BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πρωτα πρεπει να μαθεις τι ειναι seo, backlinking, panda/penguin και ολα τα σχετικα περι seo. Το τι βλεπει ο καθενας δεν νομιζω οτι εχει και τοση σημασια. Και η iris τα βλεπει αλλιως γιατι το region της εχει σελιδες με καλυτερο seo απτο δικο σου. Τωρα σοβαρα θα μου κανεις εσυ μαθήματα περι seo.αστο
curiositykilledme Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 αμα τα ξερεις ολα τοτε η αληθινη ερωτηση ειναι γτ εκανες topic 2
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 τι εννοείς λάθος αναζήτηση. techgame.gr έγραψα στο google (βέβαια έβαλα και www αλλά το δοκίμασα και χωρίς αυτό) και μου το βγάζει πρώτο Δες ξανά το πρώτο post: Γραψτε στο google "τεχνολογικά νέα υπολογιστών και gaming" 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 αμα τα ξερεις ολα τοτε η αληθινη ερωτηση ειναι γτ εκανες topic Αστο πιτσιρίκο άστο!
Miracle Worker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πάντως το quiz δε δουλεύει. Όλα λάθος τα βγάζει.
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δες ξανά το πρώτο post:Ναι οκ μαλακια μου. Δεν διάβασα καλά το θέμα και πήγα και έψαξα κατευθείαν την σελίδα οπότε λογικό να το βγάζει πρώτο. Πέμπτο το βγάζει σε μένα
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Πάντως το quiz δε δουλεύει. Όλα λάθος τα βγάζει. Ευχαριστω για την ενημερωση .θα το φτιάξω συντομα
stelios18120 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θελω να κανω ενα πειραμα μπορειτε να με βοηθησετε; δεν ξερω αν ειναι σωστο το iban μου. Θα τον βαλω εδω τον αριθμο και στειλτε μου απο 5 ευρω και θα σας πω αν τα ελαβα. στο ονομα καταθετη βαλτε το nickname σας. :p Blue_panther πλακιτσα 7
redhotstef Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ποιος ο λογος ύπαρξης άλλου ενα τεχνολογικού site; Αφού στο τέλος θα κλέβει πάλι λινκς από άλλου για τις ειδήσεις του. Ανταγωνίζεται το insomnia; Αν όχι, θέλει ενα μικρότερο κοινό και αν ναι γιατι;
Razor_7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 αμα τα ξερεις ολα τοτε η αληθινη ερωτηση ειναι γτ εκανες topic Κοιταω την απαντηση,κοιταω μετα και το ονομα... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ΝΑΙ ΡΩΤΑΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ !!!ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ? ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΕΜΕΝΑ! 2
Razor_7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 ΝΑΙ ΡΩΤΑΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ !!!ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ? ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΩ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΕΜΕΝΑ! Εσενα ρε...ακου Θεοδοσακης.Ουτε για τσιχλες στο περιπτερο δεν πας με τετοιο ονομα.Εισαι και ρουβιτσος μηπως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις