vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Γιαυτο δουλεύει στο project islandwood Ελπίζω να πετύχει προσωπικά αν δε δω μεγάλη διαφορά στις εφαρμογές δε θα ξαναγορασω wp. Έχω πάρει smartphone και δεν μπορώ να κάνω συνέχεια υπαναχωρήσεις σε αυτό το κομμάτι. Το 99% των ελληνικών εφαρμογών δεν υπάρχει καν σε wp 1
Καρκίνος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ελπίζω να πετύχει προσωπικά αν δε δω μεγάλη διαφορά στις εφαρμογές δε θα ξαναγορασω wp. Έχω πάρει smartphone και δεν μπορώ να κάνω συνέχεια υπαναχωρήσεις σε αυτό το κομμάτι. Το 99% των ελληνικών εφαρμογών δεν υπάρχει καν σε wp Σε αυτό φταίνε οι καραβλαχοι developers που έχουμε στην ελλαδα. Που επειδή έχουν iPhone φτιάχνουν app για iOS android ενώ στη ελλαδα το WP OS ειναι δεύτερο.Και επίσης οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει από κοντα ειναι σε φάση "fvck ms" "M$ sucks" κλπ. Άνθρωποι για γέλια 1
evkar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 προσωπικά , το ερμηνεύω λίγο διαφορετικά .Είναι φανερό ότι το surface τραβάει , τα lumia δεν τραβάνε , οπότε τι να γίνει ρε παιδιά , η εταιρεία επικεντρώνεται στο πρώτο και παρατάει τα δεύτερα . Θα βγάλει και ένα surface phone με τιμή στο ......θεό , σαν απαραίτητο συμλήρωμα του tablet και θα στοχεύει στο επάνω , πολύ έπάνω κομμάτι της αγοράς . Για τους υπόλοιπους , προσευχηθείτε για όσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα υποστήριξης ,καμία τριετία , και μετά ......άντε στο καλό. Με τα νούμερα αυτά το τμήμα κινητών δεν είναι βιώσιμο , ό,τι και να λέμε ., 1
Καρκίνος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 προσωπικά , το ερμηνεύω λίγο διαφορετικά .Είναι φανερό ότι το surface τραβάει , τα lumia δεν τραβάνε , οπότε τι να γίνει ρε παιδιά , η εταιρεία επικεντρώνεται στο πρώτο και παρατάει τα δεύτερα . Θα βγάλει και ένα surface phone με τιμή στο ......θεό , σαν απαραίτητο συμλήρωμα του tablet και θα στοχεύει στο επάνω , πολύ έπάνω κομμάτι της αγοράς . Για τους υπόλοιπους , προσευχηθείτε για όσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα υποστήριξης ,καμία τριετία , και μετά ......άντε στο καλό. Με τα νούμερα αυτά το τμήμα κινητών δεν είναι βιώσιμο , ό,τι και να λέμε ., 1. Τα Lumia θα ειναι τα οικονομικά μοντελα για οποιον δεν μπορεί να πάρει surface phone2. Δεν μπαίνει μεσα από τα Lumia, αφού βγάζει παρα μα παρα πολλα λεφτά από το αντροιντ. Οποτε δεν την απασχολει ιδιαίτερα
vaggospat13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 προσωπικά , το ερμηνεύω λίγο διαφορετικά .Είναι φανερό ότι το surface τραβάει , τα lumia δεν τραβάνε , οπότε τι να γίνει ρε παιδιά , η εταιρεία επικεντρώνεται στο πρώτο και παρατάει τα δεύτερα . Θα βγάλει και ένα surface phone με τιμή στο ......θεό , σαν απαραίτητο συμλήρωμα του tablet και θα στοχεύει στο επάνω , πολύ έπάνω κομμάτι της αγοράς . Για τους υπόλοιπους , προσευχηθείτε για όσο γίνεται μεγαλύτερο διάστημα υποστήριξης ,καμία τριετία , και μετά ......άντε στο καλό. Με τα νούμερα αυτά το τμήμα κινητών δεν είναι βιώσιμο , ό,τι και να λέμε ., και το surface phone πάλι windows phone θα τρέχει οπότε το θέμα με τις εφαρμογές δε θα λυθεί. Αν το lumia 950 έτρεχε ότι εφαρμογές τρέχει και το ios, πιστεύω θαχε πολύ περισσότερες πωλήσεις, εγώ θα το χα πάρει πάντως.
sokinfragoul Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Διαβαστε την τελευταια προταση του αρθρου και ψαξτε το ποστ μου δυο μηνες πριν.δεν τους ενδιεφερε εξ αρχης το hardware κομματι.το ξεκινησαν με σκοπο να προωθησουν το software.τπτ αλλο.τους ενδιαφερει να προωθησουν τις εφαρνογες τους σε ολες τις πλατφορμες ανεξαρτητως λογισμικου. 2
Καρκίνος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 και το surface phone πάλι windows phone θα τρέχει οπότε το θέμα με τις εφαρμογές δε θα λυθεί. Αν το lumia 950 έτρεχε ότι εφαρμογές τρέχει και το ios, πιστεύω θαχε πολύ περισσότερες πωλήσεις, εγώ το χα πάρει πάντως. Το surface phone είπαν ότι θα ειναι μια κατηγορια μόνο του. Να έχει κατι που δεν έχουν οι άλλοι. Ότι εγινε με το surface.Οποτε θα τραβήξει κόσμο επάνω του για αρκετούς λόγους. Ήδη μεγαλοι developers δουλεύουν με το projectislandwood, αν ειναι οντως γρηγορος ο τρόπος, σίγουρα θα έχουμε αρκετές νεες αφαρμογες από το iOS. Επίσης αν βγει surface phone (κοντα στην άνοιξη λογικά) θα έχει ήδη το redstone update, η κάποιο διαφορετικο/καλυτερο. Διαβαστε την τελευταια προταση του αρθρου και ψαξτε το ποστ μου δυο μηνες πριν.δεν τους ενδιεφερε εξ αρχης το hardware κομματι.το ξεκινησαν με σκοπο να προωθησουν το software.τπτ αλλο.τους ενδιαφερει να προωθησουν τις εφαρνογες τους σε ολες τις πλατφορμες ανεξαρτητως λογισμικου.Ακριβώς, αφού τα Lumia τα βγάζει τσαμπα. Δεν χαλάει ουτε ενα δολάριο.Σημασια για αυτήν έχει να βρίσκεται παντού.
AlexKane Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Η ms θα πρέπει να πιέσει κάπως τους developer να φτάσουν τις εφαρμογές των άλλων 2 λειτουργικών, τουλάχιστον για τις 50 τοπ εφαρμογές ώστε να γίνει μια αρχή. Το είχε προσπαθήσει στο παρελθόν http://goo.gl/ahr9vk. Τώρα, ακόμα και εάν μειωθεί το κενό σχετικά με τις εφαρμογές (χλωμό), το lumia ως brand είναι πλέον εξαιρετικά κακόφημο στο καταναλωτικό κοινό. Αφήνει μια αίσθηση μιζέριας - αποτυχίας και οι καταναλωτές (στη συντριπτική τους πλειοψηφία) προσπαθούν να το αποφύγουν σα τον καρκίνο. Ώς εκ' τούτου, έχουν αρχίσει να σέρνονται φήμες για την κατάργηση του brand και την ενθυλάκωσή του στο πιό επιτυχημένο surface. http://goo.gl/0xs8D1 Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της msft, δυστυχώς για κάποιους δεν θα αποκτήσει ποτέ την κρίσιμη μάζα που απαιτούν τόσο οι developers όσο και οι καταναλωτές ώστε να ασχοληθούν με αυτό. Τέλος, σε σημερινό μίνι επικήδειο, γνωστή cheerleader του Redmond περιγράφει τόσο τις προτεραιότητες της msft, όσο και το ζοφερό μέλλον του WinMo https://goo.gl/KRbEqV. 1
χιωτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγω πιστεύω ότι τωρα με τα 10 θα φτιάξουν εφαρμογές θέλουν δε θέλουν διότι εταιρίες όπως Lenovo hp Samsung Toshiba acer κλπ όλες βγάζουν laptop tablet με windows 10 μόνο και μόνο που γίνεται αυτο όλοι θα αναγκαστούν να βγάλουν εφαρμογές Sent from my RM-1118_15207
georgepppo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο αυτα υπαρχουν ακομα θυματα που αγοραζουν win κιν;Τι να πει κανεις.Ποσο πιο καθαρα να το πουν δηλ; πήγαινε φτιάξε κανένα παστίτσιο και άσε την τεχνολογία..... αν η ms δεν άραζε τόσα χρόνια και έφτιαχνε ταυτόχρονα με την google την mobile πλατφορμα της και την μάθαινε ο κόσμος πριν μάθει το android θα σου λεγα που θα ήταν τώρα η google,γιατί αν τα wp τα δούλευε πολύς κόσμος και βλέπαν ότι πάνε σφαίρα και ανάπτυξη εφαρμογών θα υπήρχε και πιο "κοινωνικά αποδεκτά" θα ήταν γιατί δεν είναι όλοι advanced χρήστες,βλέπεις διάφορους μεγάλους να λένε που να το μάθεις αυτό το διαστημόπλοιο τώρα και ξέρουν το android που μάθανε και δεν πάνε παραπέρα,για τον ίδιο λόγο το ubuntu δεν θα φτάσει ποτέ τα windows σήμερα όχι στις δυνατότητες αλλά στην αποδοχή απο τον κόσμο,γιατί πλέον ολοι δουλεύουν windows απο σχεδιαστές,λογιστές,μηχανικούς,δημόσιους υπαλλήλους,επιχειριματίες και κάθε λογής άνθρωπος..... όταν θες να πεις κάτι για ένα προιόν πρώτα πες μας και γιατί δεν θα το έπαιρνες εσύ και τι δεν σου αρέσει αλλιώς δείχνεις άσχετος......ας πεις ότι δεν σου αρέσει και ο dialer αλλά να τεκμηριώσεις αυτό που λες. Αν σπαταλουσαν ελαχιστο χρονο στο τμημα design των κινητων δεν θα ειχαν προβλημα οταν συνεχιζουν να βγαζουν τερμα πλαστικουρες με μεγαλα bezel τι περιμενουν? το βρήκες,ο μέσος καταναλωτής που δίνει 100 ευρώ(και δεν μιλάω για τα φιντάνια εδω μέσα) τα bezel και το πλαστικό θα κοιτάξει και δεν θα πάρει τα wp και όχι ότι δεν κολλάει το λειτουργικό. απλά οι περισσότεροι δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους windows phone,μέχρι και η μάνα μου που είναι άσχετη της πήρα το 535 δεν θέλει να το αποχωριστεί και είχε παλιά άλλα android των 200 ευρώ που κολλάγανε και αυτό των 89 ευρώ ω θεε πάει σφαίρα σαν android των 300+ ευρώ στο μενού και στα βασικά,μόνο σε παιχνίδια υστερεί απο άποψη ταχύτητας. 4
oldnew Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτό φταίνε οι καραβλαχοι developers που έχουμε στην ελλαδα. Που επειδή έχουν iPhone φτιάχνουν app για iOS android ενώ στη ελλαδα το WP OS ειναι δεύτερο. Και επίσης οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει από κοντα ειναι σε φάση "fvck ms" "M$ sucks" κλπ. Άνθρωποι για γέλια Τι ειναι το wp στην Ελλάδα? 2ο? 3ο ποιο ειναι, το android ή το ios? Αυτο ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των wp.. Τα αγοράζουν κατι τυποι που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και γραφουν οτι ναναι.. Στο τελος αποτελούν δυσφήμιση για το λειτουργικό με αυτα που γραφουν. Ουτε ειμαι κανας hater, εχω surface απο το οποίο ειμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Δεν μπορώ σε καμια περίπτωση να πω το ιδιο για τα wp. Σταματηστε να γραφετε ασυναρτησιες για καραβλαχους, μάρκετινγκ και πρασινα αλογα και γράψτε την αλήθεια. Οτι το λειτουργικό ως εχει σήμερα δεν τραβαει, εχει πρόβλημα. Εδω το παραδέχεται η ιδια η Microsoft, ενω και το 95% των χρηστών ειναι πολυ ή λίγο δυσαρεστημενοι. Ποιος φταιει γι αυτο, το μάρκετινγκ? Αμα δεν παραδεχομαστε οτι κατι δεν ειναι καλο, δε θα βελτιωθει ποτε. Αστω όπως ειναι αφου ειναι καλο και να δούμε για ποσο θα ζησει ακομα. 4
hackerW32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 τι εννοείς πλήρη windows; σαν και αυτά των υπολογιστών; Θαναι τρομερά λειταουργικα και παραγωγικά σε οθόνες κινητών, ειδικά όταν τρέχεις εφαρμογές που προορίζονται για υπολογιστές . αμα ηταν να περασουν απλα ενα λειτουργικο θα το ειχε κανει και η asus καιρο τωρα στο zenphone 2. με τις καταληλες πατεντες θα μπορεις να κανεις την δουλεια σου. τον υπολογιστη μου τον χρησιμοποιούσα στις 4.7" μεσω team viewer. εαν παιχτει optimize πχ για τις 5-6" τοτε θα κανει δουλεια. δεν μιλάω για ενα απλο port των windows. με το καταληλο software και hardware θα γίνουν θαυματα. 1
evkar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 μακάρι να έχετε δίκιο , γιατί ένας τρίτος παίκτης χρειάζεται οπωσδήποτε στην αγορά , αλλά η προιστορία της Ms δεν είναι και τόσο λαμπερή , βλέπε το κρέμασμα των χηστών με τα whs , αλλά και το θέμα με τα Wphone 7 . Τέσπα το μέλλον θα δείξει.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 τι εννοείς πλήρη windows; σαν και αυτά των υπολογιστών; Θαναι τρομερά λειταουργικα και παραγωγικά σε οθόνες κινητών, ειδικά όταν τρέχεις εφαρμογές που προορίζονται για υπολογιστές . Όσο το λειτουργείς σαν κινητό μπορεί να έχει ένα skin ας το πούμε σαν windows mobile και να τρέχει τις universal εφαρμογές. Ανά πάσα στιγμή όμως θα μπορείς να το συνδέσεις σε εξωτερική οθόνη και να τρέχεις κανονικές εφαρμογές για desktop windows. Εγώ κάτι τέτοιο περιμένω (και θέλω). Κάτι σαν το continuum αλλά χωρίς αντάπτορες και με πλήρες λειτουργικό. 1
fanourisfz6 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο αυτα υπαρχουν ακομα θυματα που αγοραζουν win κιν;Τι να πει κανεις.Ποσο πιο καθαρα να το πουν δηλ; αν τα δοκιμασεις θα αναθεωρησεις πολλα πραγματα και τα υπολοιπα λειτουργικα θα σου ξινηζουν (πρωην χρηστης και παθων με iphone and androint τωρα πια για κλησης ομιλιας τιποτα αλλο αυτα τα λειτουργικα ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα