Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από αν@μαλους τί περίμενες?? αν@μαλίτσες!!! ;)

Στοιχημα θα σου σβησουν το post (τον ειπες ανομ@λο) η νεα ταξη πραγματων δεν σου δινει δικαιωμα να εκφραζεσαι ετσι,θεωρειτε επιθεση!  :D

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στοιχημα θα σου σβησουν το post (τον ειπες ανομ@λο) η νεα ταξη πραγματων δεν σου δινει δικαιωμα να εκφραζεσαι ετσι,θεωρειτε επιθεση!  :D

Ας κάνουν και μπαν...απλά δεν κρατήθηκα γιατί το παρουσίασε πολύ νορμαλ και φυσιολογικά το όλο πράγμα...ας κρατάμε έστω και λίγο τους τύπους σε κάτι το οποίο είναι αφύσικο.Και όπως ο συγκεκριμένος σε κάθε θέμα τονίζει την ιδιαιτερότητά του αυτή, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχόμαστε ως κάτι φυσιολογικό.Και δεν έβρισα...ούτε έθιξα...αλλά ας σταματήσουμε εδω γιατί είναι οφτόπικ!!

• Like 1
Δημοσ.

Στοιχημα θα σου σβησουν το post (τον ειπες ανομ@λο) η νεα ταξη πραγματων δεν σου δινει δικαιωμα να εκφραζεσαι ετσι,θεωρειτε επιθεση! :D

Μιλάει ο τύπος με εικόνα την confederate flag...

Oh yeah

Δημοσ.

Ας κάνουν και μπαν...απλά δεν κρατήθηκα γιατί το παρουσίασε πολύ νορμαλ και φυσιολογικά το όλο πράγμα...ας κρατάμε έστω και λίγο τους τύπους σε κάτι το οποίο είναι αφύσικο.Και όπως ο συγκεκριμένος σε κάθε θέμα τονίζει την ιδιαιτερότητά του αυτή, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχόμαστε ως κάτι φυσιολογικό.Και δεν έβρισα...ούτε έθιξα...αλλά ας σταματήσουμε εδω γιατί είναι οφτόπικ!!

Και εγω ετοιμαζομαι για ban. Μονοι τους καρτωνονται για την φυσιολογικοτητα τους και για το πως μπορουν να μεγαλωνουν παιδια καλυτερα κ απο μας! ο κοσμος δεν ειναι ηλιθιος απλως πλεον δεν υπαρχει ελευθερια να εκφραζομαστε κατα οποιαςδηποτε <<ομαδας>> (ξερεις,ρατσιστες,ομοφοβικοι κλπ) 

Δημοσ.

Γεμίσαμε ομοφοβικούς, κομπλεξικούς, ψεκασμένους χριστιανοταλιμπαν. Μάλλον ο μουλας του Πειραια δεν έχει κατήχηση σήμερα και βγήκαν παγανιά στο forum,

Δημοσ.

Μιλάει ο τύπος με εικόνα την confederate flag...

Oh yeah

Και? επειδη μου αρεσει ο νοτος μου εβγαλες ταμπελα ε? εχω φιλαρακι μαυρο κολληταρι να ξερεις.

Δημοσ.

Και? επειδη μου αρεσει ο νοτος μου εβγαλες ταμπελα ε? εχω φιλαρακι μαυρο κολληταρι να ξερεις.

Στα @@ μου

Φιλικά

• Like 6
Δημοσ.

Γεμίσαμε ομοφοβικούς, κομπλεξικούς, ψεκασμένους χριστιανοταλιμπαν. Μάλλον ο μουλας του Πειραια δεν έχει κατήχηση σήμερα και βγήκαν παγανιά στο forum,

Μιλας στον μεγαλυτερο αθεο που μπορει να υπαρξει! η καραμελιτσα νοστιμη?

Στα @@ μου

Φιλικά

me too! 

Δημοσ.

Πιο καλή από αυτήν που δίνουν σε εσένα στην Τ.Ο.

Ελα να μου το κανεις πιο λιανα απο κοντα (να με γνωρισεις και να συζητησουμε) αλλιως δεν με ξερεις δεν σε ξερω οποτε το σκασμο

Δημοσ.

Ελα να μου το κανεις πιο λιανα απο κοντα (να με γνωρισεις και να συζητησουμε)

Δεν συζητώ με δίποδα που έχουν συμπεριφορά ουραγκοτάγκου.

αλλιως δεν με ξερεις δεν σε ξερω οποτε το σκασμο

Ειδάλως;

Δημοσ.

Δεν συζητώ με δίποδα που έχουν συμπεριφορά ουραγκοτάγκου.

Ειδάλως;

Σε εβρισα εγω ρε κατακαθι? πμ μυνημα και ελα να τα βρουμε τα ειδαλως. απλα πραγματα 

Δημοσ.

εχετε αναφερθει αμφοτεροι ,και ελεος πλεον , αν πχ καποιος δεν του αρεσουν οι gay δηλωσεις δεν ειναι ομοφοβικος και δεν ειναι ρατσιστης κλπ κλπ ,οπως και καποιος που το παιζει φιλελευθερος θα θελα να ξερω σε αλλες περιστασεις τι θα εκανε,

παραδειγμα η ευρωπαικη ενωση με τους μεταναστατες roger that και σκοτωθειτε αφοβα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...