Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ανηκω ΠΟΥΘΕΝΑ! Αλλα ενα πραγμα που δεν γουσταρω ειναι οι απροσωπες επιθεσεις! δεν σε προσεβαλα! και ουτε λειτουργω οπως νομιζεις! Γνωρισε το ατομο μου και μετα βγαλε συμπερασματα! προσκαλεση σου εκανα οχι επιθεση!

Για να το λήγουμε γιατί έχουμε βγεί ΠΟΛΥ offtopic και δυστυχώς γ@μησαμε το νήμα.

Προφανώς και δεν σε γνωρίζω. Δεν σχολιάζω εσένα αλλά τα γραφόμενα σου. Σε forum είμαστε, άγνωστοι, οπότε ο καθένας κρίνεται από το τι γράφει. Χαίρομαι αν δεν ανήκεις πουθενά όπως λες, καλό στον εαυτό σου κάνεις. Από κει και πέρα το "κατακάθι" που είπες και το "σκασμός" τα προσπερνώ, i don't give a damn, αλλά θα ήταν πιο συνετό να είσαι λίγο πιο ψύχραιμος. Προσωπική μου άποψη. Τέλος από εμένα διότι το ξεσκίσαμε.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εχετε αναφερθει αμφοτεροι ,και ελεος πλεον , αν πχ καποιος δεν του αρεσουν οι gay δηλωσεις δεν ειναι ομοφοβικος και δεν ειναι ρατσιστης κλπ κλπ ,οπως και καποιος που το παιζει φιλελευθερος θα θελα να ξερω σε αλλες περιστασεις τι θα εκανε,

παραδειγμα η ευρωπαικη ενωση με τους μεταναστατες roger that και σκοτωθειτε αφοβα

Δεν σκοτονομαστε! ΟΛΟΙ ειμαστε Ανθρωποι! μακαρι να ζουσαμε ολοι αρμονικα! οι ιδιοτεροτητες θα υπαρχουν παντα! τα δικαιωματα μακαρι να ειναι ΟΛΑ τα ιδια! Υπαρχει ενα αλλα και μια παγιδα ομως! εγω τα βλεπω λιγο πιο σφαιρικα. (αυτο που ειπα για τον gay φιλο μας θα μπορουσα καλλιστα να το πω και για straight ζευγαρι!!!!)  

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σκοτονομαστε! ΟΛΟΙ ειμαστε Ανθρωποι! μακαρι να ζουσαμε ολοι αρμονικα! οι ιδιοτεροτητες θα υπαρχουν παντα! τα δικαιωματα μακαρι να ειναι ΟΛΑ τα ιδια! Υπαρχει ενα αλλα και μια παγιδα ομως! εγω τα βλεπω λιγο πιο σφαιρικα. (αυτο που ειπα για τον gay φιλο μας θα μπορουσα καλλιστα να το πω και για straight ζευγαρι!!!!)  

Ναι αλλά δεν το είπες και χρησιμοποιήσες ένα περίεργο (κατ' εμένα) ύφος που παρέπεμπε αλλού. Αν και το πρωτάρχικό μου μήνυμα πήγαινε κυρίως για τον cosmos001 (που είπε περί ανώμαλων και ανωμαλίτσες και μετά τα υπόλοιπα) και όχι για σένα. Anyway, κακώς τσίτωσα κι εγώ μαζί σου.

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν το είπες και χρησιμοποιήσες ένα περίεργο (κατ' εμένα) ύφος που παρέπεμπε αλλού. Αν και το πρωτάρχικό μου μήνυμα πήγαινε κυρίως για τον cosmos001 (που είπε περί ανώμαλων και ανωμαλίτσες και μετά τα υπόλοιπα) και όχι για σένα. Anyway, κακώς τσίτωσα κι εγώ μαζί σου.

Γραπτως λογος! λογικο!  :-D

Δημοσ.

Καλό θα είναι να μην κρίνουμε ενα βιβλίο απο το εξώφυλλο του. Γενικά αναφέρομαι σε όλους μας. Το ότι δεν συμφωνούμε όλοι με κάποιες απόψεις / προτιμήσεις κάποιων άλλων, δεν μας κάνει παλιανθρώπους.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...