Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις κατα ποσο ειναι νομιμο να μην σε αφηνει ο καθηγητης να δεις το γραπτο σου?

• Moderators
Δημοσ.

Ξερει κανεις κατα ποσο ειναι νομιμο να μην σε αφηνει ο καθηγητης να δεις το γραπτο σου?

ειναι 100% παρανομο πρεπει τουλαχισοτν για ενα εξαμηνο να το εχει αποθηκευμενο και να στο δινει αν το ζητησεις. Αν στο παιζει τρελιτσα πηγαινε στον υπευθυνο της σχολης και κυνηγησε το οσο μπορεις. Αν το εχει χασει τοτε ειτε απαιτεις να σε περασει διοτι εχεις γραψει καλυτερα απο οτι σε βαθμολογησε και δεν μπορει να αποδειξει το αντιθετο η τον υποχρεωνεις να ξαναδωσεις το μαθημα ή προφορικη εξεταση επιτοπου

Δημοσ.

Δυστυχως στις μέρες μας ο εγωισμος ειναι γνωρισμα των επαγγελματιων του κώλου. Βλέπεις κάτι ανθρωπάκια που επειδη απέκτησαν μια θέση παριστάνουν τους κάποιους αντι να βοηθάνε με την θέση τους αλλους , πουλα μουρη ρε φιλε αλλα βοηθα κιολας μην κανεις το δυσκολο σε πληρώνουμε.

Θυμαμαι οταν ημουν φοιτητης ειχα στειλει ενα mail σε εναν καθηγητη και στο τελος εκανα λαθος και εγραψα ειμαι ενας συμφοιτητης σας αντι να γραψω ενας φοιτητης σας... ο τυπος αγνοησε εντελως την ερωτηση μου και απλα εριξε ενα σχολιο του στυλ "Δηλαδη θες να πεις οτι ειμασταν στο Τάδε πανεπιστημιο Της Αμέρικα τοτε???" μη χάσει να κανει και την διαφημισουλα του λες και με ενδιεφερε εμενα σε ποιο πανεπιστημιο ηταν. Τεσπα εστειλα διορθωμενη απαντηση και δεν απαντησε ποτέ.

Μετα απο καμποσα χρονια τον ειχα δει στο φβ και λεω ας τον κάνω ενα add με δεχτηκε ξερω γω αλλα απλα τον ειχα μεσα δεν του ειχα στειλει ποτε τιποτα....μετα απο καιρο ειδα οτι εγραψε στο προφιλ του "Επειδη με κάποιους δεν μιλαω θα σας διαγραψω χωρς να εχω τιποτα μαζι σας." και διεγραψε και μένα .... μιλαμε για σουργελο. Φοβαμαι και εσυ θεματοθέτη σε αυτη τη κατηγορια εχεις πέσει.

Φιλε εγω ειχα κανει ενα κολπο και ειχε πιάσει .... δεν ξερω αμα θα πιάσει και σε σενα.... δοκιμασε το πάντως .... φερτου απεξω απεξω οτι θες να δεις το γραπτο σου διοτι σε ενδιαφέρει να κάνεις μεταπτυχιακο σε αυτον (αν ειναι καθηγητης σε κάποιο μεταπτυχιακο...) θα αστράψει το μάτι του και θα σε αντιμετωπισει αλλιως... εγω το έκανα ετσι και εκει που με ειχε στο γράψιμο μεσα σε 0.5 μηνα εβαλε εναν βοηθο ασχοληθηκε μαζι μου τελειωσα την πτυχιακη και φυσικα δεν με ξαναειδαν ποτε! Τους έταξα μεταπτυχιακο έκανα τη δουλεια μου και ... εξαφανιστηκα! :D

Παντα κτυπα τους εκει πονάνε .... με το γάντι βεβαια μη γινεις σαν τα κακομαθημενα που πάνε και αυθαδιάζουν στον καθηγητη και του πουλάνε μουρη. Σεβάσου τον καθηγητη εστω και προσχηματικά οποιος και αν ειναι αλλιως ειναι σαν να αναιρεις τον εαυτο σου και τα χρονια που ξοδεψες εκει μεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...