήγαινε πολύ και Μεταξουργείο στο πεζόδρομο το μεσημέρι. Για τσίπουρα εκεί μου αρέσει από κέντρο.

ωραία μου φαίνεται, πρέπει να αξίζει η όλη κατάσταση και κυρίως ο Σαλός Λαγός, έτσι;

Στην Πειραική έχει πολύ καλά τσιπουράδικα

κέντρο ζητάω, μου πέφτει μακριά η πειραϊκή

"50άρι να φαίρνουν και 1-2 πιάτα με μεζέ μέσα στην τιμή που συνήθως παίζει στα 3 με 3,5€."

Αυτό που λες δεν παίζει στην αθηνα ουτε κατα προσέγγιση, τουλάχιστον απο αυτα που ξερω εγω, μονο καφε θα βρεις σε αυτήν την τιμη

:-D  :-D  :-D

Είναι σαν να ρωτάς αν υπάρχει καλό πατσατζίδικο στο Παρίσι

:lol:  :lol:  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

ωραία μου φαίνεται, πρέπει να αξίζει η όλη κατάσταση και κυρίως ο Σαλός Λαγός, έτσι;

κέντρο ζητάω, μου πέφτει μακριά η πειραϊκή

:-D :-D :-D

:lol: :lol: :lol:

ο σάλος λαγός την ξεκίνησε την φάση (Σκέψου εμένα με είχε πελάτη από όταν ήταν στα Εξάρχεια!!!). Τώρα όλα εκεί στο δρόμο είναι αξιοπρεπή, δυνατά μαγαζιά. Το Κουκάκι παίζει πλέον πολύ δυνατά.
  • Like 1
Δημοσ.

Κουκακι, εξαρχεια,πετραλωνα ισως και γενικα οπου συχναζουν φοιτητες. Μονο εκει αν βρεις τετοιες τιμες.Σε ντοπια καφενεια σε διαφορες περιοχες, αλλα τρεχα γυρευε...

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς για σένα, και δεν θα βρεις τσίπουρο όπως στα Τρίκαλα και δεν θα βρεις τα φαγητά και τα κεράσματα όπως πάνω. Δες το σα βόλτα απλά και όπως κάτσει :P

• Like 1
Δημοσ.

αλλάζει το πρόγραμμα δυστυχώς και θα κινούμε Πεντέλη με Γαλάτσι Κυριακή μεσημεράκι που θα είναι η μόνη ελεύθερη χρονική περίοδος για κάτι τέτοιο, οπότε πρέπει να το ψάξω για εκεί!!!

http://www.ask4food.gr/estiatoria?cat=62+72&loc=21+49+50+92

ξερει κανείς κανένα απο αυτά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...