Papakaliati Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Η αγγλική είναι από τις πιο δύσκολες γλώσσες να μάθεις σωστά λόγο του ότι έχει ότι να Ναι συνδυασμό γραμμάτων και προφοράς. Πχ interesting Δεν θα το προφέρεις ποτε ιντερεστινκ όπως και τα κουλά που γράμματα ήσυνδυασμόή προφέρεται διαφορετικά όπως four και house και το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν κάποια λογική ή κανόνες αλλά είναι αυθαίρετα. Θα διαφωνησω. Η αγγλικη ειναι απο η πιο ευκολη γλωσσες να μαθεις να μιλας σωστα χωρις να μενεις στην χωρα, απλα και μονο επειδη εχεις ερθει τοσο σε επαφη, αλλα και επειδη η γραμματικη της ειναι τοσο αστεια. Εχει καποιες ιδιαιτεροτητες, οπως shire, Edinburgh, και πολλα προφανως ακομη, αλλα μπορεις να μιλας σωστα το 98% των λεξεων χωρις καν να εχεις πατησεις ποδι στην χωρα. Φυσικα να μιλας αμερικανικα , οχι βρετανικα, με ενδεχομενος απαραδεκτη προφoρα και αμα δεν εχεις δει bbc ναι σου φανουνε παραξενα στο αυτι, αλλα ακομη και επαγγελματικη συνεννοηση θα βγαλεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 https://www.oxford-royale.co.uk/articles/learning-english-hard.html
Papakaliati Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 https://www.oxford-royale.co.uk/articles/learning-english-hard.html Το θεμα με τα Αγγλικα ειναι απλο. Μαθαινεις μια λεξη, πχ factory, wasch , και αυτο ητανε, μπορεις να την χρησιμοποιησεις. Δεν χρειαζεται να ξερεις ουτε το γενος της, ουτε με τη πτωση συντασσεται, ουτε πως πως κλινεται, ουτε τιποτα. Αυτο ειναι που κανει την γλωσσα ευκολη. 1
Iris_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τα Αγγλικά δύσκολα? Να γελάσω τώρα ή μετά? Και να μην ξέρεις, είσαι περιτριγυτισμένος από τα αγγλικά έτσι κι αλλιώς. Τι να πουν αυτοί που μαθαίνουν άλλες γλώσσες.. 1
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Να τα μιλήσεις 100% σωστά λογικά είναι δύσκολο, όπως όλες τις γλώσσες. Αλλά να συνεννοηθείς απλά μάλλον η πιο εύκολη είναι ή έτσι μας φαίνεται.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το θεμα με τα Αγγλικα ειναι απλο. Μαθαινεις μια λεξη, πχ factory, wasch , και αυτο ητανε, μπορεις να την χρησιμοποιησεις. Δεν χρειαζεται να ξερεις ουτε το γενος της, ουτε με τη πτωση συντασσεται, ουτε πως πως κλινεται, ουτε τιποτα. Αυτο ειναι που κανει την γλωσσα ευκολη. ναι απλα εχει απειρες μαλακιες που πρεπει να θυμασαι by heart! αν η γραμματικη απο μονη της κανει μια γλωσσα ευκολη πηγαινε μαθε οποιαδηποτε γλωσσα της Ασιας που δεν εχουν καν χρονους. Εξαιρουνται τα ιαπωνικα τα οποια εχουν διαφοετικα νουμερα αναλογα με το τι περιγραφεις
Papakaliati Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ναι απλα εχει απειρες μαλακιες που πρεπει να θυμασαι by heart! αν η γραμματικη απο μονη της κανει μια γλωσσα ευκολη πηγαινε μαθε οποιαδηποτε γλωσσα της Ασιας που δεν εχουν καν χρονους. Εξαιρουνται τα ιαπωνικα τα οποια εχουν διαφοετικα νουμερα αναλογα με το τι περιγραφεις Κατσε ρε συ, ποιες μαλακιες εχει που πρεπει να θυμασαι by heart, που δεν τα εχουνε ολες οι αλλες γλωσσες ανεξαιρετως; Οι Ασιατικες γλωσσες εχουνε ομως 2000 συμβολα ξερω και ανηκουν σε τελειως διαφορετικη οικογενεια γλωσσων. Τα αγγλικα εχουνε ιδια ριζα με τις λοιπες ευρωπαικες γνωσσες και επιπλεον εχουν απλοποιηθει συμαντικα με την παροδο των χρονων. Δεν θα συγκρινεις τα αγγλικα με τα κινεζικα, αλλα με τα γαλλικα, ιταλικα γερμανικα κτλ κτλ... Ουτε αναφερομαστε στο ποσο ευκολο ειναι ενας Κινεζος να μαθει αγγλικα, γιατι απλα δεν μπορουμε να ξερουμε. Αναφερομαστε στον μεσο Ελληνα ( η και Ευρωπαιο εφοσο η μητρικη του γλωσσα ειναι της ιδιας οικογενειας).
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κατσε ρε συ, ποιες μαλακιες εχει που πρεπει να θυμασαι by heart, που δεν τα εχουνε ολες οι αλλες γλωσσες ανεξαιρετως; Οι Ασιατικες γλωσσες εχουνε ομως 2000 συμβολα ξερω και ανηκουν σε τελειως διαφορετικη οικογενεια γλωσσων. Τα αγγλικα εχουνε ιδια ριζα με τις λοιπες ευρωπαικες γνωσσες και επιπλεον εχουν απλοποιηθει συμαντικα με την παροδο των χρονων. Δεν θα συγκρινεις τα αγγλικα με τα κινεζικα, αλλα με τα γαλλικα, ιταλικα γερμανικα κτλ κτλ... Καλά όλα τα σύμβολα νομίζω δεν τα ξέρουν ούτε οι ίδιοι οι Ασιάτες!
DGSI2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου δίνεις κατά το check in και όχι κατά την κράτηση. Στοιχεία δεν ζητά η κράτηση αν όμως πας για check in και η νέα ταυτότητα γράφει το "Χ" που είναι το αρχικό ενός επωνύμου με ch κι εσύ το έχεις δηλώσει με "x " νομίζω θα υπάρξει πρόβλημα,δεν ξέρεις πως θα το έχει περασμένο στα λατινικά το σύστημα της αστυνομίας και πως θα το τυπώσει στην ταυτότητα,πιθανότατα με ch αλλά πως να είσαι σίγουρος,,,αύριο βγάζουμε νέες ταυτότητες και λόγω του ότι παντρευτήκαμε αφού είχαν εκδοθεί οι παλιές μας γλυτώνουμε και και το κερατιάτικο παράβολο των 9 για κάθε μια γιατί άλλαξε η οικογενειακή μας κατάσταση. Παρεπιπτόντως οι δυσκολότερες γλώσσες του κόσμου είναι τα ελληνικά και τα κινέζικα...
epp Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ενα διαβατηριο βγαινει σε 4-6 εργασιμες και διαρκει για 5 ετη. Γιατι δεν βγαζεις εσυ (το λεω γιατι η ερωτηση σχετικα με το ταξιδι με ταυτοτητα στην χ,ψ χωρα βγαινει καθε μηνα) για να εισαι ανετος και ησυχος??
Iris_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ενα διαβατηριο βγαινει σε 4-6 εργασιμες και διαρκει για 5 ετη. Γιατι δεν βγαζεις εσυ (το λεω γιατι η ερωτηση σχετικα με το ταξιδι με ταυτοτητα στην χ,ψ χωρα βγαινει καθε μηνα) για να εισαι ανετος και ησυχος?? Σε 3 εργάσιμες βγαίνει πλέον. Οι περισσότεροι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 85 για την έκδοση του, γι' αυτό.
DGSI2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 85x2 στην συγκεκριμένη περίπτωση,,,όσο τα δυο εισιτήρια μετ' επιστροφής...δεν λέει.Αν μου περίσσευαν θα έβγαζα σίγουρα αλλά στην προκειμένη προτιμώ να τα έχω διαθέσιμα εκεί για να περάσουμε καλά. 1
Apoll Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Τα Αγγλικά δύσκολα? Να γελάσω τώρα ή μετά? Και να μην ξέρεις, είσαι περιτριγυτισμένος από τα αγγλικά έτσι κι αλλιώς. Τι να πουν αυτοί που μαθαίνουν άλλες γλώσσες.. Θα συμφωνήσω. Και άπαξ και ξέρεις πολύ καλά Αγγλικά (καμμία σχέση με proficiency κλπ απλά να τα μιλάς κάθε μέρα ως κύρια γλώσσα για κάμποσα χρόνια), τα Γαλλικά και Ισπανικά είναι πολύ εύκολες γλώσσες, ιδίως αν γνωρίζεις και την Ελληνική λόγο των διάφορων γενών των λέξεων και φωνετικών αλφάβητων. Κάτι που οι Αγγλόφωνες έχουν τρομερό πρόβλημα σχετικά. Ενώ με βάση τα Ελληνικά, όλες οι ανατολικές γλώσσες όπως τα Σύγχρονα Αραβικά είναι πάρα πολύ εύκολες. 1
beHappy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδια! Η δική μου ταυτότητα είναι με λατινικούς χαρακτήρες αλλά χειρόγραφη και ξεκινάει από Φ (το λέω επειδή έχω διαβάσει πολλά για τις ταυτότητες που ξεκινούν από Φ). Θέλω να ταξιδεψω στο Λονδίνο από Κύπρο και δε ξέρω αν θα έχω πρόβλημα. Ρώτησα στο αστυνομικό τμήμα και δεν ήταν σίγουροι αν θα έχω πρόβλημα ή όχι. Πήρα και στην αεροπορική εταιρεία και μου είπαν ότι θα με ταλαιπωρήσουν αρκετά με τη χειρόγραφη ταυτότητα. Μήπως κάποιος από έσας ταξίδεψε πρόσφατα στο Λονδίνο με χειρόγραφη ταυτότητα να μου πει πιο συγκεκριμένα από προσωπική του εμπειρία; Υ.Γ. Το διαβατήριο έχει λήξει και δεν έχω χρόνο να το ανανεώσω (στην πρεσβεία θέλουν περίπου 1 μήνα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα