Valerie_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ο πάγκος θα είναι ο κλασικός που βάζουν όλοι (οχι το ξύλο), σαν μάρμαρο που είναι. Μου έδωσαν τιμή για αυτό περίπου 600 ευρώ, το άλλο που λες να το ρωτήσω πόσο θα κάνει. Με το ξύλο μου είπαν 250 ευρώ. αφού έγραψα το ποστ είδα πως έχεις ταβάνι στα λεφτά οπότε άστο για τον τεχνογρανίτη,μη ρωτήσεις καν θα σου έρθει λιποθυμία απλά εγώ το ανέφερα επειδή το βάζεις και ξενοιάζεις.
mary Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Θα ελεγα οχι γυαλιστερη λακα, θα αφηνει πολλες διαχτυλιες ή ακομα και σταμπες απο υδρατμους της κουζινας πχ. Και γω συμφορουμιτη μπηκα σε παλιο σπιτι και σκεφτομαι διαφορες αλλαγες που χρειαζεται, αλλά 1ον δε παιζουν φραγκα και 2ον πιστευω με τον καιρο σιγα-σιγα θα γινουν ολα. Αν εχετε τοση καβατζα στην ακρη, ναι ειναι καλυτερο να φατε το ζορι μια φορα και οχι 3-4. Εδω 2 φορες βαψαμε (πρωτη φορα τα δωματια και μετα απο μερικους μηνες το σαλονι) και ηταν μεγαλη αναστατωση.
kirileman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί το λες αυτό; Κι εμείς στο πατρικό σπίτι το είχαμε κάνει, καλύψαμε ένα μέρος της βεράντας για να μεγαλώσουμε ένα δωμάτιο. Και πριν 2 χρόνια το νομιμοποιήσαμε. Δεν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον 4178 αυθαίρετα που κατασκευάστηκαν μετά τις 28/7/2011. Κάτι τέτοιο θα κάνω και εγώ. Θα χτίσω πρώτα το τοίχω έξω όπως το θέλω με την δικαιολογία στους γείτονες για αποθηκούλα , και μετά θα γκρεμίσω τον μέσα τοίχο. Θα δούμε όμως, πως θα γίνει καλύτερα. Αυτό που με ενδιαφέρει να ξέρω είναι αν μπορώ να το κάνω και με τσιμεντοσανίδες και αν θέλει και αυτό άδεια. Εκτός και αν είσαι σε μονοκατοικία, υπάρχει υπόλοιπο κάλυψης/δόμησης και πας για άδεια (ή μένεις μόνος σου στο βουνό), ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτό που λες και θα μπλέξεις. Δε ξέρω πώς αλλιώς να στο πω για να το καταλάβεις.
ParhsG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο υλικά πάγκων τι προτείνετε; Οταν το είχα ψάξει υπήρχαν άπειρες επιλογές και άλλες τόσες άπειρες απο ποιότητες/μαρκες κτλ....
isay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Απο υλικά πάγκων τι προτείνετε; Οταν το είχα ψάξει υπήρχαν άπειρες επιλογές και άλλες τόσες άπειρες απο ποιότητες/μαρκες κτλ.... ε;
Vania30 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Από τη βεράντα μου βλέπω σε 7 πολυκατοικίες, 11 μπαλκόνια κλεισμένα με αλουμίνια (παράθυρα), τα οποία έγιναν δωμάτια λίγο πριν από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όλα γίνονται.
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Από τη βεράντα μου βλέπω σε 7 πολυκατοικίες, 11 μπαλκόνια κλεισμένα με αλουμίνια (παράθυρα), τα οποία έγιναν δωμάτια λίγο πριν από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Όλα γίνονται. Ναι μωρέ. 1
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ε και μετά θα πληρώσεις ένα πρόστιμο και θα γίνει ξαφνικά νόμιμο...αφού όλα για τα λεφτά τα κάνουν, πόσα παράνομα και αυθαίρετα νομιμοποιήθηκαν; 1
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Από εμένα έχετε το ελεύθερο να κλείσετε όχι μόνο τα μπαλκόνια, αλλά και τα πεζοδρόμια. 2
*nenya* Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορείς να τακτοποιήσεις με τον 4178 αυθαίρετα που κατασκευάστηκαν μετά τις 28/7/2011. Ααα δεν το ήξερα! Θενξ! Εμείς κάναμε την έξτρα κατασκευή πριν το '99.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα