Glikos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Εγω επειδή είμαι γέρος, αλλά και λόγω δουλειάς, κοιμάμαι 11-12 το βράδυ. Ήμουν νυχτοπούλι στα νιάτα μου για μια περίοδο.
bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Google μελατονίνη/circadian rhythm. Δεν κάνει καλό να χαλάμε τα φυσικά patterns...
gatokoritso Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 με πολύ κόπο κατάφερα από τις 3-4 ν κοιμάμαι στις 1-2.δν πάει ποιο κατω άλλωστε κ 12 ώρες ν κοιμηθω πάλι το πρωί θ είμαι σαν αυπνη.ευτυχώς το Σουκου πέφτουν μαραθωνιοι.πάντως έχω φτάσει ν εκτιμώ τον μεσημεριανό υπνακο αν βρω λίγο χρόνο.
anwnymh29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ο μεσημεριανος υπνος ειναι ολα τα λεφτα.. αλλα εγω αν κοιμηθω μεσημερι και μετα πιω και εναν καφε κοιμαμαι μετα απο ενα μηνα!Το πρωινο ξυπνημα ειναι ωραιο ειτε δουλευεις ειτε οχι , δεν χανεις την μερα σου . 2
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ο μεσημεριανος υπνος ειναι ολα τα λεφτα.. αλλα εγω αν κοιμηθω μεσημερι και μετα πιω και εναν καφε κοιμαμαι μετα απο ενα μηνα!Το πρωινο ξυπνημα ειναι ωραιο ειτε δουλευεις ειτε οχι , δεν χανεις την μερα σου . Διαφωνώ με το πρωινό ξύπνημα! Αν δεν υπάρχει λόγος μόνο κατά λάθος θα ξυπνήσω πρωί!
Apoll Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Mε μια δόση υπερβολής τα παραπάνω, η ουσία παραμένει όμως. Πως την παλεύετε ρε νυχτοπούλια με αυτό το μαρτύριο; α) Ποτέ φαγητό ή ποτό μετά τις 18:00. β) Ποτέ καφές μετά τις 11:00 γ) Στο κρεβάτι πριν τις 22:00 με ένα καλό βιβλίο (όχι tablet κλπ) και κλειστά κινητά, σταθερά κλπ. Μερικά calms βοηθάνε επισης (calm είναι extract από ρίζα Valerian) στις 21:30. Να δεις πως σηκώνεσε 6:00 με διάθεση. 2
anwnymh29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Διαφωνώ με το πρωινό ξύπνημα! Αν δεν υπάρχει λόγος μόνο κατά λάθος θα ξυπνήσω πρωί! Με την σκουπα θα σε ξυπνουσα κατα λαθος... 1
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι πάντως μόνο θέμα συνηθειών και τρόπου που μεγαλώσαμε, κάποιοι άνθρωποι από το σκαρί τους είναι ποιο νυχτοπούλια από άλλους. Χρειαζόντουσαν και αυτοί βλέπεται για να κρατάνε τσίλιες πριν φτιάξουμε σπίτια! 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο γ@μ@το θα ήταν να χρειαζόμασταν απλά 2-3 ώρες ύπνο και μετά να ήμασταν τζετ? Πόσα περισσότερα πράγματα θα μπορούσαμε να κάνουμε? Δε θυμάμαι το ποσοστό που περνάει ένας ανθρωπος τη ζωή του στον ύπνο αλλά είναι μεγάλο... Πφφφ
anwnymh29 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Eπιμενω ολα ειναι ψυχολογια.. αν εισαι καλα και με 4 ωρες υπνο πετας.
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Eπιμενω ολα ειναι ψυχολογια.. αν εισαι καλα και με 4 ωρες υπνο πετας. Σημαντικό όντως! 4 ώρες κι ένα καλό καφέ! 1
bedazzled Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Πόσο γ@μ@το θα ήταν να χρειαζόμασταν απλά 2-3 ώρες ύπνο και μετά να ήμασταν τζετ? Πόσα περισσότερα πράγματα θα μπορούσαμε να κάνουμε? Δε θυμάμαι το ποσοστό που περνάει ένας ανθρωπος τη ζωή του στον ύπνο αλλά είναι μεγάλο... Πφφφ Google "πολυφασικός ύπνος". Ανά 4 ώρες πρέπει να κοιμάσαι 20 λεπτά ή κάτι τέτοιο...
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κάποιες φορές μπορεί να τύχει να κοιμηθείς κυριολεκτικά λίγα λεπτά και να νιώθεις φρέσκος κι άλλες να έχεις κοιμηθεί 9-10 ώρες και να σέρνεσαι... 2
Iris_89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κάτι άλλο που έκανα "νέα". Σε διάφορα νετ κοντά μου, πχ bnb, είχε προσφορά 12ωρο με 6€ πχ κάποια βράδια. Guess what.. Αν κοιμηθώ έστω κ ελάχιστο το μεσημέρι/απόγευμα, δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Για να ρυθμίσω πάλι το πρόγραμμα του ύπνου μου (από κουκουβάγια σε εγώ κι οι κόκκορες) πέρασα κάμποσες μέρες τελείως άυπνη τη μέρα ώστε να ταβλιάζομαι το βράδυ. 1
Glikos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Κάποιες φορές μπορεί να τύχει να κοιμηθείς κυριολεκτικά λίγα λεπτά και να νιώθεις φρέσκος κι άλλες να έχεις κοιμηθεί 9-10 ώρες και να σέρνεσαι... So true! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα