Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε κάποια προϊόντα που αν και συνηθισμένα σας είναι απαραίτητα;

Φτιάχνοντας λιγο το σπίτι συνειδητοποιησα πχ οτι χωρίς χαρτί κουζίνας δε μπορώ να κάνω. Το χρησιμοποιώ αντι για χαρτοπετσέτα οταν τρωω. Στρωνω με αυτο το τραπέζι οταν τρωω και το σκουπιζω όταν τελειώνω. Άλλοτε το χρησιμοποιω και αντι πιάτου (όταν τρωω κατι στο χερι). Καθαριζω που και που τον πάγκο, τα τζάμια ή και το πατωμα αν πεσει κατι ψιλό. Μαζεύω κανένα νερό αν βαριεμαι να σφουγγαρισω. Το χρήσιμοποιω για μυξομαντιλο. Τυλιγω πράγματα για να μη μου σπασουν ή ακόμα και κανενα βιβλίο για να μη μου τσακίσουν οι γωνιες οταν το μεταφέρω.

Άλλες ιδέες;

• Like 2
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

- Λίμα νυχιων. Δε παιζει να μην εχω καπου σε οποιοδηποτε δωματιο του σπιτιου. Και μαζι μου σε τσαντα παντα εχω.

- Λιποσάν johnsons. Ενα μονιμως στη τσεπη της φορμας μου μεσα στο σπιτι, χειμωνα-καλοκαιρι, και ενα στη τσαντα.

• Like 1
Δημοσ.

Ψηφίζω κι εγώ:

Χαρτί κουζίνας: για όλες τις χρήσεις που αναφέρθηκαν και ειδικά ως χαρτοπετσέτα. Το βάζω να μαζεύει τις φλούδες όταν καθαρίζω λαχανικά, ως σουβέρ και ως παιχνίδι για να το σκίζει η μικρή. Τα χρησιμοποιημένα τα βάζω για προσάναμα στο τζάκι.

Λιποζάν: έχω ένα σε κάθε δωμάτιο και σε κάθε τσάντα. Αν βρεθώ έξω και το έχω ξεχάσει, αγοράζω άλλο. Κανονικός εθισμός στο λιποζαν και κατά προτίμηση κεράσι.

Μπατονέτες: καθαρίζεις αφτιά και μύτη, βάφεσαι-ξεβάφεσαι, καθαρίζεις διάφορα δυσπρόσιτα μέρη στο σπίτι, ζωγραφίζεις...πιό πολλές χρήσεις από τις οδοντογλυφίδες.

Δημοσ.

,,,και πύρες εργαλείο για να ξεχωρίζεις το ασπράδι. άξια ανεκτίμητη :-D

Και πύρες και μπύρες.

Τελικά δεν είναι καλό, από τις τρύπες φεύγει και ο κρόκος μαζί με το ασπράδι.

Εντάξει αστειεύομαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...