Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι εσυ που μπηκες, δεν ειναι θεμα ΠΣΚ.

Λοιπον θελω να νοικιασω διαμερισμα, προς δυαρι προσανατολιζομαι, στις περιοχες Παγκρατι,Ιλισια,Καισαριανη,Ζωγραφου,Γουδη και κοντα στο μετρο.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να νοικιασω για ενα 3μηνο 4μηνο μονο (εστω και προκαταβαλοντας ολο το ποσο) ή δε γινεται τυπικα;

Επισης δεδομενης και της εποχης και χωρις ιδιαιτερη εμφαση σε κατι καλο μια τιμη<200/μηνα ειναι λογικη;

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

Νομίζω πως αν το συμφωνήσεις με τον ιδιοκτήτη γίνεται, αλλά νομικά μάλλον δεν θα είσαι καλυμμένος αφού τόσο μικρό συμβόλαιο δεν έχει ισχύ.

(Με επιφύλαξη αυτά που γράφω, από δω τα έχω μάθει κι εγώ :) )

Δημοσ.

Κι εγω το διαβαζα εδω(https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/evangelos-margaritis/elixe-symvolaio-tis-misthosis-moy-ti-na-kano-meros-misthosi) που λεει για ελαχιστο μισθωμα 3ετων με προκαταβολη το πολυ 2μηνων, αλλα μου φαινεται παραλογο να μην μπορεις να κανεις ιδιωτικο συμφωνητικο για λιγοτερο χρονικο διαστημα,γι' αυτο ρωταω,μηπως εχει αλλαξει τπτ.

Δημοσ.

Κι εγω το διαβαζα εδω(https://www.lawspot.gr/nomika-blogs/evangelos-margaritis/elixe-symvolaio-tis-misthosis-moy-ti-na-kano-meros-misthosi) που λεει για ελαχιστο μισθωμα 3ετων με προκαταβολη το πολυ 2μηνων, αλλα μου φαινεται παραλογο να μην μπορεις να κανεις ιδιωτικο συμφωνητικο για λιγοτερο χρονικο διαστημα,γι' αυτο ρωταω,μηπως εχει αλλαξει τπτ στη νομοθεσια.

Αν ισχύει είναι παράλογο. Νομίζω πως μπορεί να γίνει μια δήλωση όταν φύγεις ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη απαίτηση, αυτό πρέπει να σε καλύπτει.

Δημοσ.

Μακαρι να βρεις συνεννοησιμο ιδιοκτητη..φαντασου η ανιψια μου ηθελε να μεινει 2 χρονια εδω και στην αρχη ξινιζε αυτος,τωρα για ενα τετραμηνο που θες εσυ..δεν ξερω.

Θα βρεις και με 200 ευρω ωραια σπιτακια..

Δημοσ.

Παγκράτι καισαριανη ζωγράφου βρίσκεις με 200, ΙΛΙΣΣΙΑ τα τσιμπάνε λιγο παραπάνω εφόσον θες κατι καλο (δυάρι αξιοπρεπές παει κανα 300αρι). Κανένας όμως δε δινει για τόσο μικρό χρονικό διάστημα γιατι θα του δώσεις 800€ και οι ζημιές που μπορει να προκύψουν να ειναι περισσότερες (Οχι απαραίτητα εξαιτίας σου).

Για τόσο μικρό διάστημα δες κάποιες εταιρείες που νοικιάζουν επιπλωμένα. Google it

Δημοσ.

για τοσο μικρο διαστημα,κανε μια υποχωρηση,οπως θα κανει και αυτος που θα στο νοικιασει,και δωσε περισοτερα.εκτος και αν βολευεσαι με καμια τρωγλη.διοτι μονο τρωγλη θα δεχτει να στη νοικιασει ο αλλος,για λιγοτερα απο 200 και τετραμηνο.

Δημοσ.

Εγω παντως δεν θα στο εδινα για 4 μηνες, ισα ανακατεμμα θα του προκαλεσεις και μετα παλι θα ψαχνεται, ενας τροπος να τον δελεασεις ειναι να του προσφερεις ή λιγο περισσοτερα απο οσα ζηταει ή να του προπληρωσεις καποια νοικια. 

Δημοσ.

Όντως βρίσκετε με 200 ευρώ γκαρσονιέρα/δυάρι (και δεν είναι τρώγλη φυσικά) ή συμπεραίνετε ότι κάπου εκεί θα είναι οι τιμές λόγω κρίσης;

Στον άξονα πάντως που ξεκινάει από Εξάρχεια/Νεάπολη και πάει Γκύζη-Αλεξάνδρας-Πανόρμου-Αμπελόκηποι-Μεσογείων-Αγία Παρασκευή δεν υπάρχει αυτή η τιμή.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...