Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Σε όσα site και αν έχω κοιτάξει δεν βρήκα αυτό το φίλτρο. Θέλω να βρω μαγαζιά 24 (σουβλατζίδικα κυρίως) σε όλη την αττική που να είναι 24ωρα. Σε e-food κτλπ που έχω ψάξει δεν λέει για 24ωρα ή για γενικά σε μια περιοχή. Πρέπει να ψάξεις μια μια και να μπαίνεις στις πληροφορίες του καταστήματος για να δεις ωράρια. 

Δημοσ.

Κεντρο ναι αλλά και περιφέρεια πχ Γλυφάδα, βούλα π να χει κ θαλασσα ή κάτι σε βουνό. Γενικά κάτι να ψάχνω ανάλογα με τις ορέξεις.

Όχι delivery, take away.

Δημοσ.

Κεντρο ναι αλλά και περιφέρεια πχ Γλυφάδα, βούλα π να χει κ θαλασσα ή κάτι σε βουνό. Γενικά κάτι να ψάχνω ανάλογα με τις ορέξεις.

Όχι delivery, take away.

χμμμμ...δυσκολο!Αλλα για να δουμε μηπως πει κανεις τιποτα!

Δημοσ.

Νταξ για σουβλάκια πάνω στην θάλασσα ξέρω δύσκολο πολύ :P 

Αλλά γενικά κάτι με φτηνό φαγητό με θέα. 

• Like 1
Δημοσ.

Νταξ για σουβλάκια πάνω στην θάλασσα ξέρω δύσκολο πολύ :P

Αλλά γενικά κάτι με φτηνό φαγητό με θέα. 

Παιρνεις 2 σουβλακια στο χερι,2 μπυρες και καλη παρεα και πας σε οποια θεα θελεις :P

• Like 5
Δημοσ.

Ζήκος στους καλογήρους. "Δεν παχαίνει, ομορφαίνει"

Γενικά στην πλατεία Καλογήρων έχει το χοιροστάσιο (Everest), τον Διόνυσο που πρέπει να κλείνει κανά 4 ωρο, το Ζήκο που είναι πατσατζίδικο, ίσως ακόμα κανά δυο.

Στη Γλυφάδα υπήρχε/υπάρχει η κρεπερί που είναι σαν περίπτερο, το πρώτο μπεργκεράδικο στην πόλη από τα 80's που έχει και βάφλες απέναντι από ένα σινεμά.

Δημοσ.

Εντάξει το ψιλόβρισκω παράλογο να είναι 24 ώρες ανοιχτό ενα μαγαζί fastfood. Δυσκολο και να εχεις και σταθερη ποιοτητα.

Ρε μπας και έχεις μπερδέψει τα fastfood με τα studio; :P

• Like 1
Δημοσ.

Ζήκος στους καλογήρους. "Δεν παχαίνει, ομορφαίνει"

Γενικά στην πλατεία Καλογήρων έχει το χοιροστάσιο (Everest), τον Διόνυσο που πρέπει να κλείνει κανά 4 ωρο, το Ζήκο που είναι πατσατζίδικο, ίσως ακόμα κανά δυο.

Στη Γλυφάδα υπήρχε/υπάρχει η κρεπερί που είναι σαν περίπτερο, το πρώτο μπεργκεράδικο στην πόλη από τα 80's που έχει και βάφλες απέναντι από ένα σινεμά.

Εκλεισε το everest. O διονυσος κλεινει τα βραδυα τα τελευταια χρονια. Η πιτα του παππου ειναι ανοιχτη μεχρι τις 03.00

Υπαρχει 24ωρο burger-αδικο απεναντι απο το athens metro mall, beat λεγεται. Ειναι αλυσιδα, εχει και αλλου

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειστε υπερβολικοι μαλλον υπαρχουν περισσοτερα απ οτι επρεπε για να αντεξουν

Ciao italia συγγρου και παγκρατι

Street hot dog παγκρατι ζωγραφου

Fetticio 24ωρο,πιατσα τυλιχτο κραταει αργα γλυφαδα

Ν.σμυρνη στην παλτεια 2 3 μαγαζια

Τουλ.3 24ωρο στον αλιμο

Ιμαλαια πασαλιμανι

3 4 αργυρουπολη /ανω γλυφαδα amam

Καλλιθεα θησεως κ πλατεια σιγουρα μερικα ακομη

Μια κρεπερι στην βαρη ,ζαχος(παλιοτερα εποχη κοντρες κρςταγε μεχρι αργα) πκαι το ζαχαροπλαστειο πρωτο βαρης

Αλυσιδες Έβερεστ beat/beato mcdonald μερακληδες

Και καντινες σε καθε κεντρικο σημειο.ολα αυτα χωρις να αναφερθουμε στο κεντρο

Επεξ/σία από kage
  • Like 3
Δημοσ.

Εκλεισε το everest. O διονυσος κλεινει τα βραδυα τα τελευταια χρονια. Η πιτα του παππου ειναι ανοιχτη μεχρι τις 03.00

Υπαρχει 24ωρο burger-αδικο απεναντι απο το athens metro mall, beat λεγεται. Ειναι αλυσιδα, εχει και αλλου

εντωμεταξύ και ο ζηκος στους καλογήρους που λεει , ουτε που θυμάμαι εδω και πόσους αιώνες εχει κλείσει !

το εβερεστ εγινε φούρνος ''μυλωνάς'' ειναι 24ωρο και εχει σουπερ πραγματάκια να φας σε σάντουιτς , σπανακοπιτοτετοια και γλυκα ..

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά εγώ μπαίνω σε οποιοδήποτε από τα νέα site on line delivery και βρίσκω πολλά μαγαζιά. Κοντά στο κέντρο τις Αθήνας έχει κανείς πρόσβαση σε σπελιστα, ,food spot 69, σουβλάκια ο Πέτρος Ανάλογα ποσό κέντρο είσαι έχει πολλά ακόμα. Επειδή όμως πέρσι κοιμόμασταν με την σχέση μου σε ξενοδοχεία μπορώ να σας πω ότι πιάνει και στα προάστια.

Δημοσ.

εντωμεταξύ και ο ζηκος στους καλογήρους που λεει , ουτε που θυμάμαι εδω και πόσους αιώνες εχει κλείσει !

το εβερεστ εγινε φούρνος ''μυλωνάς'' ειναι 24ωρο και εχει σουπερ πραγματάκια να φας σε σάντουιτς , σπανακοπιτοτετοια και γλυκα ..

δεν εχω παει ακομα το φουρνο μαου, για πες τι αξιζει να δοκιμασω απο σφολιατοειδη?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...