Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου ειπε κανεις να μην σχολιαζεις καλε μου?Ναι ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει οπου θελει,θες να εισαι αθεος γουστο σου και καπελο σου,η ορθοδοξη χωρα που γεννηθηκες σου επιτρεπει να εισαι οτι θες.

Ε ναι, αφου σου είπα πως οι περισσότεροι χριστιανοί όταν δέχονται σχόλια για τις πεποιθήσεις τους διαμαρτύρονται πως περιορίζεται η ελευθερία τους.

Δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να καταργηθουν καποια ηθη και εθιμα μας επειδη δεν τα γουσταρετε καποιοι που κατεχετε την απολυτη αληθεια,ξερετε τα παντα..πφφφ...!

Ε εξήγησα ήδη γιατί θα το ήθελα. Αν δεν κατάλαβες κάτι συγκεκριμένο ή αν διαφωνείς σε κάτι μπορείς να το πεις.

Ως προς την κατοχή της απόλυτης αλήθειας:

Την απόλυτη αλήθεια την κατέχουν αυτοί που πιστεύουν σε θρησκείες και όχι αυτοί που δεν πιστεύουν.

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε με κατέστρεψε, δε παύει όμως να είναι κάτι που επιβάλλεται, οπότε το boldαρισμένο είναι άκυρο

Ας πιστεύει ο καθένας ό,τι γουστάρει, αρκεί η θρησκεία του να μην παρεμβαίνει στο κράτος και στη δικιά μου ζωή είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο

3 ατομα σε σχολειο στην καλαμαρια ετος 2000 δηλωσαν οτι δεν πιστευαν.. οι γονεις εβαλαν μια τζιφρα και δεν εκαναν ξανα ουτε προσευχη ουτε σε εκκλησια πηγαν..

και την ωρα των θρησκευτικων επαιζαν μπαλα χωρις απουσια με λοιπους αλλοθρησκους..

το οτι εσενα σε εξαναγκασε η "φαντοζομαι ορθοδοξη" οικογενεια σου που ηξερε "αν ηξερε" οτι δεν πιστευεις να παρακολουθεις θρησκευτικα και προσευχες δεν λεει τιποτα για τα σχολεια..

ή εσυ τοτε πιστευες και τωρα οχι.. "εσυ φταις που πιστευες τοτε"

ή φοβοσουν λογικα να πεις οτι εισαι αθεος.."παλι εσυ φταις"

ή οι γονεις σου ηθελαν να γινεις χριστιανος με το ζορι "αυτοι φταινε" 

πουθενα και ποτε δεν σου επεβαλλε η κοινωνια να πιστευεις..  

.. 

Δημοσ.

Το χειρότερο είναι όταν οι χριστιανόπληκτοι συνηθίζουν να το παίζουν και θύματα από πάνω.....

Απτη μία οι παπάδες έχουν καταπιέσει ανά τους αιώνες ότι ποιο ωραίο υπάρχει στη ζωή όπως την ελεύθερη σκέψη, την επιστήμη, τις απολαύσεις, τον έρωτα, και άλλες ελευθερίες, με την ηθικολογία τους... Από την άλλη βγαίνουν και κλαίγονται ότι καταργούντε τα γαμάτα τους έθιμα, όπως την απαγόρευση του προγαμιαίου σεξ γιατί είναι αμαρτία, ότι αφαιρούν το θρήκευμα απ' τις ταυτότητες (δηλαδή εκείνοι ΔΕΝ θέλουν να ισχύει η ανεξηθρισκεία), ότι δίνονται δικαιώματα στους αμαρτωλούς γκέι, ότι κοροιδεύουν το τρισμέγιστο Παστίτσιο, εεεεε Παϊσιο ήθελα να πω, τι γίνεται ρε φίλε όλοι τη πέφοτυν στο χριστιανισμό.....

Κλασική γυριστή, η οποία έγινε και σε αυτό το νήμα και σε πολλά άλλα του ινσόμνια.

Πραγματικά με αηδιάζει αυτή η κατάσταση εν έτη 2016

και για να μη ξεχνιόμαστε

Τα ρεβυθια σου μην ξεχασεις να φας..

Ο Χριστιανισμος οπως και η εννοια της ελευθεριας εχουν εκφυλιστει εντελως.

Δημοσ.

.. 

Έλα ρε μάγκα. Βαρύ επιχείρημα, θα το σκέφτηκες πολύ.

Αν είσαι δάσκαλος δημοτικού και φοβάσαι να πεις ότι είσαι gay, εσύ φταις. Πουθενά δε σου επιβάλλει η κοινωνία να μην το πεις.

Discuss.

• Like 1
Δημοσ.

Τα ρεβυθια σου μην ξεχασεις να φας..

Ο Χριστιανισμος οπως και η εννοια της ελευθεριας εχουν εκφυλιστει εντελως.

Εχεις να πεις κάτι πιο ουσιαστικό, σε αυτά που παρέθεσα, ανώριμη; Δωσε μας εσύ τον ορισμό της ελευθερίας (και του χριστιανισμού, λολ) και άσε το χιουμουράκι γιατί δεν πιάνει.

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν τον κατέστρεψε;

Αν εγώ μαθαίνω στο γιο μου από μικρό όποτε βλέπει γυναίκα να δείχνει 10 πόντους κρέας να της λέει "τι κόμματος είσαι μάνα μου" θα με πεις μαλάκα, ναι ή όχι; Και για ποιό λόγο, μιας και δεν έχω καταστρέψει κανέναν;

Χα χα, γελάσαμε.

Χαιρομαι που σε κανω και γελας αλλα που κολλαει το παραδεισμα σου αυτο, με την πρωινη προσευχη στα σχολεια και τον εκκλησιασμο 3 φορες τον χρονο?

Δημοσ.

Στα 25 είμαι

Γυμνάσιο-Λύκειο 8 χτυπούσε το κουδούνι, κανονικά σειρές προσευχή ανακοινώσεις full πρόγραμμα  :P

Για την εκκλησία θυμάμαι κάτι 3 ιεραρχών ή Χριστούγεννα φάση που χάναμε τις 2 πρώτες ώρες για να πάμε εκκλησία και υποτίθεται όσοι δεν πήγαιναν έπαιρναν απουσία (και καλά)

Αδερφέ στην έκατσαν άσχημα. Ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός καταργήθηκε από την δεκαετία του 80. Ο γυμνασιάρχης/λυκειάρχης μπορεί να αν θέλει να κάνει αλλά δεν σε υποχρεώνει να παραβρεθείς μπορείς κάλλιστα να πας στην τάξη σου και να κάτσεις στο θρανίο σου μέχρι να τελειώσει χωρίς να μπορεί ούτε να ρωτήσει για πιο λόγο δεν παίρνεις μέρος και αν ρωτήσει πέτα του κανένα δεν το επιτρέπει η θρησκεία μου και είσαι βασιλιάς. Καλού κακού θα ρωτήσω και ένα γνωστό λυκειάρχη βέβαια αλλά δεν νομίζω να επανήλθε.

Δημοσ.

Κοιτα εγω ειμαι άθρησκος για τους α,β λόγους αλλα εκτιμώ τους ανθρωπους που πιστεύουν συνειδητά στον χριστιανισμό η σε οποία θρησκεία γουστάρουν και εξηγούμε :θέλει ενα ζευγάρι να βαφτίσει το παιδί του ..καλα θα κάνει αρκεί να ξέρει γιατι το βαφτίζει !!!το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι πως θα ειναι ο στολιςμος !!αν ρωτήσεις τον περισσότερο κόσμο την σημασιολογία του κάθε στάδιου της βάφτισης ειμαι σίγουρος ότι δεν θα ξέρει τιποτα ..και το ΞΕΡΕΙΣ..

Και ειναι οι ίδιοι που αν τους πεις ότι δεν θες να βαφτίσεις το παιδί η ότι εισαι άθεος ..ειναι έτοιμοι να βάλουν τα γέλια η να πουν τι πράγματα ειναι αυτά!

Ο νονός ειναι υπεύθυνος για την καταχηση του παιδιού.Αναλαμβάνει την ευθύνη της χριστιανικής και Εκκλησιαστικής διαπαιδαγώγησης .πρεπει να το πήγαινει στην εκκλησία ..ποιος νονός σημερα το κάνει πανω απο 3 φορές ;;ΚΑΝΕΝΑΣ

Δημοσ.

Χαιρομαι που σε κανω και γελας αλλα που κολλαει το παραδεισμα σου αυτο, με την πρωινη προσευχη στα σχολεια και τον εκκλησιασμο 3 φορες τον χρονο?

Στο ότι είναι ηλίθιο να λες "α δεν καταστράφηκες οπότε πού είναι το πρόβλημα?"

Δημοσ.

Σου ειπε κανεις να μην σχολιαζεις καλε μου?Ναι ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει οπου θελει,θες να εισαι αθεος γουστο σου και καπελο σου,η ορθοδοξη χωρα που γεννηθηκες σου επιτρεπει να εισαι οτι θες.

Δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει να καταργηθουν καποια ηθη και εθιμα μας επειδη δεν τα γουσταρετε καποιοι που κατεχετε την απολυτη αληθεια,ξερετε τα παντα..πφφφ...!

Ρε συ anwnymh29, ποιος είπε να καταργηθούν; Δηλαδή γιατί πρέπει να βγάζετε πράγματα από το μυαλό σας συνέχεια;

Στην αρχή μίλησες για διωγμούς και δολοφονίες χριστιανών, τώρα λες ότι προσπαθούμε να καταργηθούν τα ήθη και τα έθιμα, ποιος λέει τέτοια πράγματα;

Δεν είπε κανείς να καταργηθούν. Είπαμε η μια ομάδα να μην επιβάλει κάτι στην άλλη με το ζόρι. Σου αναφέραμε 200 πράγματα τα οποία όλα τα προσπέρασες και συνεχίζεις με το "είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θες". Μα δεν είμαστε σου λέμε. Πάνε πες στον γκέι ότι γεννήθηκε σε δημοκρατική και ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Ο άλλος προχθές τους προέτρεπε να τους φτύνουν και να τους ξεφτιλίζουν όπου τους βρίσκουν, ο άλλος κρέμασε νταιλίκι στην πόλη του πανώ με τις ίδιες προτροπές, μαζεύονται προπηλακίζουν κόσμο έξω από τα θέατρα και δεν τους ακουμπάει κανείς, γαργάρα όλα αυτά;;;

Τα βλέπεις εσύ όλα αυτά ως "ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν τον ενοχλεί κανείς";;

Διαχωρισμός εκκλησίας κράτους! Κάντε ό,τι γουστάρετε, να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε!

Δεν θέλουμε ούτε να σας πληρώνουμε, ούτε να μας λέτε τι μπορούμε να δούμε, ούτε τι να ψηφίσουμε, ούτε τίποτα.

Δηλαδή είμαστε ελεύθεροι να πιστεύουμε και να ζούμε όπως μας αρέσει, αρκεί να συμφωνεί με τα δικά σας πιστεύω, αλλιώς ξύλο και δημόσιος εξευτελισμός; Είναι δυνατόν να μην βλέπεις όλα αυτά τα στραβά που γίνονται γύρω σου και να πιστεύεις ότι όλα είναι καλά;;; Με τους παπάδες που κρύβουν κάτω από το χαλί βιασμούς ανηλίκων στα ορφανοτροφεία τους; Που κάνουν κομπίνες και κλέβουν τεράστιες εκτάσεις του δημοσίου; Που βγαίνουν φωτογραφίες και προτρέπουν τα πρόβατα να ψηφίσουν ανθρώπους που έχουν μπει στην φυλακή για μίζες και απάτες; Δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα και κανέναν λόγο κάποιος να φωνάζει και να θέλει διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους;

• Like 2
Δημοσ.

Στο ότι είναι ηλίθιο να λες "α δεν καταστράφηκες οπότε πού είναι το πρόβλημα?"

Δλδ ειναι ισαξιο το Πατερ Ημων με το 10 ποντους κρεας που λες εσυ?  :ph34r:

Δημοσ.

3 ατομα σε σχολειο στην καλαμαρια ετος 2000 δηλωσαν οτι δεν πιστευαν.. οι γονεις εβαλαν μια τζιφρα και δεν εκαναν ξανα ουτε προσευχη ουτε σε εκκλησια πηγαν..

και την ωρα των θρησκευτικων επαιζαν μπαλα χωρις απουσια με λοιπους αλλοθρησκους..

το οτι εσενα σε εξαναγκασε η "φαντοζομαι ορθοδοξη" οικογενεια σου που ηξερε "αν ηξερε" οτι δεν πιστευεις να παρακολουθεις θρησκευτικα και προσευχες δεν λεει τιποτα για τα σχολεια..

ή εσυ τοτε πιστευες και τωρα οχι.. "εσυ φταις που πιστευες τοτε"

ή οι γονεις σου ηθελαν να γινεις χριστιανος με το ζορι "αυτοι φταινε" 

.. 

Έγινε μάγκα, εγώ φταίω

Κοίτα το δέντρο και χάσε το δάσος

Αδερφέ στην έκατσαν άσχημα. Ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός καταργήθηκε από την δεκαετία του 80. Ο γυμνασιάρχης/λυκειάρχης μπορεί να αν θέλει να κάνει αλλά δεν σε υποχρεώνει να παραβρεθείς μπορείς κάλλιστα να πας στην τάξη σου και να κάτσεις στο θρανίο σου μέχρι να τελειώσει χωρίς να μπορεί ούτε να ρωτήσει για πιο λόγο δεν παίρνεις μέρος και αν ρωτήσει πέτα του κανένα δεν το επιτρέπει η θρησκεία μου και είσαι βασιλιάς. Καλού κακού θα ρωτήσω και ένα γνωστό λυκειάρχη βέβαια αλλά δεν νομίζω να επανήλθε.

Δεν πήγαινα έτσι κι αλλιώς, όπως και σχεδόν όλο το σχολείο

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις, εννοείται ότι ήταν παπάτζες ορισμένων καθηγητών μήπως και πάνε περισσότερα άτομα

Δημοσ.

Δλδ ειναι ισαξιο το Πατερ Ημων με το 10 ποντους κρεας που λες εσυ?  :ph34r:

Να ρωτήσουμε το Θεό να μας πει αν είναι ισάξιο; Γιατί μεταξύ μας μπορεί να μη συμφωνήσουμε, just saying.

Επίσης όταν λες "ισάξιο" τι σημαίνει αυτό; Την αξία τη μετράς σε τι ακριβώς για να δεις αν είναι ίση;

Δημοσ.

Ρε συ anwnymh29, ποιος είπε να καταργηθούν; Δηλαδή γιατί πρέπει να βγάζετε πράγματα από το μυαλό σας συνέχεια;

Στην αρχή μίλησες για διωγμούς και δολοφονίες χριστιανών, τώρα λες ότι προσπαθούμε να καταργηθούν τα ήθη και τα έθιμα, ποιος λέει τέτοια πράγματα;

Δεν είπε κανείς να καταργηθούν. Είπαμε η μια ομάδα να μην επιβάλει κάτι στην άλλη με το ζόρι. Σου αναφέραμε 200 πράγματα τα οποία όλα τα προσπέρασες και συνεχίζεις με το "είσαι ελεύθερος να κάνεις ό,τι θες". Μα δεν είμαστε σου λέμε. Πάνε πες στον γκέι ότι γεννήθηκε σε δημοκρατική και ελεύθερη χώρα και μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Ο άλλος προχθές τους προέτρεπε να τους φτύνουν και να τους ξεφτιλίζουν όπου τους βρίσκουν, ο άλλος κρέμασε νταιλίκι στην πόλη του πανώ με τις ίδιες προτροπές, μαζεύονται προπηλακίζουν κόσμο έξω από τα θέατρα και δεν τους ακουμπάει κανείς, γαργάρα όλα αυτά;;;

Τα βλέπεις εσύ όλα αυτά ως "ο καθένας κάνει τις επιλογές του και δεν τον ενοχλεί κανείς";;

Διαχωρισμός εκκλησίας κράτους! Κάντε ό,τι γουστάρετε, να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε!

Δεν θέλουμε ούτε να σας πληρώνουμε, ούτε να μας λέτε τι μπορούμε να δούμε, ούτε τι να ψηφίσουμε, ούτε τίποτα.

Δηλαδή είμαστε ελεύθεροι να πιστεύουμε και να ζούμε όπως μας αρέσει, αρκεί να συμφωνεί με τα δικά σας πιστεύω, αλλιώς ξύλο και δημόσιος εξευτελισμός; Είναι δυνατόν να μην βλέπεις όλα αυτά τα στραβά που γίνονται γύρω σου και να πιστεύεις ότι όλα είναι καλά;;; Με τους παπάδες που κρύβουν κάτω από το χαλί βιασμούς ανηλίκων στα ορφανοτροφεία τους; Που κάνουν κομπίνες και κλέβουν τεράστιες εκτάσεις του δημοσίου; Που βγαίνουν φωτογραφίες και προτρέπουν τα πρόβατα να ψηφίσουν ανθρώπους που έχουν μπει στην φυλακή για μίζες και απάτες; Δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα και κανέναν λόγο κάποιος να φωνάζει και να θέλει διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους;

Δεν παραβλεπω τις βρωμιες της εκκλησιας ουτε τους αχρηστους θρησκευτικους ηγετες..ισα ισα που το διαχωριζω απο την αρχη.

Ο ηλιθιος που δεν θα σε αποδεχεται και θα σε φτυνει θα υπαρχει ειτε υπαρχει Χριστιανισμος ειτε οχι..Αυτα τα χαλια δεν τα υποστηριζει κανενας Χριστουλης,εχει εκφυλιστει η πραγματικη εννοια του Χριστιανισμου. 

Δημοσ.

Έλα ρε μάγκα. Βαρύ επιχείρημα, θα το σκέφτηκες πολύ.

πολυ ειρωνεια ρε φιλε.. χαλαρωσε θα παθεις και τιποτα.. στο θεμα εχεις να πεις κατι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...