Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας πήρε τηλέφωνο ο μηχανικός την Παρασκευή και μας είπε για αυτό τον νόμο για τα αυθαίρετα που πρέπει να μπούν και όσοι ήδη τα είχαν τακτοποιήσει με τον νόμο 4014/2011. 45 ε τα παράβολα και 50 ευρώ το κεφάλι για να μας κάνει την αίτηση εκείνος, είμαστε 3 κεφάλια στο σπίτι άρα 45 ε στο κράτος και 150 σε αυτόν. Έψαξα λίγο και είδα ότι στο ΤΕΕ γίνεται ηλεκτρονικά αλλά μόνο από μηχανικό. Γνωρίζουμε κάποιον άλλο τρόπο εγγραφής που μπορεί ο κάθε πολίτης να το κάνει μόνο του?

Δημοσ.

Τα 45Ε ειναι παραβολο στο ΤΕΕ 3χ15=45 και ειναι υποχρεωση σου

Τα 50Ε το κεφάλι ειναι εκτιμηση του μηχανικο, ο καθενας ζηταει οτι θελει και αμα θελει. Μονο σου δεν μπορεις να κανεις την μεταφορα μονο ο μηχανικος που χειριζεται την υποθεση σου, εκτος αμα θελεις να αλλαξεις μηχανικο αλλα εκει ειναι αλλη ιστορια.

Δημοσ.

Αν έχει κλείσει η υπόθεση με τον 4014/2011 δεν νομίζω ότι χρειάζεται να περάσει με τον 4178.

Θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχει κλείσει η υπόθεση με τον 4014/2011 δεν νομίζω ότι χρειάζεται να περάσει με τον 4178.

Θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω

Χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

πολύ νταβατζιλικη αυτό το τεε

Να λες κι ευχαριστώ που δεν είσαι μηχανικός, για μας υπάρχουν ειδικά νταβατζιλίκια <3 ΤΕΕ

• Like 4
Δημοσ.

Να λες κι ευχαριστώ που δεν είσαι μηχανικός, για μας υπάρχουν ειδικά νταβατζιλίκια <3 ΤΕΕ

Δε σε χάλασε που ήθελες να γίνεις μηχανικός στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Δε σε χάλασε που ήθελες να γίνεις μηχανικός στην Ελλάδα!

Το αστείο είναι ότι δεν ήθελα, και τελικά δεν έγινα. Απλά έτυχε να το σπουδάσω και έγινα στα χαρτιά οπότε κατέληξα στη στοργική αγκαλιά του ΤΕΕ. Μιλάμε μου σηκώθηκε ήδη η τρίχα επειδή μόλις θυμήθηκα τι διάβαζα σε κείνο το περιοδικό που σπάμαραν αλύπητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...