Razor_7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και πύρες και μπύρες. Τελικά δεν είναι καλό, από τις τρύπες φεύγει και ο κρόκος μαζί με το ασπράδι. Εντάξει αστειεύομαι. ^σχηματιστηκε περιεργο σχεδιο παντως και μιλησες και για τρυπες...
thant Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το μπεγλέρι μου. Από τότε που έκοψα το κάπνισμα είναι πάντα μέσα στην τσέπη μου..
p8denu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 μόλις πήρα έναν αυγοδιαχωριστή και συνειδητοποίησα την σημαντικότητα του Ένας εύκολος τρόπος και οικονομικός. https://m.youtube.com/watch?v=iAp8pEaWB1Y 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θα έλεγα κι εγώ το χαρτί κουζίνας γιατί κάνει για πολλές δουλειές, τα χαρτομάντηλα σε κουτί και μπορώ να πω ότι έχω κι ένα ψιλοκόλλημα με τα αντισηπτικά gel χεριών. Συνήθως παίρνω από τα jumbo κι έχω πάντα στο σπίτι αλλά και στο αυτοκίνητο. 1
theoritikos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Κόλλα, σελοτέιπ, μονωτική ταινία, και οτιδήποτε περιέχει κολλητικές ουσίες.
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έχετε κάποια προϊόντα που αν και συνηθισμένα σας είναι απαραίτητα; Φτιάχνοντας λιγο το σπίτι συνειδητοποιησα πχ οτι χωρίς χαρτί κουζίνας δε μπορώ να κάνω. Το χρησιμοποιώ αντι για χαρτοπετσέτα οταν τρωω. Στρωνω με αυτο το τραπέζι οταν τρωω και το σκουπιζω όταν τελειώνω. Άλλοτε το χρησιμοποιω και αντι πιάτου (όταν τρωω κατι στο χερι). Καθαριζω που και που τον πάγκο, τα τζάμια ή και το πατωμα αν πεσει κατι ψιλό. Μαζεύω κανένα νερό αν βαριεμαι να σφουγγαρισω. Το χρήσιμοποιω για μυξομαντιλο. Τυλιγω πράγματα για να μη μου σπασουν ή ακόμα και κανενα βιβλίο για να μη μου τσακίσουν οι γωνιες οταν το μεταφέρω. Και γιατι οχι χαρτοπετσετες, ωστε να μη χρειαζεται να κοβεις με το αλλο σου χερι?
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και γιατι οχι χαρτοπετσετες, ωστε να μη χρειαζεται να κοβεις με το αλλο σου χερι? Μέγεθος, αντοχή, έχει πολλά θετικά.
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέγεθος, αντοχή, έχει πολλά θετικά. Δηλαδη δεν υπαρχουν χαρτοπετσετες με μεγεθος, αντοχη και λοιπα θετικα? Ομοιως υπαρχουν χαρτια κουζινας κακης ποιοτητας. Εγω το χαρτι κουζινας το χρησιμοποιω μονο στη κουζινα, αντι πατσαβουρας. Για ολες τις αλλες δουλειες (και ειναι παρα πολλες) χρησιμοποιω χαρτοπετσετες. Συνηθως χαλαω ενα πακετο ανα δυο-τρεις μερες.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδη δεν υπαρχουν χαρτοπετσετες με μεγεθος, αντοχη και λοιπα θετικα? Ομοιως υπαρχουν χαρτια κουζινας κακης ποιοτητας. Εγω το χαρτι κουζινας το χρησιμοποιω μονο στη κουζινα, αντι πατσαβουρας. Για ολες τις αλλες δουλειες (και ειναι παρα πολλες) χρησιμοποιω χαρτοπετσετες. Συνηθως χαλαω ενα πακετο ανα δυο-τρεις μερες. Εντάξει, όπως βολεύεται ο καθένας! Εγώ τα παίρνω και τα δύο, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα θα διάλεγα το χαρτί κουζίνας.
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εντάξει, όπως βολεύεται ο καθένας! Εγώ τα παίρνω και τα δύο, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ένα θα διάλεγα το χαρτί κουζίνας. Kι εγω αν μου αρεσε να κοβω συνεχεια κρατωντας με το αλλο χερι αντι να παιρνω ετοιμο κομμενο επιπεδο χαρτι, το χαρτι κουζινας θα διαλεγα
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Kι εγω αν μου αρεσε να κοβω συνεχεια κρατωντας με το αλλο χερι αντι να παιρνω ετοιμο κομμενο επιπεδο χαρτι, το χαρτι κουζινας θα διαλεγα Αξίζει αυτή τη μικρή θυσία!
idomeneas7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οι χαρτοπετσέτες δεν έχουν την ίδια αντοχή εκτός και αν παίρνεις τίποτα πανάκριβες. Επίσης οι χαρτοπετσέτες τρίβονται πολύ εύκολα και λερώνουν αντί να καθαρίζουν αφήνοντας χνούδια. Οι λείες ειδικά είναι και ανατριχιαστικές στην επαφή με το δέρμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα