Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσουμε το Θεό να μας πει αν είναι ισάξιο; Γιατί μεταξύ μας μπορεί να μη συμφωνήσουμε, just saying.

Επίσης όταν λες "ισάξιο" τι σημαίνει αυτό; Την αξία τη μετράς σε τι ακριβώς για να δεις αν είναι ίση;

Ισαξιο το παραδειγμα σου..το βρηκα εντελως ακυρο με αυτο που ρωτησα τον paoki ..

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν παραβλεπω τις βρωμιες της εκκλησιας ουτε τους αχρηστους θρησκευτικους ηγετες..ισα ισα που το διαχωριζω απο την αρχη.

Ο ηλιθιος που δεν θα σε αποδεχεται και θα σε φτυνει θα υπαρχει ειτε υπαρχει Χριστιανισμος ειτε οχι..Αυτα τα χαλια δεν τα υποστηριζει κανενας Χριστουλης,εχει εκφυλιστει η πραγματικη εννοια του Χριστιανισμου. 

Για πες πότε ήταν η πραγματική έννοια του χριστιανισμού; Τότε που διωκότανε η επιστήμη; Που το σεξ ήταν αμαρτία; Που γίνονταν πόλεμοι για να μαζεύει χρυσό το βατικανό και οι λοιποί; Διευκρίνισε τι γουστάρεις από το χριστιανισμό εσύ προσωπικά και πότε το είδες να εφαρμόζεται και να κάνει τον κόσμο καλύτερο

πολυ ειρωνεια ρε φιλε.. χαλαρωσε θα παθεις και τιποτα.. στο θεμα εχεις να πεις κατι?

αφού όποτε σας απαντάνε στο θέμα το ρίχνετε στην τρελίτσα

Δημοσ.

πολυ ειρωνεια ρε φιλε.. χαλαρωσε θα παθεις και τιποτα.. στο θεμα εχεις να πεις κατι?

Ναι, αυτό που είπα. Δε σου άρεσε και δεν έχεις απάντηση αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.

Ισαξιο το παραδειγμα σου..το βρηκα εντελως ακυρο με αυτο που ρωτησα τον paoki ..

Αφού το βρήκες άκυρο εσύ πάω να ξανασκεφτώ τις επιλογές που έκανα στη ζωή μου.

Σε επιχείρημα τίποτα παίζει; Να μας εξηγήσεις ας πούμε γιατί είναι άκυρο και γιατί αυτό που είπα πριν δεν είναι έτσι;

LOL just kidding, επιχείρημα. Το μόνο επιχείρημα που έχεις διατυπώσει είναι "εμένα δε με πειράζει άρα γιατί ζορίζεστε εσείς;"

Δημοσ.

Για πες πότε ήταν η πραγματική έννοια του χριστιανισμού; Τότε που διωκότανε η επιστήμη; Που το σεξ ήταν αμαρτία; Που γίνονταν πόλεμοι για να μαζεύει χρυσό το βατικανό και οι λοιποί; Διευκρίνισε τι γουστάρεις από το χριστιανισμό εσύ προσωπικά και πότε το είδες να εφαρμόζεται και να κάνει τον κόσμο καλύτερο

αφού όποτε σας απαντάνε στο θέμα το ρίχνετε στην τρελίτσα

Πηγαινε πες τα στο Βατικανο αυτα..τι να σου πω εγω. Η ορθοδοξια δεν πειραξε κανεναν και φυσικα των ανθρωπων τις μαλακιες δεν θα τις υποστει η ορθοδοξια.Ο χριστιανισμος διδασκει αγαπη..η υποκρισια σαφως και περισσευει.

Defacer δεν το'χω..δεν μπορω να συνεννοηθω μαζι σου , πεταξε μου αλλη μια αγγλικουρα με ολιγη θολουρα μεσα να ερθω στα ισια μου.

Δημοσ.

Ναι, αυτό που είπα. Δε σου άρεσε και δεν έχεις απάντηση αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά.

