the other one Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έχει μεγάλη διαφορά η αερόσολα; Δεν έχει κανένα κίνδυνο να τρυπήσει ή να χάσει από κάπου; ( και με το καιρό κλπ )
nickmanak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Στα running παπουτσια το νιωθεις κανονικα οτι εχουν αποσβεση κραδασμων. Εχω 2 ΝΙΚΕ και ενα mizuno και οταν τρεχεις ή περπατας νιωθεις τη σολα να ταλαντωνεται.
alxlightning Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειναι ολες οι αεροσολες το ιδιο. πιο πολυ νιωθεις τη σολα σε air max πχ, αν ειναι να μεινουμε στη nike.παιδια θελω να μιλαω ολη μερα για sneakers :') 2
mentoras99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Οντως αυτα που λεω στο αρχικο ποστ, δεν ειναι air max. Εχουν ομως αεροσολες; 1
nvel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 οχι, μονο πατο με ελαστικο υλικο. δηλαδή υποστηρίζεις ότι η nike πουλά την ρετρό έκδοση του πρώτου παπουτσιού για μπάσκετ με αερόσολα από το 1982 αλλά δεν βάζει αερόσολα ακόμα και αν το γράφει στην περιγραφή
mentoras99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ειδατε, κι εσεις μπερδευεστε οπως κι εγω!
nvel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 άμα δεν μπορείς να κατανοήσεις ένα κείμενο 2 γραμμών στα αγγλικά φυσικά και μπερδεύεσαι
nickmanak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειχε αεροσολα θα το ειχε καταλαβει ο @mentoras99 οταν περπαταει ή χοροπηδαει.
mentoras99 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ξεκινω αυτο το θεμα, και στην πορεια σιγουρα μπορει να γινει γενικοτερη κουβεντα για τα θετικα των αεροσολων σε αθλητικα παπουτσια. Για αρχη ομως να πω οτι αγορασω μεσω νετ, τα nike air force 1, τα οποια αν μη τι αλλο ειναι καλα παπουτσια, ομως οταν τα φορω (καινουρια ακομη), εμενα δεν μου δινουν την αισθηση οτι πατω σε αεροσολα. Εδω το λινκ http://store.nike.com/us/en_us/pd/air-force-1-shoe/pid-154085/pgid-404309 Εχουν αεροσολες τα συγκεκριμενα; Οταν στην nike γραφουν 'air', δεν εννοειται οτι εχουν αεροσολες, εστω και αν δεν ειναι ορατό; Στην περιγραφη γραφει "The durable foam midsole includes a full-length Nike Air unit for lightweight cushioning and impact protection." Ειναι αυτο οντως αεροσολα, ή οχι; Δεν μπορει κανεις να πει με βεβαιοτητα, αν εχουν αεροσολα ή οχι;
zio10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορει κανεις να πει με βεβαιοτητα, αν εχουν αεροσολα ή οχι; The durable foam midsole includes a full-length Nike Air unit for lightweight cushioning and impact protection. Στην περιγραφή γράφουν αυτό, άρα εγώ θα έλεγα ότι έχουν. 1
mentoras99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Με αυτα και με αυτα παντως, σε επομενη αγορα μου, ανεξαρτητως μαρκας, θα φροντισω η αεροσολα να ειναι ορατη, και οποτε και περα απο καθε αμφιβολία, οπως τα εφτιαχναν τα παλια τα χρονια. Seeing is believing, σε μια αγορα που το μαρκετιγκ εχει τον πρωτο ρολο.
nvel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 τα παλιά τα χρονια πριν αρχίσεις να φοράς nike air (1978-1987) οι αερόσολες ήταν κρυφές, μετά ανέλαβε το marketing
mentoras99 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 'Οσο ζω, μαθαινω'. Περιμενω επιβεβαιωση, απο εσας!!!! Μοναδα nike air=αεροσολα; Επικοινωνησα με την nike, και την ρωτησαν αν το συγκεκριμενο μοντελο παπουτσιου, οντως εχει αεροσολες. Μου ειπαν οτι εχει 'μοναδα nike air'(???????????????????????=πειτε!!!!!!) αλλα επειδη ειναι παπουτσια lifestyle=μονο γισ περπατημα, και οχι για τρεξιμο, και επειδη η σολα εχει μεσα σχετικα σκληρο αφρωδες υλικο, δεν εχει την αισθηση που εχουν πχ τα παπουτσια 'running' οπως τα max. Αρα, ειχα δικιο να φτασω στο σημειο να αναρωτιεμαι, αφου ενιωθα μια ακαμψια και σκληροτητα, που μονο αεροσολα δεν μου θυμιζε. Τελικα ομως ξαναρωτω, για να μην υπαρχει ουτε η ελαχιστη σε εμενα αμφιβολια: 'μοναδα nike air' = αεροσολες; Ναι, ακομη και μετα την επικοινωνια με την nike, θελω μια πληρη επιβεβαιωση απο εσας! Γιατι πολλες φορες, μας μιλουν με την συνηθισμενη για καθε εταιρια ορολογια (μοναδα nike air), και ως απλος πελατης θελω να ειμαι 100% σιγουρος.
Pseudonumo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι εχει. Αλλα γιατι σε νοιαζει τοσο πολυ? Το θεμα ειναι να σου ειναι ανετα, κατι εντελως υποκειμενικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα