Centurion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, με έχει πιάσει πονόδοντος εδώ και 3 περίπου ώρες και δεν λέει να ηρεμήσει. Πήρα το μόνο φάρμακο που έχω εύκαιρο στο σπίτι (niflamol) αλλά δεν έχει κάνει τίποτα. Κάνω συνεχώς πλύση με ψιλοκρύο νερό κάθε 1 λεπτό για να μην πονάει. Μόλις το αφήσω για λίγο ο πόνος γίνεται ανυπόφορος. Περιμένω να ξημερώσει για να πάω στον γιατρό. Τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από υπομονή; Τώρα κάθομαι στο σαλόνι σαν τον χάρο και γράφω από το κινητό...
παπι Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δύσκολο αλλά πρέπει να χαλαρωσεις. Θα πιάσει και πιο γρήγορα το νιφλαμολ.
Iris_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Mesulid, βέβαια δε ξέρω αν κάνει πλέον να πάρεις με niflamol. 1
fylatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Θα πρότεινα να βρείς οδοντίατρο και να πας αύριο 8:00 το πρωί. Ως τότε καλή υπομονή. Μην βάλεις ουσίες ή ζεστό στην περιοχή και μην το πειράζεις. Επίσης μην ξαπλώσεις οριζόντια.
παπι Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Θα πρότεινα να βρείς οδοντίατρο και να πας αύριο 8:00 το πρωί. Ως τότε καλή υπομονή. Μην βάλεις ουσίες ή ζεστό στην περιοχή και μην το πειράζεις. Επίσης μην ξαπλώσεις οριζόντια. Πως ξαπλώνεις κάθετα; 7
Centurion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές παιδιά. Δυστυχώς δεν έχω μεζουλίντ. Ευτυχώς όμως έχω έναν γιατρό στη γειτονιά, οπότε πρωί πρωί έφυγα. Πάντως για ύπνο ούτε λόγος.
παπι Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις δύο επιλογές. Α) να πάρεις ένα γκουβα με 5-6 μπουκάλια νερό και να κανείς πλύσεις κάθε 2 λεπτά. Β) να ξαπλωσεις, να ηρεμησεις και στο τέλος να σε πάρει ο ύπνος. Το Β είναι δύσκολο. Btw εφαγες τίποτα με ντομάτα; 1
fylatos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Πως ξαπλώνεις κάθετα; Με δύο τρία μαξιλάρια στην πλάτη. 1
Centurion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έχεις δύο επιλογές. Α) να πάρεις ένα γκουβα με 5-6 μπουκάλια νερό και να κανείς πλύσεις κάθε 2 λεπτά. Β) να ξαπλωσεις, να ηρεμησεις και στο τέλος να σε πάρει ο ύπνος. Το Β είναι δύσκολο. Btw εφαγες τίποτα με ντομάτα; Έφτιαξα 2 τοστ για βράδυ και ναι, έβαλα ντομάτα. Ο πόνος άρχισε όταν τελείωσα τη μάσα. Γιατί όμως να φταίει η ντομάτα; Btw είμαι στη φάση Α.
παπι Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Έφτιαξα 2 τοστ για βράδυ και ναι, έβαλα ντομάτα. Ο πόνος άρχισε όταν τελείωσα τη μάσα. Γιατί όμως να φταίει η ντομάτα; Btw είμαι στη φάση Α. Ερεθίζει. Πλυνε τα δόντια σου, και άραξε.
Centurion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ερεθίζει. Πλυνε τα δόντια σου, και άραξε. Τα έπλυνα λίγη ώρα μετά απ' όταν άρχισε ο πόνος.
Centurion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αλατόνερο αντί για νερό δοκίμασες; Όχι, αλλά δοκίμασα με σόδα. 1
Anorymous Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εγω κανω και μπουκοματα με αλατι η αλκοολ επισης βρισκω να με ηρεμει να ματωνω λιγο το ουλο με οδοντογλυφιδα 1
noFEARgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 το νιφλαμολ δεν κανει πολλα. οντως το καλυτερο θα ηταν ενα μεσουλιντ. αν δεις και δεν αντεχεις καλο θα ηταν να εψαχνες καποιο φαρμακειο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις