Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω είναι πως αν χαθεί το πείραγμα και το χιούμορ σε μία σχέση (εκτός από την επικοινωνία κτλ) πραγματικά δεν έχει νόημα. Τουλάχιστον αυτά είναι εξίσου σημαντικά για μένα.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτός με τη λευχαιμία;

Δεν ξερω αν ειναι πιο τρομερη η λευχαιμια ή οταν τα κοντερ του μεσα σου εχουν πιασει το μειον απειρο.

Δημοσ.

Μπορώ να κουβεντιάσω το οτιδήποτε με τη γυναίκα μου, από το να είμαστε εντελώς χαλαροί (ή και γελοίοι) μέχρι και το πιο σοβαρό θέμα, Αυτό εξαρτάται από τη στιγμή και την διάθεση. Αρκετές φορές επίσης με τον/την σύντροφο σου -δεδομένου ότι υπάρχει απόλυτη οικειότητα- δεν χρειάζεται να πολυμιλάς, επικοινωνείτε και με πιο προσωπικό τρόπο.

Δημοσ.

Δεν το καταλαβα αυτο με την λευχαιμια.

Το ζωο το ορθιο βρηκε περισταση να ειρωνευτει επειδη προφανως κατι δεν του αρεσε απο αυτα που ειπα στο θεμα αυτο, εξου και οι γελοιες κρεμαλες..το φιλαρακι με την λευχαιμια το ανεφερα εγω χτες (και λαθος μου) σε αλλο θεμα.

Δημοσ.

Με τον άντρα μου μιλάμε πολλές φορές μέσα στην ημέρα όσο δεν είμαστε μαζί (3 φορές στάνταρ είτε μέσω τηλ,sms,facetime κοκ).Ουσιαστικά είμαστε χώρια καθημερινά περίπου 9 με 10 ώρες όσο είμαστε στη δουλειά.Συνήθως εγώ γυρνάω νωρίτερα σπίτι (κανα μισάωρο με τρια τέταρτα φάση).

Τα κοινά θέματα:

Χιούμορ,νέα της ημέρας,ειδησεογραφία,κλασικά LGBT ζητήματα,για τον γιο,μαγείρεμα,δουλειές σπιτιού,πολιτική.

Τα θέματα που ανοίγω εγώ κ τα υπομένει αυτός:

Τον πρήζω για τον καιρό,δυσφημώ την Ελλάδα κ όλο προσπαθώ να τον ψήσω για κάνα πάρτι με ούζα (ενίοτε τον ψήνω)

Τα θέματα που ανοίγει αυτός κ κόβω φλέβα εγώ:

Tα κουλά του με την Σιχ φιλοσοφία,θρησκεία κοκ (κάνω τον μαλάκα πάντα),μπολιγουντ,software/hardware fixations του κ αποθέωση της Ινδίας γενικότερα.

Επίσης μια κοινή ''δραστηριότητα'' είναι το κλανίδι που πέφτει αβέρτα κουβέρτα κ ελεύθερα στο σπίτι.Από την άλλη ίσως φταίει οτι είμαστε κ οι δυο άντρες κ ιδιαίτερα χυμαδιά αμφότεροι.

Δημοσ.

Με τον σύντροφο σου πάνω απ όλα πρέπει να είστε φίλοι....αν είστε φίλοι...πάντα θα βρίσκετε κάτι να πείτε...αν τελειώσει αυτό...χαιρετίσματα στην σχέση...

Δημοσ.

Με τον άντρα μου μιλάμε πολλές φορές μέσα στην ημέρα όσο δεν είμαστε μαζί (3 φορές στάνταρ είτε μέσω τηλ,sms,facetime κοκ).Ουσιαστικά είμαστε χώρια καθημερινά περίπου 9 με 10 ώρες όσο είμαστε στη δουλειά.Συνήθως εγώ γυρνάω νωρίτερα σπίτι (κανα μισάωρο με τρια τέταρτα φάση).

Τα κοινά θέματα:

Χιούμορ,νέα της ημέρας,ειδησεογραφία,κλασικά LGBT ζητήματα,για τον γιο,μαγείρεμα,δουλειές σπιτιού,πολιτική.

Τα θέματα που ανοίγω εγώ κ τα υπομένει αυτός:

Τον πρήζω για τον καιρό,δυσφημώ την Ελλάδα κ όλο προσπαθώ να τον ψήσω για κάνα πάρτι με ούζα (ενίοτε τον ψήνω)

Τα θέματα που ανοίγει αυτός κ κόβω φλέβα εγώ:

Tα κουλά του με την Σιχ φιλοσοφία,θρησκεία κοκ (κάνω τον μαλάκα πάντα),μπολιγουντ,software/hardware fixations του κ αποθέωση της Ινδίας γενικότερα.

Επίσης μια κοινή ''δραστηριότητα'' είναι το κλανίδι που πέφτει αβέρτα κουβέρτα κ ελεύθερα στο σπίτι.Από την άλλη ίσως φταίει οτι είμαστε κ οι δυο άντρες κ ιδιαίτερα χυμαδιά αμφότεροι.

Παρτυ με ουζα ε? και εχεις και παιδι!.. αι απο κει ρε! καλα σας κραζουν μετα και θελετε και δικια μετα. Και μην με αρχισεις τωρα πως γινονται και στα straight ζευγαρια και παπ@ριες τωρα καραμελες. Α ρε που βαδιζουμε...

• Like 2
Δημοσ.

Παρτυ με ουζα ε? και εχεις και παιδι!.. αι απο κει ρε! καλα σας κραζουν μετα και θελετε και δικια μετα. Και μην με αρχισεις τωρα πως γινονται και στα straight ζευγαρια και παπ@ριες τωρα καραμελες. Α ρε που βαδιζουμε...

από αν@μαλους τί περίμενες?? αν@μαλίτσες!!! ;)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...