jkoukos Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Αρκει να μπορει να αντιληφθεις ποιος ειναι ο κουφος. Εγω μιλαω για ολο το χρονο, οχι μονο για τη περιοδο της ανανεωσης. Μάλλον σε χτύπησε ο καύσωνας των προηγούμενων ημερών. Πάρε βαθειά ανάσα, κάνε μια βόλτα να πάρεις αέρα τώρα που έπεσαν λίγο οι θερμοκρασίες και κάνε μας την χάρη, διαβάζοντας από την αρχή όλα σου τα μηνύματα και τι σου απαντάμε. Αν ακόμη έχεις διαφωνία, γράψε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ (όχι γενικά και αόριστα) ποια είναι αυτή με συγκεκριμένα παραδείγματα (άφησε έξω το ΚΟΤ-Α) και σε ποια επίσημα κείμενα στηρίζεται. Επεξ/σία 2 Αυγούστου από jkoukos
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, ekrepali είπε Εσύ στις 15 Ιουλίου έγραψες ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ότι αν κάποιος έχει ήδη υποβάλλει φορολογική δήλωση το 2025 και κάνει νέα αίτηση ΚΟΤ-Β, ότι θα τραβούσε τα στοιχεία της φετινής φορολογικής δήλωσης. Αυτό είπαμε ΔΕΝ ισχύει. Μην αλλαζεις αυτα που εχω πει, ειδικα οταν εχεις πει αλλα νταλλων. Ειπα οτι καποιες φορε η πλατφορμα καθυστερει να ενημερωθει με τα νεα στοιχεια, οπως συνεβη εδω με την ανακοινωση (δεδδηε την επα γιατι ειδα τη λαμπα και μπερδευτηκα, μιλαγα και σε ενα αλλο νημα περι δεδδηε😄) 21 ώρες πριν, jkoukos είπε Μάλλον σε χτύπησε ο καύσωνας των προηγούμενων ημερών. Πάρε βαθειά ανάσα, κάνε μια βόλτα να πάρεις αέρα τώρα που έπεσαν λίγο οι θερμοκρασίες και κάνε μας την χάρη, διαβάζοντας από την αρχή όλα σου τα μηνύματα και τι σου απαντάμε. δες δεξια, υπαρχει και δυο φορες μαλιστα ο κ. Μπεϊζανης. Σε σενα απευθυνεται με τη γνωστη ατακα Επεξ/σία 2 Αυγούστου από fitsoulas2024
jkoukos Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε δες δεξια, υπαρχει και δυο φορες μαλιστα ο κ. Μπεϊζανης. Σε σενα απευθυνεται με τη γνωστη ατακα Τις εξυπνάδες αλλού. Για την ταμπακιέρα κουβέντα δεν βγάζεις ούτε και απαντάς στα ερωτήματα. Και πως να βγάλεις ή να απαντήσεις, όταν δεν έχεις κάτι να στηριχτείς πάνω του παρά μόνον στην "εμπειρία σου" (δικά σου λόγια). 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Ειπα οτι καποιες φορε η πλατφορμα καθυστερει να ενημερωθει με τα νεα στοιχεια, οπως συνεβη εδω με την ανακοινωση Το ότι καθυστερεί η ενημέρωση είναι παντελώς άσχετο. Αρχίζω να πιστεύω ότι είτε έχεις σοβαρό θέμα κατανοήσεις των ελληνικών είτε τρολλαρεις ασύστολα.
ekrepali Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου On 15/07/2025 at 00:26, fitsoulas2024 said: Αλλη μια φορα λοιπον: Η πλατφορμα του κοτ τη στιγμη της αιτησης, διαβαζει τη δηλωση σου και αποφασιζει αναλογα. Αν δεν εχεις κανει ακομα θα διαβασει τη περσινη, αν εχεις κανει θα διαβασει τη φετινη. Το ιδιο ισχυει και για το κεα. 15/7 1o λάθος. Αυτό που γράφεις παρακάτω ΔΕΝ ισχύει για το ΚΟΤ-Β και ΚΟΤ-Γ. Η πλατφμόρμα ΔΕΝ αποφασίζει ανάλογα αν έχεις υποβάλλει ή όχι φορολογική δήλωση. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- On 15/07/2025 at 22:34, fitsoulas2024 said: Ναι, αν εχεις κανεις φορολογικη και κανεις αιτηση σημερα θα διαβασει τη φετινη δηλωση. 15/7 2ο λάθος. Πριν τις 22/7 για το ΚΟΤ-Β και ΚΟΤ-Γ διάβαζε την περσινή, ανεξάρτητα αν κάποιος είχε υποβάλλει νέα φορολογική. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- On 16/07/2025 at 03:19, fitsoulas2024 said: Αν εχεις κανει τη δηλωση σου θα διαβασει τη φετινη δηλωση. 16/7 3ο λάθος. Είπαμε πριν τις 22/7 διάβαζε την περσινή. Μετά τις 22/7 το σύστημα ενημερώνεται με τις φετινές δηλώσεις. ----------------------------------------------------------------- Σου εξηγώ λοιπόν τι είπες λάθος... On 01/08/2025 at 22:55, ekrepali said: Εσύ στις 15 Ιουλίου έγραψες ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ότι αν κάποιος έχει ήδη υποβάλλει φορολογική δήλωση το 2025 και κάνει νέα αίτηση ΚΟΤ-Β, ότι θα τραβούσε τα στοιχεία της φετινής φορολογικής δήλωσης. Αυτό είπαμε ΔΕΝ ισχύει. ...και τώρα παριστάνεις τον ανήξερο. On 02/08/2025 at 21:49, fitsoulas2024 said: Μην αλλαζεις αυτα που εχω πει, Δεν έχω αλλάξει αυτά που έχεις πει. Παρέθεσα ακριβώς παραπάνω, τρεις από τις πολλές ασυναρτησίες σου. Άμα δε θυμάσαι αυτά που έγραψες, τότε έχεις πρόβλημα. 1
ekrepali Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 15 minutes ago, BrunoB said: Ε ρε και ανοιξει το ΚΟΤ αυριο τι εχει να γινει Πέρυσι έληξαν οι δηλώσεις πάλι τον Ιούλιο, και η πλατφόρμα άνοιξε 13/8. Άμα πάρει και φέτος τόσες μέρες να κάνουν sync, θα'ναι για κλωτσιές. 1
adi32 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου ανοιξε αλλα βλεπω οτι για καποιον που ηταν φιλοξενουμενος καποιους μηνες το 2024 και μετα εμενε σε νοικι παλι λεει οτι δεν δικαιουται Δεν εχει ενημερωθει ακομα ή πρεπει να εισαι ολο το προηγουμενο ετος σε δικο σου σπιτι ?
ekrepali Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 3 hours ago, adi32 said: ή πρεπει να εισαι ολο το προηγουμενο ετος σε δικο σου σπιτι ? Θα έπρεπε όλο το έτος να ήσουν σε δικό σου σπίτι/α, με ενοίκιο ή δωρεάν παραχώρηση. Όχι φιλοξενία. 1
Oliver12 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:50 πμ 19 ώρες πριν, adi32 είπε ανοιξε αλλα βλεπω οτι για καποιον που ηταν φιλοξενουμενος καποιους μηνες το 2024 και μετα εμενε σε νοικι παλι λεει οτι δεν δικαιουται Δεν εχει ενημερωθει ακομα ή πρεπει να εισαι ολο το προηγουμενο ετος σε δικο σου σπιτι ? Ακόμη καί μία ημέρα, νά είσαι φιλοξενούμενος, το χάνεις το κοτ έτσι μου είχε είπε πέρυσι ο λογιστής μου.
adi32 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 πμ 6 λεπτά πριν, Oliver12 είπε Ακόμη καί μία ημέρα, νά είσαι φιλοξενούμενος, το χάνεις το κοτ έτσι μου είχε είπε πέρυσι ο λογιστής μου. Οτι ναναι ειναι οι ανθρωποι Δηλ ενας που ηταν φιλοξενουμενος 1 μερα το 2024 και μετα 1 μερα το 2025 δε θα παρει ποτε τιποτα ασχετα αν 2 χρονια παρα 2 μερες πληρωνε ενοικιο (Το chatgpt λεει οτι αν εισαι την πλειοψηφια των μηνων του ετους δεν δικαιουσαι . Δεν ξερω αν ευσταθει)
johnnyman Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 πμ (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2025 στις 9:43 ΠΜ, ekrepali είπε Άνοιξε σημερα Καλημερα!Το εκανα!ολα κομπλε,ευχαριστω! Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:36 πμ από johnnyman
ekrepali Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 πμ 1 hour ago, Oliver12 said: Ακόμη καί μία ημέρα, νά είσαι φιλοξενούμενος, το χάνεις το κοτ έτσι μου είχε είπε πέρυσι ο λογιστής μου. 47 minutes ago, adi32 said: (Το chatgpt λεει οτι αν εισαι την πλειοψηφια των μηνων του ετους δεν δικαιουσαι . Δεν ξερω αν ευσταθει) Αυτό που είπε ο λογιστής ισχύει. Το chat gpt βγάζει συμπεράσματα από διάφορες πηγές. @adi32 Λογικά αυτός που είχε φιλοξενηθει για καποιους μήνες, θα συμπεριλαμβάνεται στο νοικοκυριό του σπιτιού που τον φιλοξένησε;
Seldon40 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:12 μμ Ποιοι παροχοι αποδιδουν την εκπτωση του κοτ καθε μηνα; ξερω οτι η προτεργια την αποδιδει στον εκκαθαριστικο. Εχουμε καποια ενημερωση για ζενιθ η ελπεντισον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα