Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4ος μάστορα....

Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος θα κάτσει να γράψει όοοολο αυτό στο search για να σε βρει??Με σκέτο "τεχνολογικά νέα" πάντως δεν σε είδα πουθενά...

• Like 3
Δημοσ.

4ος μάστορα....

Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος θα κάτσει να γράψει όοοολο αυτό στο search για να σε βρει??Με σκέτο "τεχνολογικά νέα" πάντως δεν σε είδα πουθενά...

Ε είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός τι να κάνουμε...χαχαχ.

Υπάρχουν δεκάδες τεχνολογικά sites ,αφου με και μ αυτο τον τρόπο στα πρωτα αποτελέσματα ,παλι καλά να λέω

Θα το αλλάξω πάντως το site μου σε 2-3 βδομάδες θα φτιάξω ένα template με wordpress.γιατί αυτό που είναι τώρα δεν είναι wordpress ,ουτε καν cms δεν είναι

Δημοσ.

3ο σε εμένα. Κατι άλλο. Αν δώσεις κανενα χαζο-δωράκι με κλήρωση (πχ. ενα powerbank των 10-15ε) πρακτικα διαφημιζεσαι δωρεάν και ανεβάζεις το site σου και αλλου (πχ σε sites διαγωνισμών).

Θέλεις να γίνεις insomnia στη θεση του insomnia;

Iznogoud.png

Πέρα από την πλάκα το site σου είναι καταδικασμενο σε αποτυχία.

Μα ολόκληρο forum χωρίς μπλαμπλα (και official off-topic thread);!

• Like 1
Δημοσ.

4ος μάστορα....

Aλλά τί σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος θα κάτσει να γράψει όοοολο αυτό στο search για να σε βρει??Με σκέτο "τεχνολογικά νέα" πάντως δεν σε είδα πουθενά...

Αυτο ακριβώς.

Δημοσ.

4ος σε εμενα..

off-topic:μου θυμησε τις μερες που ειχα και γω αρχισει ενα blog στα 14 πρεπει να ημουν και ειχα πριξει στα email το τοτε τροκτικο να με προβαλουν..μετα απο 2-3 mail που τους εστειλα βαρεθηκανε μαλλον και εκαναν αναρτηση το blog μου..και απο εκει που ειχε 2-3 online βλεπω στα 700 ατομα να ειναι μεσα και τρελαθηκα χαχα ωραιεες μερες

• Like 3
Δημοσ.

4ος σε εμενα..

off-topic:μου θυμησε τις μερες που ειχα και γω αρχισει ενα blog στα 14 πρεπει να ημουν και ειχα πριξει στα email το τοτε τροκτικο να με προβαλουν..μετα απο 2-3 mail που τους εστειλα βαρεθηκανε μαλλον και εκαναν αναρτηση το blog μου..και απο εκει που ειχε 2-3 online βλεπω στα 700 ατομα να ειναι μεσα και τρελαθηκα χαχα ωραιεες μερες

χιχιχιχχιχιχχι χαχαχαχ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...