DGSI2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σε όλους,ξέρει κάποιος αν μπορώ να ταξιδέψω για Λονδίνο με ελληνική ταυτότητα νέα με λατινικούς χαρακτήρες εκτυπωμένους και όχι χειρόγραφους η χρειάζεται απαραίτητα και διαβατήριο?Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το αεροδρόμιο...είναι το stansted...ευχαριστώ.
UpToDate_ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σενγκεν ειμαστε , οποτε ναι μονο με ταυτοτητα. Αν ειχες διαβατηριο θα βοηθουσε μονο στο να περασεις στα μπαμ γιατι ο αστυνομικος δεν θα χρειαζοταν να γραφει γραμμα γραμμα με το χερι τα στοιχεια σου
GeorgeGK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πας κανονικά με ταυτότητα. Εμένα που ηταν και χειρόγραφη και δεν είχα θέμα. Βέβαια επειδή δεν ηταν σε πολύ καλη κατασταση μου είπε οκ αλλά να φροντισω μόλις γυρίσω να την αλλάξω. 2
BritGreek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σενγκεν ειμαστε , οποτε ναι μονο με ταυτοτητα. Αν ειχες διαβατηριο θα βοηθουσε μονο στο να περασεις στα μπαμ γιατι ο αστυνομικος δεν θα χρειαζοταν να γραφει γραμμα γραμμα με το χερι τα στοιχεια σου H Βρετανία δεν έχει υπογράψει τη συνθήκη Σέγκεν. Επειδή πηγαίνω συχνά, περνάς μεν, αλλά καθυστερείς. Εγώ έβγαλα ξανά διαβατήριο για να γλιτώνω την ταλαιπωρία. http://www.schengenvisainfo.com/schengen-visa-countries-list/ Για εκπαιδευτική εκδρομή που ρωτήσαμε, με συμμετοχή πολλών ατόμων, τόνισαν ότι απαιτείται διαβατήριο για όλους τους συμμετέχοντες.
DGSI2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Απο την ασφάλεια του αεροδρομίου μου είπαν πως υπάρχει διμερής συμφωνία με την Αγγλία για το σένγκεν γιατί η Αγγλια κανονικά δεν είναι μέσα στη συνθήκη,προβληματίζομαι μόνο για τις διαδικασίες της ryanair μήπως μου δημιουργήσουν πρόβλημα,τα 2 διαβατήρια που χρειαζόμαστε κοστίζουν 160 ευρώ..όσο το εισιτήριο δηλαδή και θέλω να τα αποφύγω.Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κράτηση για πάρω καλή τιμή και την δευτέρα που θα βγάλουμε νέες ταυτότητες με τους λατινικούς χαρακτήρες τυπωμένους να αλλάξω τα στοιχεία των ταυτοτήτων στην κράτηση...είναι μπέρδεμα η εταιρία αυτή και το live chat τους είναι για κλωτσιές.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
BritGreek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σε σχέση με αυτό που έγραψα πριν, εδώ https://www.gov.uk/uk-border-control/before-you-leave-for-the-ukλέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις ταυτότητες. Όσες φορές πήγα εγώ με ταυτότητα, πέρασα μεν, αλλά με καθυστέρησαν αρκετά κάποιες φορές, ειδικά με την παλιά ταυτότητα. Τώρα για την εκδρομή που ανέφερα, μάλλον μας έδωσε λάθος ή πολύ τυπικές πληροφορίες το πρακτορείο. Πάντως όσες φορές χρειάστηκε να νοικιάσω αυτοκίνητο, δεν μου νοίκιαζαν με την ταυτότητα. Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να βγάλεις διαβατήριο για να μην έχεις θέματα πουθενά.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Απο την ασφάλεια του αεροδρομίου μου είπαν πως υπάρχει διμερής συμφωνία με την Αγγλία για το σένγκεν γιατί η Αγγλια κανονικά δεν είναι μέσα στη συνθήκη,προβληματίζομαι μόνο για τις διαδικασίες της ryanair μήπως μου δημιουργήσουν πρόβλημα,τα 2 διαβατήρια που χρειαζόμαστε κοστίζουν 160 ευρώ..όσο το εισιτήριο δηλαδή και θέλω να τα αποφύγω.Επίσης δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κράτηση για πάρω καλή τιμή και την δευτέρα που θα βγάλουμε νέες ταυτότητες με τους λατινικούς χαρακτήρες τυπωμένους να αλλάξω τα στοιχεία των ταυτοτήτων στην κράτηση...είναι μπέρδεμα η εταιρία αυτή και το live chat τους είναι για κλωτσιές.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νομίζω ότι η ryanair χρεώνει για να αλλάξει στοιχεία.
yioula Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πας κανονικά με ταυτότητα. Εμένα που ηταν και χειρόγραφη και δεν είχα θέμα. Βέβαια επειδή δεν ηταν σε πολύ καλη κατασταση μου είπε οκ αλλά να φροντισω μόλις γυρίσω να την αλλάξω. ενταξη η χειρογραφη να την αλλαξεις αλλα αν η ταυτοτητα εχει φθαρει εξωτερικα καντε μια πλαστικοποιηση και θα την ... βλεπουν σαν καινουργια....
Iris_89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Επίσης, σε μέρη που χρειάζεται να δείξεις ID στην είσοδο, μην ξαφνιαστείς αν δεν σας αφήσουν. Πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν την πλαστικούρα μας και δέχονται μόνο διαβατήριο. 1
DGSI2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Επίσης, σε μέρη που χρειάζεται να δείξεις ID στην είσοδο, μην ξαφνιαστείς αν δεν σας αφήσουν. Πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν την πλαστικούρα μας και δέχονται μόνο διαβατήριο. Τι μέρη θα μπορούσαν να είναι αυτά?
Sellers Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγω περασα με ταυτοτητα γραμμενη στο χερι, ενα σταδιο πριν την αποσυνθεση, απο ''χερσαια συνορα'' (στην Μαγχη τελος παντων) και ερχομενος απο Αμστερνταμ που παντα ειναι πιο επιφυλακτικοι λογω ναρκωτικων. Οποτε θα ελεγα ναι, θα σε αφησουν.
GeorgeGK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ενταξη η χειρογραφη να την αλλαξεις αλλα αν η ταυτοτητα εχει φθαρει εξωτερικα καντε μια πλαστικοποιηση και θα την ... βλεπουν σαν καινουργια.... Μια κοπελα που έτυχε στην ίδια πτήση με μας είχε κανει αυτό που λες και δεν ξέρω πως αλλά το κατάλαβαν οτι την είχε πειράξει και δημιουργήθηκε θεμα. Οπότε καλυτερα αλλαγή σε τέτοια περιπτωση.
Adon1s Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οταν με το καλο βολέψει,βγαλτε απο ενα διαβατηριο που περναει απο παντου και ολα καλα.Λογικα και αλλου,αλλα στο Στάνστεντ τουλαχιστον που το πηρε το ματι μου,εχει 2 σειρες για ελεγχο διαβατηριων.Ο κλασσικος με τον υπάλληλο και ο contactless . Τα καινουρια διαβατηρια εχουν κατι σαν chip (υποθετω) και απλα το περνουσες απο μια συσκευη και προχωρουσες σε μιλισεκόντ. 1
defacer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Όσες φορές πήγα εγώ με ταυτότητα, πέρασα μεν, αλλά με καθυστέρησαν αρκετά κάποιες φορές, ειδικά με την παλιά ταυτότητα. Τώρα για την εκδρομή που ανέφερα, μάλλον μας έδωσε λάθος ή πολύ τυπικές πληροφορίες το πρακτορείο. Στις οργανωμένες εκδρομές με πολύ κόσμο το ζητάνε υποθέτω γιατί κανείς δε θέλει να περιμένουν 40 άτομα στη σειρά με ταυτότητες. 1
iCyd Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγω πριν κανα 10μηνο που πεταξα Θεσσαλονικη-Λονδινο και Λονδινο-Eδιμβουργο ημουν με ταυτοτητα με τυπωμενους χαρακτηρες και στα λατινικα δεν ειχα κανενα θεμα. Το μονο θεμα που ειχα ειναι οταν εφτασα Λονδινο δεν με αφηναν να περασω επειδη δεν εμοιαζα με τον τυπο στην ταυτοτητα Mου ζητησαν να δειξω καποιο αλλο εγγραφο,εδειξα το διπλωμα οδηγησης και εφυγα κυριoς .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα