Προς το περιεχόμενο

Το Star Wars και το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, θα συνεχίζονται για πάντα, λέει ο CEO της Disney, Bob Iger


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκοτεινο ειναι, υπερβολικα σκοτεινο για crowd pleaser franchise. γιαυτο και το ESB δεν αρεσε σε fans και κρτικους οταν πρωτοβγηκε, και δεν εκοψε τα ιδια εισιτηρια οπως το πρωτοτυπο. γεγονος που αναγκασε τον Lucas να κανει το ROTJ πιο κοντα στο πνευμα του ANH.

 

αν τωρα εσυ με νταρκιλα εννοεις βιασμους και ξεκοιλιασματα, ε εισαι σε λαθος genre. πηγαινε δες κανα GOT καλυτερα.

Κοιτα, ναι όντως ήταν σκοτεινό, απλα νταξει όχι τόσο για τα γουστα μου. Με εκανες να το ξαναβάλω το βραδυ για να το δω ρε καθίκη :ρ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καρα υπερβολή ας πει οτι θα υπάρχει μετά απο πολλά χρόνια η όταν αυτός έχει φύγει απο την ζωή,αν το δούμε εστω και λίγο αντικειμενικά Επος-ξέπος ταινία και όσο φανμπόια και να είμαστε (είμαι και γω απο πιτσιρίκι)το για πάντα απλά δεν το λές,ούτε πολύ πιο διαχρονικά πράγματα,πόσο μάλλον για ενα προιόν που υπάρχει εδω και λίγες δεκαετίες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υ.Γ Αααα το EU επισημα ονομαζεται Star Wars Legends!!

Δεν μπορουν να το σβησουν απο τα δεδομενα

 

 

το Wookipedia δεν εχει καμια σχεση με την Disney, ειναι μια fan supported εγκυκλοπαιδεια για το Star Wars. δεν υπηρχε περιπτωση να σβηστει μια τετοια τεραστια βαση δεδομενων, απλα και μονο επειδη η Disney αποφασισε οτι το EU του Lucas δεν ειναι πλεον canon.

για να μην υπαρχει μπερδεμα, προσθεσαν την περιγραφη Legends για οτι πληροφορια εχει σχεση με το παλιο, ακυρωμενο EU, οτιδηποτε αλλο αφορα το νεο, επισημο EU της Disney.

 

το Old Republic δεν ειναι canon συμφωνα με την Disney, ο λογος που δεν το κλεισανε ακομη ειναι επειδη βγαζει κερδος. οταν σταματησει να βγαζει, θα τερματιστει και αυτο το τελευταιο απομειναρι του παλιου EU.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Disney έχει την Marvel, την Lucas και, well την Disney. Αν μέχρι να πεθάνω δεν δω τον Μίκυ να συνεργάζεται με τον Iron Man για να σκοτώσουν τον Darth Vader και τον Jack Sparrow θα απογοητευτώ

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Marvel έχει πλήθος χαρακτήρων με γυαλιστερά σώβρακα. Το αν εμείς θα βαρεθούμε να τους βλέπουμε είναι άλλο θέμα. Οι τελευταίες ταινίες της πάντως είναι καλύτερες από το άθλιο αντίγραφο του Star Wars IV που έφτιαξε ο Junk Junk Abrams (δεν είναι λάθος επίτηδε  το έγραψα έτσι). Κατέστρεψε πρώτα ο ηλίθιος το Star Trek, έκανε το ίδιο τώρα με το Star Wars. Ανακύκλωσε ένα σωρό παλιά στοιχεία χωρίς να τολμήσει να δώσει τίποτα νέο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Marvel έχει πλήθος χαρακτήρων με γυαλιστερά σώβρακα. Το αν εμείς θα βαρεθούμε να τους βλέπουμε είναι άλλο θέμα. Οι τελευταίες ταινίες της πάντως είναι καλύτερες από το άθλιο αντίγραφο του Star Wars IV που έφτιαξε ο Junk Junk Abrams (δεν είναι λάθος επίτηδε το έγραψα έτσι). Κατέστρεψε πρώτα ο ηλίθιος το Star Trek, έκανε το ίδιο τώρα με το Star Wars. Ανακύκλωσε ένα σωρό παλιά στοιχεία χωρίς να τολμήσει να δώσει τίποτα νέο.

Αν έδινε κατι νέο 100% ο κόσμος θα ξενέρωνε.

Έπαιξε με τη νοσταλγία ώστε να αγαπηθεί από τους περισσότερους και τωρα θα παίξει μπαλίτσα με κατι τελείως καινούργιο.

 

Τόσο απλό.

 

Όπως και να χει, κ εσύ θα δεις το επόμενο SW όσα κατεβατά κ να γράψεις;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καρκίνος, on 30 Jan 2016 - 3:51 PM, said:

Αν έδινε κατι νέο 100% ο κόσμος θα ξενέρωνε.

Έπαιξε με τη νοσταλγία ώστε να αγαπηθεί από τους περισσότερους και τωρα θα παίξει μπαλίτσα με κατι τελείως καινούργιο.

 

Τόσο απλό.

 

Όπως και να χει, κ εσύ θα δεις το επόμενο SW όσα κατεβατά κ να γράψεις ;)

 

Αν θες να το δεις έτσι δικαίωμά σου. Ωστόσο δες τις ταινίες του Lucas και μετά σύγκρινέ της με το τελευταίο κακέκτυπο. Σε κάθε ταινία του Lucas μαθαίναμε ένα σωρό καινούρια πράγματα για τον κόσμο του Star Wars. Βλέπαμε σε κάθε ταινία τουλάχιστον ένα καινούριο εξωγήινο κόσμο. Κάθε ταινία του Lucas μεγάλωνε το σύμπαν του Star Wars. Η ταινία του Junk Junk είναι η μόνη που δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως στο σύμπαν του Star Wars πέραν κάποιων λεπτομερειών. Και με όλο το σενάριο ξεδιάντροπα κλεμμένο από το IV. Έκανε καινούρια ταινία η Remake; Ας έκανε remake τουλάχιστον να ξέραμε τι θα δούμε. Πέταξε ουσιαστικά τις εξελίξεις μιας ολόκληρης ταινίας της σειράς στα σκουπίδια. Τεσπα, όλα είναι θέμα γούστου. Να εύχεσαι πάντως να μην γράψει ο ίδιος το σενάριο της επόμενης ταινίας. Εγώ χωρίς να είμαι fan αν καθόμουνα να γράψω το σενάριο της ταινίας θα το έκανα καλύτερο. Και πίστεψέ με υπάρχουν χιλιάδες fans εκεί έξω που θα μπορούσαν να γράψουν πολύ καλύτερο σενάριο από αυτή την ξεπατικοτούρα. Ο άνθρωπος δεν είναι fan του Star Wars, δεν έχει όραμα για το σύμπαν που δημιούργησε ο Lucas. Μόνο έτσι εξηγείται η αδιαφορία και η ατολμία του να εισάγει κάτι κανούριο από το E.U. στην ταινία. Οποιοσδήποτε δει αντικειμενικά την τελευταία ταινία το καταλαβαίνει. Πήγε χαράμι που λέγαμε μικροί μια ταινία. Ας ελπίσουμε να μην πάει και άλλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες να το δεις έτσι δικαίωμά σου. Ωστόσο δες τις ταινίες του Lucas και μετά σύγκρινέ της με το τελευταίο κακέκτυπο. Σε κάθε ταινία του Lucas μαθαίναμε ένα σωρό καινούρια πράγματα για τον κόσμο του Star Wars. Βλέπαμε σε κάθε ταινία τουλάχιστον ένα καινούριο εξωγήινο κόσμο. Κάθε ταινία του Lucas μεγάλωνε το σύμπαν του Star Wars. Η ταινία του Junk Junk είναι η μόνη που δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως στο σύμπαν του Star Wars πέραν κάποιων λεπτομερειών. Και με όλο το σενάριο ξεδιάντροπα κλεμμένο από το IV. Έκανε καινούρια ταινία η Remake; Ας έκανε remake τουλάχιστον να ξέραμε τι θα δούμε. Πέταξε ουσιαστικά τις εξελίξεις μιας ολόκληρης ταινίας της σειράς στα σκουπίδια. Τεσπα, όλα είναι θέμα γούστου. Να εύχεσαι πάντως να μην γράψει ο ίδιος το σενάριο της επόμενης ταινίας. Εγώ χωρίς να είμαι fan αν καθόμουνα να γράψω το σενάριο της ταινίας θα το έκανα καλύτερο. Και πίστεψέ με υπάρχουν χιλιάδες fans εκεί έξω που θα μπορούσαν να γράψουν πολύ καλύτερο σενάριο από αυτή την ξεπατικοτούρα. Ο άνθρωπος δεν είναι fan του Star Wars, δεν έχει όραμα για το σύμπαν που δημιούργησε ο Lucas. Μόνο έτσι εξηγείται η αδιαφορία και η ατολμία του να εισάγει κάτι κανούριο από το E.U. στην ταινία. Οποιοσδήποτε δει αντικειμενικά την τελευταία ταινία το καταλαβαίνει. Πήγε χαράμι που λέγαμε μικροί μια ταινία. Ας ελπίσουμε να μην πάει και άλλη.

Τι με νοιάζει εμενα αν μεγαλωσε το σύμπαν;

Σημασια έχει ότι πέρασα ευχάριστα και περιμένω πως και πως να δω την επομενη ταινία. :)

Ειναι απλα ενα έργο, χαλαρώστε λιγο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...