Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο πιστωτικο των 98 ευρω,αποφασισα να αγορασω την συγκεκριμενη μοβο...

τι λετε αξιζει;

πριν ειχα την gigabyte 990xa-ud3 rev3 η οποια εκανε throttling...

για την asus sabertooth 990fx r2.0 τι εχετε ακουσει,δει,ξερετε;

λετε ναχω παλι θεματα throttling? :(

Δημοσ.

επειδή έχω χάσει εξελίξεις με το θέμα σου,τελικά τι έγινε;

ειχα μείνει εκει που σου ελεγαν να σου δώσουν την ιδια παλι η κάτι παρόμοιο.

(μιας και έχω αγοράσει το σύστημα απο το ίδιο κατάστημα αλλα ευτυχώς δεν έχω θέμα)

η saber είναι απο τις καλύτερες που υπάρχουν για amd συστήματα.

• Like 6
Δημοσ.

τελικα μου δωσαν αντικατασταση το ιδιο μοντελο οπως προβλεπεται,την εβαλα παλι πανω και παλι τα ιδια,και την επομενη μερα τους την ξαναπηγα και τους ειπα πως δεν δεχομαι ξανα το συγκεκριμενο μοντελο δεν ξερω τι να κανουν και πως επιθυμω πιστωτικο....

(αυτα την προηγουμενη τριτη...) και σημερα μετα απο μια βδομαδα με πηρε τηλ και μου ειπαν οτι τελικα μετα το μεγαλο θεμα που δημιουργηθηκε (πηγαινε σποντα σε μενα μαλλον αλλα οκ..) αποφασισαν για πιστωτικο...(ty God)

και ετσι ζητησα να φερουν την sabertooth fx990 r2.0 τους τονισα το r2.0

μιλησαν με τον προμηθευτη,την εχουν τελικα και αυριο θα την εχουν στο μαγαζι,θα παω να την τσιμπησω και βραδυ που θα γυρισω απο σχολη ισως να κατσω να το σεταρω αλλιως την τεταρτη,ελπιζοντας πως δεν θαχω γενικα κανενα θεμα

Υ.Γ. δεν εχεις θεμα γτ δν ειναι 8πυρηνος,alla 6πυρηνος...εδω την 1η φορα μου δοκιμασαν την mobo με 2πυρηνο και μ λενε δεν εχει θεμα και γελαγα λεγοντας ''παιδια σοβαρα; πηρα τετοια μητρικη με last τσιπακι για να χω 2πυρηνο πανω??''  αποτι ισως να εχω ψηλιαστει ειναι οτι η συγκεκριμενη gigabyte εχει θεματα με 8πυρηνους..απλα δεν τους σηκωνει

Δημοσ.

Από τη Saber θέμα στο o/c δεν θα έχεις κανένα...

Αν το τροφοδοτικό σου και η ψύξη (όχι μόνο επεξεργαστή αλλά και της ίδιας της μητρικής) σε κρατήσουν, άνετα θα κάνεις τη δουλειά σου.

Μεταξύ μας, με την 380 και το 550 chieftec, ίσως και να είσαι λιγάκι στην κόψη για "βαρύ" o/c.

Δημοσ.

κοιτα o.c. εχω σκοπο μονο στον cpu και αυτο μεχρι τα 4...αλλα και στα 3.5 αρκει ναναι σταθερο,,εδω default ολα χωρις ανοιχτα power savings ειχα throttling,γελανε και οι πετρες...

προταιρημα μετα την αλλαγη mobo φυσικα ειναι αλλαγη τροφοδοτικου για ενα evga g2 supernova 750αρι

Δημοσ.

εγω σημερα ειχα σκοπο να την παω αλλα ειναι μεχρι τις 4 οποτε αυριο. Εμενα το πιστωτικο βεβαια θα ειναι 80€(ελπιζω να την αλλαξουν). Αλλα οποια παρω παει κατευθειαν για πουλημα μιας και παω σε ιντελ

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο πιστωτικο των 98 ευρω,αποφασισα να αγορασω την συγκεκριμενη μοβο...

τι λετε αξιζει;

πριν ειχα την gigabyte 990xa-ud3 rev3 η οποια εκανε throttling...

για την asus sabertooth 990fx r2.0 τι εχετε ακουσει,δει,ξερετε;

λετε ναχω παλι θεματα throttling? :(

ειχα κανει ακριβως αυτη την αναβαθμιση, και η διαφορα στη σταθεροτητα ηταν τρομακτικη

με την gigabyte ετρωγα 2-3 φορες τη μερα μπλε οθονη

πλεον τρωω μια φορα το μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

ειχα κανει ακριβως αυτη την αναβαθμιση, και η διαφορα στη σταθεροτητα ηταν τρομακτικη

Τι εννοείς τρως μπλε οθόνη μία φορά το μήνα? Ούτε αυτό είναι φυσιολογικό. Έχεις ασχοληθεί με oc? Αν ναι δεν νομίζω να είναι και πολύ σταθερό...

• Like 2
Δημοσ.

χαίρομαι που ακούω θετικές κριτικές..ελπίζω να ττχω καλό κομμάτι...τέταρτη λογικά θα ποσταρω με τις πρώτες εντυπωσεις

• Like 1
Δημοσ.

χαίρομαι που ακούω θετικές κριτικές..ελπίζω να ττχω καλό κομμάτι...τέταρτη λογικά θα ποσταρω με τις πρώτες εντυπωσεις

Το καλό κομμάτι εξαρτάται από τον επεξεργαστή σου, η sabertooth σε oc μπορεί να τερματίσει έναν fx, δεν μπορεί να σε κόψει η sabertooth στο oc, κλοκάρει όπως ακριβώς και η ακριβότερη crosshair v formula z. Πχ αν έχεις καλό κομμάτι που πιάνει 5.3 ghz με 1.52v, σαν τον 8370 του alldaynews και τον 8350 του aetolofitis, με ένα φανάκι στα vrm και ένα φανάκι στο socket και μια custom υδρόψυξη η sabertooth σκέψου θα κρατήσει τον fx απροβλημάτιστα χωρίς throttling.

• Like 2
Δημοσ.

φιλε μου αλλου οφειλετε η μπλε οθονη και πριν που ειχα gigabyte και ποσο μαλλον τωρα που εχω sabertooth δεν εχω δει blue screen

• Like 1
Δημοσ.

νταξει παιδια τι να λεμε....

μολις σενιαρα τελειως το pc με την νεα mobo...

ας ξεκινησουμε με τα βασικα,

κουτι σαν εξωτερικη εμφανιση ανωτερο,βιβλιαρακια,sata κτλπ ανωτερα..μεχρι και καπακι ειχε πανω απο την ζελατινα που ειχε την mobo..

το σημαντικο ειναι οτι ενω με την gigabyte πανω απο 1600mhz τις ram δεν μπορουσα να τις παω γτ απλα μ ελεγε οτι απετυχε το o.c.

πλεον δοκιμασα στα 1866 και ειναι gg,παραπανω δεν δοκιμασα...

για το o.c. του cpu φαινεται σενια στα 4,2....

Δημοσ.

φιλε μου αλλου οφειλετε η μπλε οθονη και πριν που ειχα gigabyte και ποσο μαλλον τωρα που εχω sabertooth δεν εχω δει blue screen

κι ομως ηταν στη μητρικη

ειχε θεμα με το overclocking vdroop τρελλο,

και οταν τολμησα και εβαλα 4 dimm ραμ πανω, αποτελειωθηκε, 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...