αν εσυ εχεις θεμα με τον γκει δασκαλο στο δημοτικο καλα να παθεις..  εγω τι να κανω?

και πως κολλαει αυτο στο να σου επιβαλλουν θρησκευτικα?

για την ιστορια ειχα γκει δασκαλο στο φροντιστηριο αγγλικων.. ευχομαι να το λυσαμε.. εκτος και αν εχεις καμια αλλη μειονοτητα στο μυαλο σου..

Έγινε μάγκα, εγώ φταίω

Κοίτα το δέντρο και χάσε το δάσος

εσυ κοιτας το δεντρο..  μπερδευεσαι..

δεν θυμαμαι οτομο σε κανενα απο τα 2 σχολεια που πηγα να δηλωνε αθεος και να το εβαζαν αλυσοδεμενο στο θρανιο..

βεβαια 3 μονο το δηλωσαν και πηραν απαλαγη και απο το μαθημα και απο παντου...

ουτε στον στρατο θυμαμαι αθεο να μπαινει για εκκλησιασμο.. ουτε και στην ορκωμοσια.. 

δεν εχω γραψει σε βιογραφικο για τα πιστευω μου, δεν με εχουν ρωτησει πουθενα, σε καμια σχολη, σε κανενα Αει, σε καμια δουλεια, σε καμια συνεντευξη, γυμναστηριο site κτλ

στην παλια ταυτοτητα ειχα στο θρησκευμα παυλα

εσενα δεν ξερω τι εκαναν και σου επεβαλλαν την θρησκεια.. 

• Like 1
Δημοσ.

Πηγαινε πες τα στο Βατικανο αυτα..τι να σου πω εγω. Η ορθοδοξια δεν πειραξε κανεναν και φυσικα των ανθρωπων τις μαλακιες δεν θα τις υποστει η ορθοδοξια.Ο χριστιανισμος διδασκει αγαπη..η υποκρισια σαφως και περισσευει.

όπως ήταν αναμενόμενο, μηδέν επιχειρήματα

b6247926f1bf8a652e1dc12052e36f17fc368d86

• Moderators
Δημοσ.

Ανωρυμη αν ο χριστιανισμός διδάσκει αγάπη τότε πως γίνεται οι χριστιανοί να βρίζουν και να ξεφτιλίζουν πχ τους ομοφυλόφιλους;

Εγώ πχ Δεν συμφωνώ με τις θρησκείες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι με το που βρω κάποιον θρησκόληπτο Ότι θα αρχίσω να Τον βριζω όπως έκανε η Εκκλησία με τούς ομοφυλόφιλους.

Το να λες ότι δεν βλέπει ο χριστιανισμός στη μορφή που υπάρχει στην Ελλάδα σήμερα σαν χριστιανή είναι σαν να Ρωτάς κάποιον βιγκαν αν το κρέας κάνει κακο. Προφανώς και δεν βλέπεις κάτι κακό γιατί είναι από τη μεριά που σε βολεύει. Αν όμως ήταν ανάποδα τότε θα σε ενοχλούσε που Δεν θα τα είχαμε όλα αυτά αλλά Δεν θα ενοχλούσε εμένα.

Στην τελική αυτό που λέμε είναι διαχωρισμός κράτους Εκκλησίιας όπως σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη και έσοδα της Εκκλησίας καθαρά από τους πιστούς το να πληρώνω εγώ την Εκκλησία είναι το ίδιο νταβατζιλικι με το να πληρώνω πχ την ερτ ενώ Δεν έχω καν τηλεόραση

Δημοσ.

Μια ομαδα Χριστιανων ξεφτιλιζει τους ομοφυλοφιλους,οπως και μια ομαδα ομοφυλοφιλων ξεφτιλιζουν την σεξουαλικη επιλογη τους. Δεν μπορω να επαναλαμβανομαι για την σημερινη μορφη του Χριστιανισμου και το παπαδαριο,αμα θες διαβασε παραπανω.

Ανωνυμη

Δημοσ.

Που τους είδες τους διωγμούς και τις σφαγές;;;;;

Αν δεις λίγο ειδήσεις στον κόσμο θα δεις διωγμούς και σφαγές, κανονικές σφαγές. Οι τζιχαντιστές πρώτο στόχο τους Χριστιανούς έχουν!

Απορία, έχει καταργηθεί η πρωινή προσευχή στα σχολεία που αναφέρθηκε πριν;

Δημοσ.

αν εσυ εχεις θεμα με τον γκει δασκαλο στο δημοτικο καλα να παθεις..  εγω τι να κανω?

για την ιστορια ειχα γκει δασκαλο στο φροντιστηριο αγγλικων.. ευχομαι να το λυσαμε.. εκτος και αν εχεις καμια αλλη μειονοτητα στο μυαλο σου..

εσυ κοιτας το δεντρο..  μπερδευεσαι..

δεν θυμαμαι οτομο σε κανενα απο τα 2 σχολεια που πηγα να δηλωνε αθεος και να το εβαζαν αλυσοδεμενο στο θρανιο..

βεβαια 3 μονο το δηλωσαν και πηραν απαλαγη και απο το μαθημα και απο παντου...

ουτε στον στρατο θυμαμαι αθεο να μπαινει για εκκλησιασμο.. ουτε και στην ορκωμοσια.. 

δεν εχω γραψει σε βιογραφικο για τα πιστευω μου, δεν με εχουν ρωτησει πουθενα, σε καμια σχολη, σε κανενα Αει, σε καμια δουλεια, σε καμια συνεντευξη, γυμναστηριο site κτλ

στην παλια ταυτοτητα ειχα στο θρησκευμα παυλα

εσενα δεν ξερω τι εκαναν και σου επεβαλλαν την θρησκεια.. 

Ναι επειδή αυτά ισχύουν τα τελευταία 20 χρόνια  (ο λόγος για τον οποίο κλάιγεστε ότι σαν ορθόδοξοι δέχεστε επίθεση κιόλας....χαχαχαχα) θες να μας πεις ότι η ορθόδοξη θρησκεία και εκκλησία ΔΕΝ ήταν επι αιώνες μια δύναμη στην πολιτική και τη κοινωνία που προσπαθούσε να κερδίσει επιροή με κάθε μέσο, και κυρίως με τη προβατοποίηση των πιστών της

Πιάνεστε από τη λέξη και απαντάτε ότι ναναι, και για την ταμπακιέρα τίποτα

Προφανώς η πολύ δουλειά που έχει κάνει το παπαδαριό είναι στα μυαλά, και έτσι εξηγούνται και οι απαντήσεις σας και το χάλι μεγάλου μέρους της θρησκόλυπτης ελληνικής κοινωνίας

Ανωνυμη

νευράκια νευράκια;

Δημοσ.

αν εσυ εχεις θεμα με τον γκει δασκαλο στο δημοτικο καλα να παθεις.. εγω τι να κανω?

Είναι χειρότερο από το να είναι κανείς ανόητος στ' αλήθεια να το παίζει ανόητος επίτηδες.

Εσύ πρώτος είπες στο παόκι "εσύ φταις" αν έχεις θέμα με την κουλτούρα της επιβολής των "θρησκευτικών" (στην πραγματικότητα διδασκαλία ΧΟ) στα σχολεία, και για να το στηρίξεις αυτό έδωσες και το μαργαριτάρι "ποιός σε εμπόδιζε να πεις τέρμα για μένα δε γουστάρω δεν είμαι Χριστιανός".

Αυτό που τον εμπόδιζε μπορεί να ήταν ο ίδιος λόγος για τον οποίο κάποτε αν δεν ήσουν παρθένα είχες πρόβλημα (στο τσακίρ κέφι σε έσφαζε και ο άντρας σου), ή που αν είχες μακρύ μαλλί σαν άντρας είχες πρόβλημα, ή αν είχες τατού, ή αν οι γονείς σου δεν ήταν παντρεμένοι μεταξύ τους, ή χίλια δύο άλλα πράγματα τα οποία στα χαρτιά δεν είναι πρόβλημα αλλά στην πράξη είναι, επειδή άσχετα με το τι λέει ο νόμος πάντα θα υπάρχουν αυτοί οι οποίοι θα σου κάνουν τη ζωή από δύσκολη μέχρι ακατόρθωτη επειδή δεν ταιριάζεις με τους κάλους που έχουν στον εγκέφαλο.

Ένας από αυτούς τους κάλους αναφέρθηκε ήδη στο thread, με το διευθυντή που υποσχόταν κόλαση στα παιδιά που δεν πάνε εκκλησία. Ένας άλλος από αυτούς τους κάλους είναι ότι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, το οποίο μας επιστρέφει στην αρχή της απάντησής μου.

Δε σε τιμά καθόλου να το παίζεις ανόητος λέγοντας πως αν εγώ σήμερα στην Ελλάδα ως δάσκαλος δηλώσω δημοσίως gay η επόμενη μέρα μου στο σχολείο θα εξελιχθεί όπως και η προηγούμενη. Ούτε και να το παίζεις ακόμα πιο ανόητος με το δάσκαλο αγγλικών: αν κάποιος έχει πρόβλημα με το gay δάσκαλο αγγλικών απλά στέλνει το παιδί του αλλού και τέλος, ενώ αν έχει πρόβλημα με το δάσκαλο του σχολείου αυτόματα αποκτά πρόβλημα και ο δάσκαλος ο ίδιος.

• Like 2
Δημοσ.

Αγάπη:

- Αν δεν είσαι όπως θέλω για 80 χρόνια ζωής θα βασανίζεσαι αιώνια.

- Κι αφού ξέρεις την τελική μου κατάληξη, σε περίπτωση η τελική μου κατάληξη είναι να βασανίζομαι αιώνια γιατί με έφτιαξες?
- Από αγάπη.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι επειδή αυτά ισχύουν τα τελευταία 20 χρόνια  (ο λόγος για τον οποίο κλάιγεστε ότι σαν ορθόδοξοι δέχεστε επίθεση κιόλας....χαχαχαχα) θες να μας πεις ότι η ορθόδοξη θρησκεία και εκκλησία ΔΕΝ ήταν επι αιώνες μια δύναμη στην πολιτική και τη κοινωνία που προσπαθούσε να κερδίσει επιροή με κάθε μέσο, και κυρίως με τη προβατοποίηση των πιστών της

Πιάνεστε από τη λέξη και απαντάτε ότι ναναι, και για την ταμπακιέρα τίποτα

Προφανώς η πολύ δουλειά που έχει κάνει το παπαδαριό είναι στα μυαλά, και έτσι εξηγούνται και οι απαντήσεις σας και το χάλι μεγάλου μέρους της θρησκόλυπτης ελληνικής κοινωνίας

νευράκια νευράκια;

Oχι απλα μια εμφαση στο νικ μου το οποιο εχετε σκοτωσει :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν διαβάσει κανας ξένος το παρόν θρεντ θα νομίζει ότι η Ελλάδα είναι θεοκρατική χώρα. Μόνο ότι δεν μαστιγώνονται άθεοι τις Κυριακές στους ναούς δεν έχει γραφτεί ακόμα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Κοντά ήμουν στο όνομα :-P

Το παπαδαριό είναι το κυριότερο τμήμα της θρησκείας μαζι με Τις Εκκλησίες. Οπότε Όταν κάνουν κάτι επηρεάζει όλη την φήμη της θρησκείας.

Είναι σαν να λες ότι έχεις ένα κατάστημα το οποίο δουλεύει με μαύρους και εσύ θα πεις είμαι φασιστρια αλλά μόνο εγώ Όχι οι υπόλοιποι και μετά περίμενε να μαζέψεις πχ μαύρους στο μαγαζί να δούμε πόσοι θα έρθουν

Τον παράδειγμα είναι για να σου δείξω ότι σε κοινότητες ή πράξη του ενός επηρεάζει και τούς άλλους

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...