Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, με έχει πιάσει πονόδοντος εδώ και 3 περίπου ώρες και δεν λέει να ηρεμήσει. Πήρα το μόνο φάρμακο που έχω εύκαιρο στο σπίτι (niflamol) αλλά δεν έχει κάνει τίποτα. Κάνω συνεχώς πλύση με ψιλοκρύο νερό κάθε 1 λεπτό για να μην πονάει. Μόλις το αφήσω για λίγο ο πόνος γίνεται ανυπόφορος. Περιμένω να ξημερώσει για να πάω στον γιατρό. Τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από υπομονή; Τώρα κάθομαι στο σαλόνι σαν τον χάρο και γράφω από το κινητό...

Δημοσ.

Θα πρότεινα να βρείς οδοντίατρο και να πας αύριο 8:00 το πρωί. Ως τότε καλή υπομονή. Μην βάλεις ουσίες ή ζεστό στην περιοχή και μην το πειράζεις.

Επίσης μην ξαπλώσεις οριζόντια.

Δημοσ.

Θα πρότεινα να βρείς οδοντίατρο και να πας αύριο 8:00 το πρωί. Ως τότε καλή υπομονή. Μην βάλεις ουσίες ή ζεστό στην περιοχή και μην το πειράζεις.

Επίσης μην ξαπλώσεις οριζόντια.

Πως ξαπλώνεις κάθετα;
  • Like 7
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές παιδιά. Δυστυχώς δεν έχω μεζουλίντ. Ευτυχώς όμως έχω έναν γιατρό στη γειτονιά, οπότε πρωί πρωί έφυγα. Πάντως για ύπνο ούτε λόγος.

Δημοσ.

Έχεις δύο επιλογές.

Α) να πάρεις ένα γκουβα με 5-6 μπουκάλια νερό και να κανείς πλύσεις κάθε 2 λεπτά.

Β) να ξαπλωσεις, να ηρεμησεις και στο τέλος να σε πάρει ο ύπνος.

Το Β είναι δύσκολο.

Btw εφαγες τίποτα με ντομάτα;

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δύο επιλογές.

Α) να πάρεις ένα γκουβα με 5-6 μπουκάλια νερό και να κανείς πλύσεις κάθε 2 λεπτά.

Β) να ξαπλωσεις, να ηρεμησεις και στο τέλος να σε πάρει ο ύπνος.

Το Β είναι δύσκολο.

Btw εφαγες τίποτα με ντομάτα;

Έφτιαξα 2 τοστ για βράδυ και ναι, έβαλα ντομάτα. Ο πόνος άρχισε όταν τελείωσα τη μάσα. Γιατί όμως να φταίει η ντομάτα; Btw είμαι στη φάση Α. :)

Δημοσ.

Έφτιαξα 2 τοστ για βράδυ και ναι, έβαλα ντομάτα. Ο πόνος άρχισε όταν τελείωσα τη μάσα. Γιατί όμως να φταίει η ντομάτα; Btw είμαι στη φάση Α. :)

Ερεθίζει. Πλυνε τα δόντια σου, και άραξε.

Δημοσ.

το νιφλαμολ δεν κανει πολλα. οντως το καλυτερο θα ηταν ενα μεσουλιντ. αν δεις και δεν αντεχεις καλο θα ηταν να εψαχνες καποιο φαρμακειο . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...